Oh, jah. Ei ole ka näha, milline on tee teisel pool autot, vasapoolsete rataste all. Elu on lihtsalt selline ebaõiglane.awd kirjutas:See ei ole aus test. 4WD Lock-i puhul auto veeres veel poolmeetri tagasi ja tagumised rattad said vähe parema pidamisega pinnale
Mul on sama auto ja nupu asendi vahe on tuntav. Oli ka eelmisel autol (Jeep Compass) tuntav.
Tuntav nii jää peal paigaltkiirenduses, jääkonarusest ülesronimisel jne.
Jeep Compassil rakendas tagasilla lisaks läbilibisemisele ka järsk gaasipedaali vajutamine või kohalt äraminek. ASX-il on see ka, kuid pole nii tuntav. Compass käitus peaaegu nagu tagaveoline libedal ja oli oluliselt lõbusam sõita seetõttu. Kuid mitte kiirem, kui seda on ASX. Muid ma kommenteerida ei oska, pole sõitnud (paaritunnine proovimine pole eriti arvestatav kogemus minu arvates).
Ei tunne neid autosid, pole proovinud.awd kirjutas: Antud neliveosüsteemi puhul see Lock võib olla kasulik asi, aga näiteks viimase põlvkonna Haldeksi ja Subaru neliveo puhul on selline nupp ei annaks eelist sest sest need süsteemid panevad nelivedu ise lukku paigast minekul.