vabatahtlikud päästetöödele

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

il kirjutas:
Standardpakett sisaldab mustvalget katstrikaarti ja vävilist NL kindrstaabi kaarti.
Mis selline pakett maksab, millest siin ülevalpool screenshot näha?
Tavainimestele on uue värvilise põhikaardi aastane kasutusleping 40000 krooni. EORK liikmetele on hind veidi mõistlikum.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

vabatahtlikuks saamiseks ei hakka küll kulutama 40K :no ... ja veel aastaks ... kas päästeametil ei ole jagada mingeid kaarte, mis oleksid tasemel ning ülevaatlikud.
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

eeee...piisab täiesti ka APS "stardikomplektist", või veelgi odavamast OZI Explorerist + skännitud põhikaart või NL kindralstaabikaart... need kaks pilti mis ma ülesriputasin olid lihtsalt kaks äärmust erinevate kaartide taseme näiteks.

BTW, oma kogemusest võin öelda, et kohati on OZI funktsionaalsuselt peajagu parem APS-ist. Tahab ainult veidi rohkem süvenemist ja "näputööd" saada.
HKA
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas HKA »

hulkur kirjutas:BTW, oma kogemusest võin öelda, et kohati on OZI funktsionaalsuselt peajagu parem APS-ist. Tahab ainult veidi rohkem süvenemist ja "näputööd" saada.
Oskab äkki keegi öelda kust saaks OZI-le digikaarte?
Olen juba ammu tahtnud erinevaid variante võistlusolukorras katsetada, aga pole OZI-le kaarte.

Hannes
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

HKA kirjutas:Oskab äkki keegi öelda kust saaks OZI-le digikaarte?
Olen juba ammu tahtnud erinevaid variante võistlusolukorras katsetada, aga pole OZI-le kaarte.
:) Seda ma näputöö all silmas pidasingi... Need tuleb ise teha: paberkaart korraliku resoga sisseskännida (suuri formaate saab lasta Tallinnas skännida nt. Koopiakeskuses) ja seejärel skännitud kaart OZI-s koordinaatidega siduda. Ise olen enda tarbeks nii teinud suurema osa eestist...
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”