Terrano generaatori rihmarullik läheb minutiga kuumaks
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Terrano generaatori rihmarullik läheb minutiga kuumaks
Jep, nüüd sain nii palju targemaks, et põhjaga ei tohi rihm vedada.
Jah rihmad on Continentali omad.
Kataloogi järgi on rihma mõõt 10x900 ja nüüd ostsin natukene laiema 11,9x903, proovin seda täna peale panna, vaatan kuidas see käituma hakkab. Poes pakuti et, rihmarullik on kulunud ? On selline asi võimalik ?
Jah rihmad on Continentali omad.
Kataloogi järgi on rihma mõõt 10x900 ja nüüd ostsin natukene laiema 11,9x903, proovin seda täna peale panna, vaatan kuidas see käituma hakkab. Poes pakuti et, rihmarullik on kulunud ? On selline asi võimalik ?
- LR90
- I live off from the mud
On küll võimalik aga Su auto pole veel nii vana.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Ah segane värk, ma ei oleks kunagi uskunud, et ühest rihma vahetusest nii palju jamasid ja küsimusi võib tekkida 
Aga ma tänan kõiki info jagamise eest !
Aga ma tänan kõiki info jagamise eest !
Oskab keegi öelda kus asub kaitse armatuuril punasele aku tulele ? Läksin kogemata peenikese geneka pealt tuleva akutule signaali juhtmega vastu geneka korpust ja kuskil midagi põles läbi ja aku tuli enam ei põle 
- Roostekoll
- Fitting 38"
No Terranol minu arust kaitsmed-releed kahes kohas. Kui vasaku esiukse juures olevas kaitsmeplokis miskit läbi kärsanud pole, pead vbolla hoopis aku tule lampi vaatama. Sõltub, kust särinat kuulda oli ja kas kõlas nagu kaitsmeläbiminek või susises niisamaHydroid kirjutas:Oskab keegi öelda kus asub kaitse armatuuril punasele aku tulele ? Läksin kogemata peenikese geneka pealt tuleva akutule signaali juhtmega vastu geneka korpust ja kuskil midagi põles läbi ja aku tuli enam ei põle
Trolle pole olemas
Asi ongi selles, et kontrollisin mõlemas, kohas. Lamp ise on terve. Ja kaitsmed, juhiukse juures kõik olid terved. Noo ainult kaks olid läbi, aga sinna proovisin teistest aukudest kaitsmed korraks sisse panna ( kuna uued saan alles homme poest osta) ja see tuli põlema ei ole läinud. Mõtlesin on veel kuskil, kapoti all palju igasuguseid karbikesi suurte releedega vms.
- Roostekoll
- Fitting 38"
No seal parema rattakoopa kohal on releede karp. Iseasi, kas ja kuda sealt sotti saad.
Rohkem ma puusalt ei oska pakkuda, mida veel otsida.
Võibolla leiad siit abi http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=10&t=47839
Rohkem ma puusalt ei oska pakkuda, mida veel otsida.
Võibolla leiad siit abi http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=10&t=47839
Trolle pole olemas
Seda karpi mõtlesingi jah, aga ma tol hetkel ei saanud aru kus kohast see klõps nagu tuli....
Nii, probleem lahenes niimodi et, tõesti juhiukse juures olevas kaitse karbis oli üks kaitse läbi mille välja tõmmates ei lähe tuled automaatselt põlema ja laadimis pinge läheb liiga suureks.
Ja teine asi mis oli panin natukene laiema rihma, originaalis peab olema 10x900 mina panin 11,9x903 ja sellest järeldan et rihmarullik onikkagi kulunud. Nüüd kõik tiptop
Ja teine asi mis oli panin natukene laiema rihma, originaalis peab olema 10x900 mina panin 11,9x903 ja sellest järeldan et rihmarullik onikkagi kulunud. Nüüd kõik tiptop