osta.ee Võimekas metsa/matkamaastur Nissan Patrol reg 88 ZEG
Moderaator: Moderators
Re: osta.ee Võimekas metsa/matkamaastur Nissan Patrol reg 88
Tere k6igile!
Auto millest räägite kuulub praegu veel mulle. Telefon on 24/7 sisselylitatud aga, tegemist 2 sim kaardiga telefoniga-kui yhe kaardiga on k6ne pooleli, siis teine on "välja lylitatud". St, et tasub paari minuti pärast uuesti proovida
Kåsimuste-vastuste kohta niipalju, et alati vastan asjalikule kysimusele ka ise v6imalikult asjalikult-lambiteemale panen samaga!
Nyyd kui tean, et ka siia mingi teema tekkinud-v6in ka siin käia kysimustele vastamas...
Janno
53 460 901
53 833 833
Auto millest räägite kuulub praegu veel mulle. Telefon on 24/7 sisselylitatud aga, tegemist 2 sim kaardiga telefoniga-kui yhe kaardiga on k6ne pooleli, siis teine on "välja lylitatud". St, et tasub paari minuti pärast uuesti proovida

Kåsimuste-vastuste kohta niipalju, et alati vastan asjalikule kysimusele ka ise v6imalikult asjalikult-lambiteemale panen samaga!
Nyyd kui tean, et ka siia mingi teema tekkinud-v6in ka siin käia kysimustele vastamas...
Janno
53 460 901
53 833 833
Metsa paras auto. Tee peal ma sellega eriti ei liikleks.
D4D+R6+V6
mina olen seda nii metsas kui tee peal liiklemas näind ja ei saaks öelda ,et ta teepeale kuidagi,või millegipärast ei sobi!TarviR kirjutas:Metsa paras auto. Tee peal ma sellega eriti ei liikleks.
Minu chero tõmbas see nissan sultsil 2012.a mülkast vülja nigu konna, tehes endale muretuks läbimiseks tee vabaks st.soovitan.
Väga nõrk aga see-eest hästi loll
Rain77 kirjutas:eks kodanikul ka kiire taga selle Patroli soetamisega, allkirjast võib välja lugeda, et on agar appitõttaja, kuid "masinad" liiga luksuslikud tunduvad selleks otstarbeks
Re: Antud maasturit vaatasin just metsas käimiseks, mitte sellega kusagil maanteel vuramiseks. Maanteel vuramiseks on mul teised masinad

Mis appitõttamisse puutub...,. Võin öelda sedasi et, kui lähedal olen või alati sind välja tõmmata või koju viia! Minu puhul kütus ei maksa midagist,sest firma taob kõik kinni!
JUPATS kas sinu arusaam ostmisest ja müümisest ongi selline, et algul lepid kokku ja siis enam telefonile ei vasta?
Hakkab ronima.