Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
andrusr kirjutas:Olen ka sealtkandi mees ja näinud klaperjahi korraldust, natuke kuulnud sellest korraldusest ja mina võtan küll mütsi selliste üritajate-tegijate ees maha. Tehke ise ka midagi, krt. ärge aint kommenteerige, seal ei olnud ju kuskil kirjas, et tulek on kohustuslik. Istuge kodus!!!
Just nii!
muideks ma ka kunagi seal kandis elanud.
On vist samad korraldajad, kes tegid viimast Klapperjahti. Vähemalt peaks üritus toimuma sama talu maadel, kas just samal rajal kui Klapperjaht ei oska öelda. Igatahes peaks see üritus elavdama vallaelu.
andrusr kirjutas:Ei ole samad korraldajad, kes tegid klaperjahti. Uued tegijad, uus koht ja täiesti erinev üritus. Noored poisid lihtsalt üritavad külaelu edendada.
Tundub, et sel kandis on off-road pisik ikka väga paljude hinge pugenud.
Eespool saab lugeda jälle tüüpilist eestlast,kohe virisema,maha tegema kui tahate kiunuda tehke seda kodus.Raha teenimisest ei saa juttugi olla summad ju väikesed. Sellist üritust on siiakanti vaja(ma mõtlen lõuna eestit)muidu ju kõik tallinna kandis.Kuna stardiraha on taskukohane kõigile, tuleb kokku igast karvaseid ja sulelisi saab huvitav olema.Sada punni meestele,lähen kindlasti.
Eespool saab lugeda jälle tüüpilist eestlast,kohe virisema,maha tegema
See käis siis minu kohta ilmselt. Mul pole midagi algatusvõimeliste inimeste ja toredate ürituste vastu, kuid olen harjunud paar sammu ette mõtlema ja natuke planeerima asju. Antud juhul on mõte topanud sõitmise ja piletiraha korjamise peal. Juhul kui kõik läheb hästi on ju kena, juhul kui mõni surma saab või invaliidistub siis enam nii kena ei ole. Vaa-vaa vares paha lind. Aga sõber Murphy ei maga. Juhtisin lihtsalt tähelepanu mõne aspekti puudulikkusele, konstruktiivne kriitika peaks olema teretulnud ja parandamist soodustav. Kuna olen ka ise mõnel "isetehtud" võistlusel osalenud ja näinud, kuidas lihtsad asjad teinekord käest lähevad, õnneks (seni) fataalsete tagajärgedeta. IMHO