Tavainimestele on uue värvilise põhikaardi aastane kasutusleping 40000 krooni. EORK liikmetele on hind veidi mõistlikum.il kirjutas:Mis selline pakett maksab, millest siin ülevalpool screenshot näha?Standardpakett sisaldab mustvalget katstrikaarti ja vävilist NL kindrstaabi kaarti.
vabatahtlikud päästetöödele
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
eeee...piisab täiesti ka APS "stardikomplektist", või veelgi odavamast OZI Explorerist + skännitud põhikaart või NL kindralstaabikaart... need kaks pilti mis ma ülesriputasin olid lihtsalt kaks äärmust erinevate kaartide taseme näiteks.
BTW, oma kogemusest võin öelda, et kohati on OZI funktsionaalsuselt peajagu parem APS-ist. Tahab ainult veidi rohkem süvenemist ja "näputööd" saada.
BTW, oma kogemusest võin öelda, et kohati on OZI funktsionaalsuselt peajagu parem APS-ist. Tahab ainult veidi rohkem süvenemist ja "näputööd" saada.
Oskab äkki keegi öelda kust saaks OZI-le digikaarte?hulkur kirjutas:BTW, oma kogemusest võin öelda, et kohati on OZI funktsionaalsuselt peajagu parem APS-ist. Tahab ainult veidi rohkem süvenemist ja "näputööd" saada.
Olen juba ammu tahtnud erinevaid variante võistlusolukorras katsetada, aga pole OZI-le kaarte.
Hannes
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
HKA kirjutas:Oskab äkki keegi öelda kust saaks OZI-le digikaarte?
Olen juba ammu tahtnud erinevaid variante võistlusolukorras katsetada, aga pole OZI-le kaarte.