Uus linnamaastur ja 4WD

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kilpkonn
Fitting 38"

Re: Uus linnamaastur ja 4WD

Postitus Postitas Kilpkonn »

awd kirjutas:See ei ole aus test. 4WD Lock-i puhul auto veeres veel poolmeetri tagasi ja tagumised rattad said vähe parema pidamisega pinnale
Oh, jah. Ei ole ka näha, milline on tee teisel pool autot, vasapoolsete rataste all. Elu on lihtsalt selline ebaõiglane.
Mul on sama auto ja nupu asendi vahe on tuntav. Oli ka eelmisel autol (Jeep Compass) tuntav.
Tuntav nii jää peal paigaltkiirenduses, jääkonarusest ülesronimisel jne.

Jeep Compassil rakendas tagasilla lisaks läbilibisemisele ka järsk gaasipedaali vajutamine või kohalt äraminek. ASX-il on see ka, kuid pole nii tuntav. Compass käitus peaaegu nagu tagaveoline libedal ja oli oluliselt lõbusam sõita seetõttu. Kuid mitte kiirem, kui seda on ASX. Muid ma kommenteerida ei oska, pole sõitnud (paaritunnine proovimine pole eriti arvestatav kogemus minu arvates).
awd kirjutas: Antud neliveosüsteemi puhul see Lock võib olla kasulik asi, aga näiteks viimase põlvkonna Haldeksi ja Subaru neliveo puhul on selline nupp ei annaks eelist sest sest need süsteemid panevad nelivedu ise lukku paigast minekul.
Ei tunne neid autosid, pole proovinud.
O|||||||O
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: Uus linnamaastur ja 4WD

Postitus Postitas Landy »

Kaks aastat tagasi käis Imre Heinsaar Dusterit testimas ja tema (kui vägagi kriitilised inimese) sõnul oli lahtise ja LOCK 4WD vahe realset tuntav ja tajutav raskel maastikusõidul. Usun, et vahe on tuntav kuna olen pidanud RWD, FWD ja nii pideva, kui lüliatava 4WD -ga autosid.
Lülitatav 2WD on hea juhuks, kui soovid, et 4WD üllatuslikult ei ehmataks.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”