Jeep Grand Cherokee 3,1 td 2001a. kast jamab.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

airport
Rock Crawler

Re: Jeep Grand Cherokee 3,1 td 2001a. kast jamab.

Postitus Postitas airport »

andreo kirjutas:Ei ole veel mahti lammutada olnud, aga tundub siis nii, et tuleb kõik andurid ära vahetada.
Nagu ma aru olen saanud, siis elutähtsad ja minu auto käigukastis vigased need kaks andurit .Oskab keegi nende umkaudset hinda õelda.
Pilt
Pilt
Mina maksin 100€ tk
Mauks
Mudder

Postitus Postitas Mauks »

Mina olen saand aru et kiirus andureid 2tk kastil ... või eksin ... aga igaljuhul sain mina sellise hinnapakkumise nedele (VIN järgi võeti)

Sõnum: 1999a. 3.1Td käigukasti kiirusandureid (2tk kokku neid).

Tere,
Hetkel saame pakkuda:
SC104 - 24 EUR/tk , Greentune
+ 26,4 Eur transport ( välisriigi ja sis. käibemaksu ) - ei olene kaubast ega kauba kogusest.
Tellimine kui arve on tasutud : 3-4 tööpäeva ( üldjuhul kiiremini ) ja seejärel saadame kauba Teie poolt antud aadressile.
Kui soovite tellida siis palun andke sellest meile teada ning me saadame Teile arve.
Parimate soovidega,
Crownparts.ee
'99 GC WJ 3.1Td
KeegiVeel
Fitting 38"

Postitus Postitas KeegiVeel »

Pilt on sul vale. See must "julla" pildil on GOVERNOR PRESSURE SENSOR ja see teine on sama asja solenoid, mitte sensor! Kui sa solenoidilt leiad üles mingid koodid, siis annab guugel sulle ka vastavad andmed, mille järgi saad solenoidi tööd kontrollida. Võid isegi abi leida youtube'st, et a'la how to test governor pressure solenoid. Aga jah, solenoidi testimisel veendu, et sul on ikka õiged amprid ja voldid vastavalt solenoidi lubatule.
Mauks
Mudder

Mis muidu saanud on?

Mul nt see input speed sensor vahetamatta aga kasti õli ja filtri just vahetasin ... remondist tulles viskas O/D tule põlema ning kirja ka kohe järgi "trans over temp" ...... käike vahetab ikka siis kui jalga tõstad või siis ei vahetagi kõrgemaks.
nt 60-ga liikudes pöörded 2,3tuhat ..... ei oska enam ka ise kuskil peale hakata mis teha.

loodan et siin on asjalikumaid mehi kui mina ning oskaks soovitada või teaks lahendust
'99 GC WJ 3.1Td
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Selle sama solenoidi otsas on väike sõel. See peab puhas olema. Enda auto kastil oli sõel umbes
ja vahetas ka käike nagu juhtus. Peale puhastamist kast nagu uus.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Mauks
Mudder

Iseenesest nö naljakas on see et kui tegin ka seda süütega nö kontrolli (süüde sisse/välja paar korda) ... andis kilometraasi aknasse "done" ja kõik :)
'99 GC WJ 3.1Td
Mauks
Mudder

Niisiis asi minu masinal nüüd järgmine.
Esialgu ei vahetanud käiku ennem kui jah gaasi pedaaliga sai järele antud.
Sai siis loodetud et kasti õli ja filtri vahetuse järel asi paraneb. (Sai ka output speed sensor vahetatud)

Täna aga peale input sensori otsinguid kast ikka täitsa pees. Siit ka küsimus targematele.

Mootor töötab pidur all paned D-i peale siis kohe sureb välja (tahaks nagu kohe vedama hakata). Samas vahepeal kui paned kas D või R siis ei tee mitte midagi. Kas võib selline asi nagu sidur vms peetis olla või millest peaksin ise uurimist alustama??

Tänud ette.
'99 GC WJ 3.1Td
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

Mootor töötab pidur all paned D-i peale siis kohe sureb välja (tahaks nagu kohe vedama hakata). Samas vahepeal kui paned kas D või R siis ei tee mitte midagi. Kas võib selline asi nagu sidur vms peetis olla või millest peaksin ise uurimist alustama??

Jääb veidi arusaamatuks mis tähendab see vahepeal....
XC 70
Mauks
Mudder

puhvel kirjutas:Mootor töötab pidur all paned D-i peale siis kohe sureb välja (tahaks nagu kohe vedama hakata). Samas vahepeal kui paned kas D või R siis ei tee mitte midagi. Kas võib selline asi nagu sidur vms peetis olla või millest peaksin ise uurimist alustama??

Jääb veidi arusaamatuks mis tähendab see vahepeal....
Ehk kui ta välja sureb ning uuesti mõne hetke jooksul masina tööle lükkan siis pidur all hoides nö käiku proovides ei tee kast mitte kui midagi ..... Asend D peal pidur lahti aga ei juhtu mitte midagi ... anna gaasi ka palju soovid ikka ei midagi .... suretan masina välja .... mõned minutid hiljem teeb samas uuesti tööle pannes seda mis ennemgi ehk kohe võtab vedama ning suretab välja ...... ehk siis 2 olekut hetkel antud kastil.
'99 GC WJ 3.1Td
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Kas on raske eesti keeleliselt ennast väljendada? Mitte mmigi ei saa aru!
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

Kast kord veab ja kord ei vea.
Ja kui veab, suretab mootori välja :roll:
Sedasi või ?
XC 70
Mauks
Mudder

puhvel kirjutas:Kast kord veab ja kord ei vea.
Ja kui veab, suretab mootori välja :roll:
Sedasi või ?

Täpselt ....... algas sellest et käikke ei taha sõidu ajal kõrgemaks vahetada.
'99 GC WJ 3.1Td
MaxK.
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas MaxK. »

Ühel 3.1 oli sama mure, vead olid ka samas. Lahenduse andis solenoidi ja anduri pesu ning uus õli. Ise tellis ka anduri ning solenoidi uue kuid ütles et pole siiani vahetanud kuna probleem pole kordagi kordunud peale seda. Kui juba lahti on proovi järgi. Eriti governor on väga tähtis, ning pane sinna uued tihendrõngad kui tagasi kokku paned.
Mauks
Mudder

Niisiis minu kastiga vast hullemad jamad kui lootsin.

Sai vahetatud õli, filter , puhastatud solenoid ja andur kuid on tekkinud sinna õli sisse metalli puru seega selle tõmbab solenoid ju kohe endasse pmst seega selle korrasolekut raske kontrollida nii.

Kui kellelgil on idee või teadmine kust see metalli puru võib tekkida jagagu infot.
Kindel on see et kast tuleb maha võtta ning siis edasi uurima hakata ning kas on asjal jumet üldse.

igaksjuhuks kirja ka et kast on : 4RE tüüpi automaatkäigukast ( 4AT )

Tänud ette.
'99 GC WJ 3.1Td
Mauks
Mudder

Paneks siis paar pilti ka et saaks aimu mis metalli puruga tegemist ... äkki ikka kellelgi on kogemusi ....

Pilt

Pilt

Pilt

Kõige alumisel pildil siis filtri juures selge triip sellest purust ....
'99 GC WJ 3.1Td
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”