Kas Jeep, või mitte Jeep?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Re: Kas Jeep, või mitte Jeep?

Postitus Postitas toi »

Täna plahvatas. variant oleks veel Vitara. Igaljuhul mõistlikum kui Chero.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

Postitus Postitas TarviR »

Üheks ja ainsamaks nii linna kui ka seenele minekuks vitara miks ka mitte. Puhtakujuliseks hobiautoks ikkagi chero.
Minu isiklik arvamus. Ei pretendeeri millelegi.
D4D+R6+V6
daub
Rookie

Postitus Postitas daub »

Müügis olevad Vitarad, on alumise hinna osas kõik manualid. Ja kui ma nüüd asjast valesti aru saanud ei ole, siis Vitara on kahe uksega ja Grand Vitara nelja uksega? See kaheukseline jääb jube pisikeseks, nii et siis peaksin ikka Grand Vitarat vaatama? Jupid interneti põhjal kallimad ei tundu, nii et selles osas ilmselt vahet ei tekiks. Kas keegi oskab seda viimast äkki omast kogemusest kommenteerida?
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Postitus Postitas toi »

daub kirjutas:Müügis olevad Vitarad, on alumise hinna osas kõik manualid. Ja kui ma nüüd asjast valesti aru saanud ei ole, siis Vitara on kahe uksega ja Grand Vitara nelja uksega? See kaheukseline jääb jube pisikeseks, nii et siis peaksin ikka Grand Vitarat vaatama? Jupid interneti põhjal kallimad ei tundu, nii et selles osas ilmselt vahet ei tekiks. Kas keegi oskab seda viimast äkki omast kogemusest kommenteerida?
Oled valesti arusaanud. Lihtsalt Vitara on vanem ja grand on uuem.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”