CB jaam

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

kummist
Got ARB and Nitrous?

Re: CB jaam

Postitus Postitas kummist »

TiitR kirjutas: No, aga kui ma astun poe uksest sisse ja soovin President Taylor III-e osta ja müüa mulle leti peale ulatab? No kui seda lihtsalt toodetakse seal ja pea kõik rekkamehed kiidavad seadet...jätan ostmata, kuna päritoluriik on France? :roll:
Ei kindlasti mitte.

Lihtsalt antud teema algatajale andsin mina edasi oma arusaama asjadest ja absoluutsele tõele ei pretendeeri.

Rekkajuhtide positiivne kogemus võib viidata kasutusmugavusele, aga kas ka tehnoloogia tasemele/kvaliteedile?

New Yorki taksojuhid muideks teavad kõige paremini kuidas riiki ja linna juhtida (ainult, miks nad seda ei tee küll ometi?).
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

kummist kirjutas:
Rekkajuhtide positiivne kogemus võib viidata kasutusmugavusele, aga kas ka tehnoloogia tasemele/kvaliteedile?
Mis mugavust seal ikka taga ajada? Pigem on prioriteedid ikkagi levipüüdur ja sagedusel püsivus.
Kasutaja avatar
vanapagan
Fitting 38"

Postitus Postitas vanapagan »

President Taylor III ei maksa mitte 99€ ei trukpartsus ega ka kusagil mujal.
Rekkameeste lemmik on ta küll ja ega ta tõepoolest halb ei ole aga oma hina ta väärt ka ei ole.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

vanapagan kirjutas:President Taylor III ei maksa mitte 99€ ei trukpartsus ega ka kusagil mujal.
Rekkameeste lemmik on ta küll ja ega ta tõepoolest halb ei ole aga oma hina ta väärt ka ei ole.
Pole mina kusagil väitnud, et Taylor III 99.- maksab? :roll:
Kasutaja avatar
vanapagan
Fitting 38"

TiitR kirjutas: Pole mina kusagil väitnud, et Taylor III 99.- maksab? :roll:
Ei mitte sina aga siin on ju spetsialiste veel.
tanel79
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tanel79 »

Pakkuda alan 100 plus ja antenn ml-145. Antenni magnetil vaja uus kleebis panna. Hind 75 euri
kummist
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kummist »

tanel79 kirjutas:Pakkuda alan 100 plus ja antenn ml-145. Antenni magnetil vaja uus kleebis panna. Hind 75 euri
Üldiselt on midlandi jaam + antenn "plug and play", kuid tasub alati üle mõõta. Kui endale SWR-mõõtjat ei raatsi osta, siis laenan lahkelt enda oma (20EUR sulas tuleks deposiiti jätta, mille hiljem tagastan).

Tegelikult oleks mõistlik see (SWR-mõõtja) endale hankida, sest kui tekib kahtlusi oma antennisüsteemis, siis saab alati üle mõõta.

Antud tekst siis potentsiaalsele ostjale.

* Alan 100 plus on korralik asi, võrreldes 99 eurose presidendiga. Ja enne kui Taylor III ostma hakkad, vaata enne ikka Midland 248XL suunas :wink: Saladuskatte all ütlen, et Midland 248XL on tegelikult tehniliselt disainitud kui 12 watine. Trükkplaadil on üks väljaviik juhtmena, mis tuleb katkestada ja hakkabki võimsamalt tööle. Ei soovita seda linna ja maanteetrassi tingimustes (reostab eetrit, segab teisi), küll aga on sellest abi kui mehed on metsas ja ridvad pikad.

Info: http://wiki.wifi.ee/index.php/Midland_248XL
Kasutaja avatar
Martinsr
Fitting 38"

Postitus Postitas Martinsr »

Endal auto President Harry ja ritv on 145 midlandi oma (stats antenn). Töötab juba viimased 6 aastat tõrgeteta.
Omanud autos ka alan 100+ (mõned kiidavad mõned laidavad) mul töötas ilusti ja tõrgeteta. Sama moodi 145 ML antenniks
Lisaks on olnud ka President Taylor Classic 2 hõbedane hea jaam.
Soovitaks eemale hoida Uuest Classic 3 mest, sellega pidevad jamad .

Suht keeruline teema. Kellele ema, kellele tütar, töötavad need 3 varianti kindlasti.
Mida kõrgem ritv seda kaugemale räägid. ML145 on metsas suht nuhtlus. aga sidekaugus kompenseerib.
Häälestatud peab muidugi olema. (swr meeter mul olemas)
Viimati muutis Martinsr, R Sept 20, 2013 10:00 pm, muudetud 2 korda kokku.
Mitsubishi Pajero matkamaja
www.uitajad.ee
Kasutaja avatar
vanapagan
Fitting 38"

Martinsr kirjutas: Lisaks on olnud ka President Classic 2
Sellist polegi veel olemas.
On President Harry 2 classic ja Taylor 2 classic.
Kasutaja avatar
Martinsr
Fitting 38"

Postitus Postitas Martinsr »

Jep jep Taylor 2 classic :D
Mitsubishi Pajero matkamaja
www.uitajad.ee
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”