Mitsu Pajero 2,8 td 92 kw ja 94 aasta mootorikett pooleks

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Allar
Rock Crawler

Re: Mitsu Pajero 2,8 td 92 kw ja 94 aasta mootorikett poolek

Postitus Postitas Allar »

jussu kirjutas:Tänud. Iga selline nõuanne on teretulnud. See ülevalt keti pealekruvimine peab kuradi täpne töö olema. Peab sada pross kindel olema, et märgid ka paika jääksid. Saan aru, et ühendab keti ära ja teine mees vända otsast hakkab keerama. Peab hoolega jälgima vist, et nuka hammaka pealt kuskilt üle ei jookse. :?:
Vana raibe vipub üle viskama, aga pärast on kindlasti vaja märke kontrollida, vihjeks niipalju, et minu autol on rihma seib kummi leevendusest ära keeranud ja märgid ei sobi kuidagi kokku, alati võid oma märgid teha.
Kindlasti keera mootorit enne käima proovimist ringi.
Ja veel, et isegi üks vale hammas ketil ja mootor ringi ei käi, nii et valesti paneku võimalus on null.

http://www.ladu24.ee/et/ladu1/2548/0,0,-1,-1/458117
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
kalle211
Fitting 44"

Postitus Postitas kalle211 »

allar kirjutas:
kalle211 kirjutas:45 mindiga vahetad keti heal juhul siis kui vana kett ei ole veel katkenud. Pressid vana keti lahti ,pressid ka uue keti lahti ühendad nad omavahel ja kerid uue siisse ja vana välja.Aga selleks vaja keti pressi.Juhul kui kett pooleks tuleb ikkagi otsa kaan maha võtta. Otsa kaane saab tagasi ilma plokikaant maha võtmata. Vahetasin 7aastat tagasi sõbra 2.8td pajerol seda ketti.
Just nii, kett peab ikka kuidagi veel peal olema,,, keti pressi ne nada, käe vahel kruvikaga pooldub ilma vaevata.
Mina otsa kaat tagasi ei saanud, kuna plokikaane tihend läks kortsu. vb kui oleks karteri ära võtnud, oleks äkki õnnestunud.

Ei mäleta aga lasin vist karteri põhja lahti. Plokikaant igatahes ei võtnud maha.
jussu
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas jussu »

No igaljuhul minu isend taas sõidab. Kõik tundub ok olema. Süüde vist sai üks hammas varajaseks aga nende pakastega läheb jälle partsti käima. Külmalt lagiseb liiga kõvasti aga kui juba soe, siis nurrub kenasti.
Igaljuhul tänud heade nõuannete eest.
Vasta

Mine “Mitsubishi”