Navara-head ja vead

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
nymmik
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

http://www.inex.ee/index.php?lang=est&main_id=41 Hind on ainult kallis, seda muidugi enda rahakotti vaadates :)
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Kui norm on 17K, siis http://www.inex.ee/index.php?lang=est&m ... 080b0768eb
Ega odavamalt vist uut ei saa.
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

Tagumiste pooltelgedega oli tõesti probleeme ja sellepärast tehti nissani tootjate poolt kampaanija kus vahetati kõigil mingi kerenumbrini poolteljed ära.
Muide on uue Navara sillad toodetud mingi teise firma poolt kes toodab neid ka teistele automarkidele :wink:
Eelmise Navara sillad olid toodetud Nissani poolt ja sellepärast ka palju vastupidavamad.Üldiselt tundub uus Navara ka suht vastupidav kuigi eelmine põlvkond on parem
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

Suured tänud linkide eest.Tundub,et automüüjad panevad niisugustele jublakatele kõva matsu otsa.Mille sillad uuel Navaral all on ja mis markidel neid veel kasutatakse?
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

arz kirjutas:Suured tänud linkide eest.Tundub,et automüüjad panevad niisugustele jublakatele kõva matsu otsa.Mille sillad uuel Navaral all on ja mis markidel neid veel kasutatakse?
Sama tootja sildu kasutasid vist mingid mersud ja keegi oli veel aga enam ei mäleta :oops:
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

Olen lugenud erinevaid foorumeid ja asju ning mõni väidab,et Nissani mootor pole vastupidav?Seda küll vana Navara mootori kohta.On kellelgi kogemusi-muljeid äkki juba ka uue 128kW kohta?Kuidas oleks uue sõiduki puhul mõistlik mootorile sissesõitu teha(pöörded,kiirus,läbisõit)?
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

arz kirjutas:Olen lugenud erinevaid foorumeid ja asju ning mõni väidab,et Nissani mootor pole vastupidav?Seda küll vana Navara mootori kohta.On kellelgi kogemusi-muljeid äkki juba ka uue 128kW kohta?Kuidas oleks uue sõiduki puhul mõistlik mootorile sissesõitu teha(pöörded,kiirus,läbisõit)?
Ueed on kõik suht vähe läbi sõitnud ja vigasid pole veel esinend aga eelmisel põlvkonnal on tõesti saaledega ja harva ka ketiga probleeme.
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

Sissesõit ja sellega kaasnev?
arz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arz »

Huvitav tõsiasi kui keegi Navarat ostma hakkab,et nt.Fakto ei pidavat lisavarustust(kastipõhi,konks jne.)peale kauba andma,aga Autoringist saab u.6% ulatuses ostuhinnast nänni kaasa kui ilusti küsida :D
arvix
Rookie

Postitus Postitas arvix »

ise küll suht rahul ,et siis eelmise kerega 2006 aasta masinaga 1 aasta sõitnud umbes ja kasutusala rohkem metalli töö alaselt (veod igasugustele ehitus obiektidele käruga) ja ka kalal käimised igalpool järvede ,jõgede ääres!
võix mõne korraldatud (lihtsama) offroadi ka nüüd ära proovida ...muidugi auto tagaosa kandevõime tõttu suht kits omadega aga kui omale poole tonnine naine kuskil kasti võtta peax olema täita mõnus linna aukudes liikuda :) ÜS. hea masin pole erilisi vigu olnud peale aknapesu vedeliku pumbaga mis ei taha üle kojameeste eriti palju lüüa (olen sudinud küll aga ei midagi) ...aga nüüd varsti 30000-ne kontroll siis peax korda saama! Töö autox ideaalne! miinustex veel kiiresti määrduvad esituled (plastmass kate sucks), kui taga kasti kate plastikust ja ilma külje akendeta siis suht kehv käruga tagurpidi manööverdada! (lisa peeglid tulex kasux).
Ära ütle mida mina pean tegema ja ma ei ütle kuhu sa minema pead!
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Postitus Postitas amevier »

Mul on d22 aastast 2003. Sõitnud sellega 3 kuud, siiani kõigega rahul. Suvekummid tahaks panna suuremad, eelmised olid 265/70 R16. Proovisin sättida alla 31 tollised R15 MT, käis vastu esipamprit keerates. Kas on kellelgi kogemusi Navarale 31-32 jalanõude alla sättimisel? Kere tõsta raami peal või peab veel ehitama midagi?
Ette tänades.
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patrol2,8 »

Kodus on 2004 aasta king-cab millel minu arvutuse järgi peaks all olema 32'' rehvid mķķtsin kķrguse sain ümaralt 80 cm.Ja käib ka aint väga välja pöörates august läbi sķites vastu muidu on täitsa ok. 8)
Volvo remont ja varuosad! Tel: 53433254
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Postitus Postitas amevier »

Minu katsetamisel olid küll need R15 veljed väljapoole ulatuvad. Kui originaalveljele ajada, ehk siis ei käigi vastu.
Kui laiad need 32-sed on ja mis veljel?
Lugesin siit foorumist sellisest asjast - death wobble. Kas sellised koledad asjad ei ähvarda Navarale 32-st alla ajades?
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patrol2,8 »

Täpselt ei mäleta kui laiad on aga R16 veljel vb olid mķķdud 265/75 aga pole kindel ei viitsi vaatama ka minna ja velje laiusest ei tia ma üldse midagi :lol:
Niipalju tean,et vana patroli originaal plekkveljed peaks olema.Ja siiamaani pole küll ''Death Wobble'lit'' tunda andnud.
Volvo remont ja varuosad! Tel: 53433254
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Surmavõbin esineb talasillaga masinatel. Sõltumatu vedrustuse puhul seda ohtu ei ole.
+372 5028488
Vasta

Mine “Nissan / Renault”