TTUUL kirjutas:Kas publikumile reede õhta ka miskit näidatakse?
19.04.2013 kell 19:00 mudajärve karjääris
20.04.2013 kell 12:00-14:00 kose krossirajal
lisaks on voosel 2 katset (päevapeale, kuid ilmselt peale 15:00.)
Rasmus
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
TTUUL kirjutas:Kas publikumile reede õhta ka miskit näidatakse?
19.04.2013 kell 19:00 mudajärve karjääris
20.04.2013 kell 12:00-14:00 kose krossirajal
lisaks on voosel 2 katset (päevapeale, kuid ilmselt peale 15:00.)
Rasmus
Rasmus, viitsid ehk anda Mudajärve karjääri koordinaadi, kuhu pealtvaatajad tulla saaksid või mõne juhise, kuidas Tallinna poolt tulijad õige koha kätte leiavad.
Erik.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
walkman kirjutas:Rasmus, viitsid ehk anda Mudajärve karjääri koordinaadi, kuhu pealtvaatajad tulla saaksid või mõne juhise, kuidas Tallinna poolt tulijad õige koha kätte leiavad.
walkman kirjutas:Kas see võib olla ehk sama koht, kus eelmine aasta viimasel päeval sõitsime?
täpselt sama koht ja samad künkad
Tallinna poolt tulles:
Ardu küla lõpust keerad vasakule veehoidla tee peale.
u1,8 km sealt paremale kautla poole ja mõni kilt peale, paremale jääb Mudajärve karjäär(põõsal on punane kanali lint!)
Rasmus
(panin hetkel peast ja km pole täpsed)
ei ole, kuid on voose 2 peaks olema sama hea või parem
Rasmus
srock kirjutas:Rasmus,loodan et ajasid selle augu seal karjääris kinni
Sõitsin seal eile ise pimedas ja mõtlesin, et kus krt see auk oli.
Rasmus
Täna peaks olema kõik masinad kella 19:00-ks mudajärvel.
Kui keegi veel Tallinnast vaatama liigub ja autos vaba kohta on, siis oleksin huvitatud kaasa tulema.
Olen liikumisvalmis ca 5-10 minutiga. Asun TTÜ-s, kui ühistransport liikuma hakkab, siis vajadusel ka mujal.
Tel 5650 1725, helistada võib igal ajal, võin küll unise häälega vastata,
Vaatasin siin tulemusi ja juhendit kordamööda. Ei saanud ma aru miks meil Pusu katse kirja ei läinud. Juhendis kirjas, et katsest peab olema läbitud (punkte võetud) 1/3. Pusu katsel oli 19KP-d. Meie võtsime 9KP-d. Minu tagasihoidlik matemaatika oskus ütleb, et 9KP-d 19-st on rohkem kui 1/3. Mitte, et see tulemusi kuidagi muudaks aga asi juba põhimõttes.
Raido
VILKAR
Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
RaidoKol kirjutas:Vaatasin siin tulemusi ja juhendit kordamööda. Ei saanud ma aru miks meil Pusu katse kirja ei läinud. Juhendis kirjas, et katsest peab olema läbitud (punkte võetud) 1/3. Pusu katsel oli 19KP-d. Meie võtsime 9KP-d. Minu tagasihoidlik matemaatika oskus ütleb, et 9KP-d 19-st on rohkem kui 1/3. Mitte, et see tulemusi kuidagi muudaks aga asi juba põhimõttes.
Toodud punkti muutis võistluse juht briifingul, katse läbituks lugemise piir tõsteti 50% peale.