Kordan, nn " tark masin " ei aja tappes ka akut keema, isegi liialt soojaks mitte.krunnn kirjutas:v6sa kirjutas:Kas kaas pealt või kogu anum lõhki?krunnn kirjutas: ...
aku täiesti ribadeks.
...
Olen näinud akut, mis ventilatsiooniava ummistumise tõttu üsna ümmarguseks paisus laadimise tagajärjel.
Kas akuklemmid olid ikka puhtad? Mingeid kutsumata külalisi (eriti neljajalgseid) ei esine?
Tere
Külgedepealt täiega laiali, ülemisi nurkasid ei olnud ka enam nn kinnised korgi kohad olid jäänud. Klemmide kohapealt ei oska nagu kosta tõstsin just murutraktori pealt maha, igalaks läks käima, ettevalmistus zigulli jaoks.
Mida need neljajalgsed võisid teha? Koer garaazi ei saa ja näriliste kahjustusi ei olnud. Käis Intracis kontrollis.
Renovaari mehed arvasid et tormiajal võisid miskid elektri katkestused ja liinilühised ka aparaadi lolliks ajada.
Kas see tark masin ära ei tunne et aku hakkab ülelaadima et tuulutusava tõttu miski jama sees on akul, aku peab siis keema juba ju?
PS tuttav autuelektrik väitis mulle kunagi, et mille krdi jaoks neid akusid pidevalt laadima peab, kui auto ja aku normaalsed pole selleks mingit vajadust .
PS PS u 30 aasta jooksul pole mul küll õnnestunud ühtegi akut ribadeks laadida...hirm hakkab selliseid jutte lugedes, olen neid ka toas laadinud, tunduvalt rohkem effekti talvel pakasega, kui küttega garaget pole.
Samas ei saa öelda, et neid igal aastal jubedalt laetud oleks.