kummist kirjutas:Rainer kirjutas:
Nii paranoiline ikka ka ei maksa olla,et peale tavalist safarit katkeb autol garantii . kui see nii oleks, siis poleks garantiil üldse mõtet.
Kas sa usud ja tunnetuslikult leiad, et nii on? Või tead, et nii on?
Ma tean konkreetset juhtumit, kus maasturit remonditi esinduses korduvalt. Peale mitut intsidenti õnnestus maaletoojal "teatud materjalidega" (sisaldas ka pildimaterjali) tõestada, et auto ekspluatatsioon on toimunud põllul ja antud kahjustused nii see kord kui ka eelmine kord on tekitatatud tahlikult ja teede välisel alal.
Kogu lugu lõppes sellega, et kõik remondikorrad ( ka need mis eelnevalt olid gar. alla läinud) mõisteti kohtu korras välja. punkt.
900 BKH, mida Fordi esindus küll arvab kui gar. korras vajamingeid silladetaile vahetada, aga tuleb välja, et internet kubiseb selle auto seiklustest alal, mis ei ole liiklemiseks ette nähtud. Jah, paljud autod käivad teelt maas, kuid esindus ei saa seda tõestada... ah mis seal ikka. Ma olen ju lihtsalt paranoiline, seega ei ole ju probleemi, et auto number siin mainitud sai, ära ärritu!
Tere! Kui sa nii paljut tead, siis palun ole hea ja ytle mulle antud esinduse nimi ka ära. Ei tahaks sinu juttu selle loo kõrval eriti uskuda, mis sa just siia kirjutasid. Vabandan oma sõnavõtu pärast kuid nii see on!