Sul on nelikveoline sõber öösel akna alt kaduma läinud või on keegi garaazist sinu lemmiktööriista ära virutanud või hoopis leidsid safari käigus kellegi pooltelje metsast ... see on õige koht sedalaadi juttude jaoks
fanatt kirjutas:Tähelepanu, tähelepanu Saarlased! Täna jõudis 142AXO jälle Saaremaale. Korjake oma kabla kokku ja varuge korralik nui mustlaste jaoks.
Kohalike võimudega ei anna midagi koos orgunnida? Ma saan aru, et eelnev avaldus, koos teadaoleva liikuri andmetega, on juhtumi kohta ikka sisse antud?
Päris nobedad tegelased on need vennad ikka. Eile lõuna ajal tulid saarde, samal päeval nähti juba Sõrves ringi patseerimas. Täna oli ette võetud Leisi ja Pärsamaa kant. Nad on ikka hea noosipeal, et siin nii kangesti liiguvad. Tõenäoliselt viidi minu asjad eelmise satsiga mandrile ära ja nüüd otsivad uut koormat.
Kui keegi peaks nendega "suhtlema", kinni pidama vms. Siis pange tähele äkki on autos kuskil näha meetriseid poldi lõiketange punased. Tõenäoliselt on need neil kaasas, et juhtmeid lõigata. Kui on selliseid tange näha, on politseil seaduslik alus nad kinni pidada. Need võivad olla minu omad.
Ei õhuta kuskilt otsast vaenu, kuid kui juba pilte tehakse, siis kas poleks võimalik mingi väike varitsus üles seada või eemalt jälitustegevusega tegeleda? Point, et kui vähegi võimalik neid teolt tabada, siis kinni pidada (igaüks mõtleb sellest oma rikutuse tasemelt ) ja võimud kohale kutsuda?
Probleem on selles, et 8-17.00 orjavad enamus inimesed kellegi teise perset. Ja just sel ajal nad ringi liiguvadki. Õhtul tuleb "ori" koju ja ongi kõõga. Voodisse minek, et homme jälle samaga alustada. Kurat, ei jõua ka iga öö krundil püssiga ringi jalutada ja varje jälitada.
Kui see auto omale kuskil silma hakkaks siis prooviks teada saada kus kohas nad ööbivad. Sealt edasi oleks asi juba lihtsam