Jutt jummala õige, ....see mõte mul on ..tuningman kirjutas:Praks1 kirjutas: Kas sa nuputad seda teist kardaani sinna taha jõuvõtu võlli jaoks ? Oli nagu auto-moto foorumis sul vist seike teema ?

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
Jutt jummala õige, ....see mõte mul on ..tuningman kirjutas:Praks1 kirjutas: Kas sa nuputad seda teist kardaani sinna taha jõuvõtu võlli jaoks ? Oli nagu auto-moto foorumis sul vist seike teema ?
Üht-teist ikka on juba. Vastaksin sulle põhjalikult, kui sama küsimuse mulle seal "Marta" teemas esitaksid- siin läheks nagu väga metsa selle sisuga ...tuningman kirjutas:on sul siis see 66 vahekast olemas w? lugesin sul sealt kah seda teemat ja oli niipalju igasugu mõtteid. hüdromootorid jne. mis sul selle traktori toorikuks on pole siiani nagu aru saanud
Eks jään esialgu selle gaz 66 vahekasti juurde ja vaatan mis seal teha annab. Loodan, et saan selle võlli nuudid pikemaks teha ja asi toimib. Kast ju ka olemas ja odavalt käes, poleks mõtet teist kallist kasti ostma hakata.heints kirjutas:G mersu väljavõttega vahekastil on originaalis pto ette ja taha. Ainult esi kardaan pöörleb valet pidi ja maksab see kast suht palju.