Masina lammutamine

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

FlammablE
Rock Crawler

Re: Masina lammutamine

Postitus Postitas FlammablE »

Suur relakas ja tiigersaag. Mõttega tuleb tükeldada. Kui paar relakaketast või saelehte on liigne kulu, siis võib ka muidugi haamri, meisli või kirvega aega surnuks toksida. Relakakettaid ei pea K-rautast või tööriistamarketist 5 euri tk mingeid hiinakaid ostma.
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Hunnik autosid tükkeldatud tiigersaega. Kasutan pikka universaaltera. DeWalt-i omad kestsid hästi. ühe teraga 1-2 autot. Ja nagu mainitud siis kirves teeb kah oma töö ära :mrgreen:
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mahno »

Landy, ma hea meelega paneks ta tervenisti käru peale. Aga ma kardan et kõik lubatud kaalud lähevad suure käruga (2,5t) lõhki (ma saan aru, et politsei vaatab mitte tegelikku, vaid registrimassi?). Väikese tikiga...kui mootor, käigukast, tagasild, uksed maha kiskuda siis äkki katuse peale keeratult mahuks isegi võibolla peale. Iseasi kuhu selle koorma raskuskese jääb. Ja peaasi et keegi enne emexit kaalu peale ei ajaks :) Alles ma riigi aktsionäriks sain, nüüd võiks mõnda aega vahet pidada. BE lubasid mul pole.

Praksi märkus lõikamise kohta on õige - vale nurga all lõigates kulub ketast palju rohkem.

Flammable - soovita siis, mis on sinu meelest hea ketas, saaks ma ka targemaks ;)

Tänud kõikidele soovitusekspertidele - see oli teooria, nüüd tuleb aga praktika.
joe80
Fitting 38"

Postitus Postitas joe80 »

Siin pildil väga hea ketaste tootja. Konkreetne pilt on 2,0 mm paksune ketas, aga 230 mm puhul jääb natuke "vedelaks", seega soovitan 2,5 mm.

Pilt
Joel 5116353
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
FlammablE
Rock Crawler

Pureva on ok, olen isegi tln-Rapla tee äärsesse poodi aegajalt sisse astunud. Lõigatud on igasuguste ketastega(würth, hilti, grinding, pureva, rasta, tyrolit jne). Normaalsete firmade kettad kestavad kõik ok. Küsimus on rohkem hinnas, millega neid hankida. Kui ühtegi tuttavat pole, kellel oleks mõne tarvikutetarnijaga leping, siis võib ju ise korraks neti lahti võtta ja mõnelt maaletoojalt otse võtta. Igasugustes pühapäevaremontija ehituspoodides on norm kettad jabura hinnaga ja odavad vene ja noname hiina on saast kuubis. Kui ei oska kuhugi mujale minna, siis võta kasvõi pureva.ee või knoke.ee vms netipood lahti ja anna minna. Grinding on natuke odavam ja saadaval anapol.ee, aga minu arust ei kesta liiga kaua. Samas on pehmem, lõigates ei vibreeri ja laiali pole ka ükski aegade jooksul lennanud.
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Kas see ketta otsimine kulukamaks ei lähe kui juba lähimast kohast ära võtta? Natuke teeb nalja küll see teema :lol:
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
FlammablE
Rock Crawler

Kui elus kaks korda relakaga lõikad, siis ei muuda see muidugi midagi.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mahno »

Masin viilutatud. Kokkuvõtteks võin öelda et tiigersae soovitajad andsid mulle väga head nõu. Õige pisut oli rellakat tarvis.

Järgmistele lõikujatele võin öelda, et ainuke konks saagimise juures on ruumilised konstruktsioonid. Kui saeleht ei läbi mõne karbi vms ei ulata, tuleb maru ettevaatlikult saagida. Lased saelehe tipu vastu karbi tagumist serva = kõver saeleht. On küll tagasi sirgeks väänatav, aga mitte lõpmatult ja päris uueväärselt sirgeks ta ikkagi ei lähe. Hea on omada selliste kohtade jaoks paari pikemat saelehte.
Kasutaja avatar
Karuonu
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Karuonu »

Mulle meeldiks kõige rohkem see variant :D

http://www.youtube.com/watch?v=e8Ab8JA3IYg
tel. 5107471
Väike-Maarja/Kanepi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”