O: Mootorsae(Stihl)

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
Puucoy
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Re: O: Mootorsae(Stihl)

Postitus Postitas Puucoy »

Ah mis mina mina ka tean mul ainult 14 töötavat STIHL-i saagi + kümmekond erinevat rariteeti aga vabanduseks ehk see, et teenin leiba nende abil. Kodutarbimisse 170 või 180 on küll ja veel.

Kodutarbija meelespea:
1. 2T õli kui oled ühte õli kasutanud siis ära marki muuda võid sae kokku lasta, ole veendunud, et bensiin ikka õli sisaldab hea oleks omada spets kanistrit või siis kanister märgistada. Saab ka testida näppude vahel hõõrudes sae bensiin vähe libedam. (ise kasutan valvoline 2T õli). Soovitus pane õlikogus kanistrisse enne bensiini lisamist ja võid panna ka natuke rohkem 5l.-100g. võib 125g.
2. Ketiõli võid kasutada spetsiaal ketiõli aga ei juhtu ka midagi kui seal mingi mootoriõli on (käigukasti õli liiga paks). Aga vana mootoriõli keerab pikas perspektiivis õlipumba p...sse ja keti ning lati eluiga on ka lühem.
3. Kui saag on pikalt seisnud (6 kuud võienam) siis kalla paagis olev bensiin välja ja asenda värskega saad sae käima ka :twisted: . Vana bensiini võid kallata bens.autu paaki samuti võid käituda kanistris oleva vana bensiiniga see tilk 2T õli ei tee seal midagi halba pigem head. Väga vana bensiini võid muidugi kallata naabri või ämma autu paaki :dev

Olekski lühidalt kõik kui on küsimusi kasutage telefoni. Jõudu saagimises.
Arvamus on nagu p....e igaühel on oma.
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Kasutaja avatar
empudogy
Fitting 38"

Postitus Postitas empudogy »

Minul on kodus Stihl 025, mis oli enne isa käes ja vanust on sellel sael täpselt niipalju, et poest on ta koju toodud 1996 aastal. Saag teeb iga aasta 30 - 50 ruumi küttepuid. Eelmine suvi sattusin hoogu ja tegin metsast väljatoodud tuulemurru kütteks. Väljavedaja ütles ,et seal oli 300tm. Suurespiiris niipalju ka oli ja kõik saagisin selle saega pooleks. Vahetatud on selle pika aja jooksul üks bensiinipumba membraan, õlipump ja umbes 3-5 küünalt, 6 latti ja päris päris mitu ketti. Võimu on niipalju, et originaal lati asemele on pandud 2" pikem latt ja pole ka selle ringiajamine eriline probleem. Koju ja tavakasutajale väga pro. Üks asi veel, mis on eeliseks sama klassi husqvarna saega, et kütet võtab pea 1/3 vähem.

Edu ja jõudu

Martin
Autod:
Nissan Patrol 260 (1991)
MZMA 401 1954 (valmis 2012)
Volvo Laplander l3314 (1970)
ZAZ 965 1964 (valmis 2010)
Toyota Avensis (2007)
Toyota Corolla (1999)
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

Postitus Postitas vip001 »

Tänud kõigile vastamast. Tundub et neil 170 ja 180 on tagasiside hea ja koduseks kasutamiseks piisavalt jõudu. Olen lihtsalt omanud mingit ALKO ja hiinakat Husqvarnat millel kirjade järgi 2.5 ja 3.8kw. Seepärast kartsingi et see 1.3 kw on mänguasi. Kuid pigeb need alternatiivsaed on mänguasjad ja reaalselt võibolla lahjemad või heal juhul sama võimsad kui ms 170 või 180.
Tundub et ostan siiski poest uue-uus on uus ja ise tean kuidas hoian.

Võib teema lõppenuks lugeda.
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Husqvarna 246 xp ja midagi veel vist(siis kui ta välja tuli). Iidamast aadamast. On ka mingid kõige suuremad Stihlid olnud, aga need andsid alla. Sellega siis tugevalt metsa tehtud ja 100+ tihu küttepuudeks tõmmatud(jämedaid, mis ketassaele enam ei lähe). Pole sel mingit talvevarustust(?!?!?!) ega midagi, ainult õli pannud(suvakat mida leiab, sama mis traktorile hüdroks) ja täiesti valimata millise tankla 95 või 98. Mitu lehte ja ketti ning küünlaid. Kestab, kerge jne. Mujale ma ei vaataks.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Kasutaja avatar
Puucoy
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Arxs kirjutas:Husqvarna 246 xp ja midagi veel vist(siis kui ta välja tuli). Iidamast aadamast. On ka mingid kõige suuremad Stihlid olnud, aga need andsid alla. Sellega siis tugevalt metsa tehtud ja 100+ tihu küttepuudeks tõmmatud(jämedaid, mis ketassaele enam ei lähe). Pole sel mingit talvevarustust(?!?!?!) ega midagi, ainult õli pannud(suvakat mida leiab, sama mis traktorile hüdroks) ja täiesti valimata millise tankla 95 või 98. Mitu lehte ja ketti ning küünlaid. Kestab, kerge jne. Mujale ma ei vaataks.
Kellele ema, kellele tütar. Saag tuleb ikka käe järgi valida. Minu arvates tulid viimased tavakasutaja Huskud sealt tehasest 15 a. tagasi välja siis kui olid sellised nr.-d nagu 254 ja 257. Peale seda läksid nad börsile ja nüüd on nende ülesanne omanikele kasumit toota. Kui husku on käe järgi osta loomulikult. Osta kohe kaks tükki siis saad ka tööd teha (üks on remondis ja teine töös) :floff
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Puutiiger
Mudder

Postitus Postitas Puutiiger »

Puucoy kirjutas:
Arxs kirjutas:Husqvarna 246 xp ja midagi veel vist(siis kui ta välja tuli). Iidamast aadamast. On ka mingid kõige suuremad Stihlid olnud, aga need andsid alla. Sellega siis tugevalt metsa tehtud ja 100+ tihu küttepuudeks tõmmatud(jämedaid, mis ketassaele enam ei lähe). Pole sel mingit talvevarustust(?!?!?!) ega midagi, ainult õli pannud(suvakat mida leiab, sama mis traktorile hüdroks) ja täiesti valimata millise tankla 95 või 98. Mitu lehte ja ketti ning küünlaid. Kestab, kerge jne. Mujale ma ei vaataks.
Kellele ema, kellele tütar. Saag tuleb ikka käe järgi valida. Minu arvates tulid viimased tavakasutaja Huskud sealt tehasest 15 a. tagasi välja siis kui olid sellised nr.-d nagu 254 ja 257. Peale seda läksid nad börsile ja nüüd on nende ülesanne omanikele kasumit toota. Kui husku on käe järgi osta loomulikult. Osta kohe kaks tükki siis saad ka tööd teha (üks on remondis ja teine töös) :floff
Nõus Puucoy-ga. Minule meeldib 254xp. On küll vana mudel, aga mind pole hätta jätnud. Lihtne ja töökindel ning jõudu on nagu loomal.
Aga kui juba ostmiseks läheb, siis osta parem «Дружба». Sellega võtad alguses metsa maha ja pärast vead välja. :mrgreen:
Kasutaja avatar
Puucoy
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Puutiiger kirjutas:
Puucoy kirjutas:
Nõus Puucoy-ga. Minule meeldib 254xp. On küll vana mudel, aga mind pole hätta jätnud. Lihtne ja töökindel ning jõudu on nagu loomal.
Aga kui juba ostmiseks läheb, siis osta parem «Дружба». Sellega võtad alguses metsa maha ja pärast vead välja. :mrgreen:
Ja häda pärast saad ka Drusba abil oma uppunud jeebu tagasi maakamarale vints on drusba varususes täitsa olemas. Bensiini peab ainult idast tooma see sõidab ju 73-ga. :twisted:
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
KeegiVeel
Fitting 38"

Postitus Postitas KeegiVeel »

eramets.ee, seal lehel on ka tihti saagide pakkumisi (foorumis siis).
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

Postitus Postitas vip001 »

Ostetud paar kuud tagasi STIHL ja väga rahul. MS 170 kodusesse majapidamisesse piisava võimsusega.
Minu poolt teema ammendatud :mrgreen:
Suletud

Mine “Bizniz”