grand cherokke 4,0 või 5,2
Moderaator: Moderators
- helar
- I live off from the mud
Re: grand cherokke 4,0 või 5,2
Mul 5.2. Ca 7000 km pole lage nullinud. Enamus sõidust maastikul ning linnas. Suts ka maanteel. Rehvideks perioodil nii bfg at kui ka special track. Mõlemad 31". Autol ees- taga rauast stanged ja muu metsamudru mis kaalu lisab. Parema jalaga tagasi pole hoidnud. Laes avg 23.1/l100.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Põhjus miks sellist autot tahan, on see, et tahan käia sellistes kohtades kuhu tavalise sõiduautoga ei lähe. samas päris põhjatutesse kohtadesse ei kipu, mõnel safaril tahaks ka osaleda
- laqkaraza
- Fitting 38"
- Kontakt:
Kui autoostu ainukene argument ja eesmärk on kütusekulu - siis pole see Jeep see auto mida vaadata. Tõenäoliselt maasturid üldiselt mitte.Mahno kirjutas:Ma ei tea mille pärast sa sellist autot osta tahad, aga neljaliitrisel põleb laes igatahes keskmise kulu koha peal kiri 17,3. Enamus sellest on sõidetud Tallinna linnas, ilusa ilmaga tagaveoga, lumega neliveoga. Samas mina pole aru saanud et ta tagaveoga ökom oleks oluliselt. Võibolla mõni suurema mootoriga auto omanik avalikkustab oma tulemused ka.
Grand on selline auto, millele pole minu silmis alternatiivi tema omaduste poolest. Kerge, mugav, võimas, tehniliselt suhtelist hea auto (juhul kui tihend ka autot hoiab kui mina
Ning tee arvutus - kui palju kallimalt soetatud autoga saad märgatavalt väiksema kütusekulu ning kuna (mis aja ja kilomeetrite peale) see end tagasi teenib? Lisaks saad lõbusa auto.
Eks alternatiiv sõltub sellest, kui paks rahakott on. Väikese raha eest grandi või cherokeesarnast autot...blazer ehk. Aga ega ta ka ökom pole.
Ma bensiinikulust hakkasin rääkima peamiselt sellepärast et inimene teaks, millega ta end seob. Osad müüjad kirjutavad ulmeväikesi numbreid kuulutustesse. Kui bensiinikulu ei ehmata siis mina julgeks grandi soovitada küll.
Ma bensiinikulust hakkasin rääkima peamiselt sellepärast et inimene teaks, millega ta end seob. Osad müüjad kirjutavad ulmeväikesi numbreid kuulutustesse. Kui bensiinikulu ei ehmata siis mina julgeks grandi soovitada küll.
Ma küttekuluga olen kursis jah. Ideaalne oleks muidugi gaasi jooma õpetada...
- laqkaraza
- Fitting 38"
- Kontakt:
Minu meelest peab paika üks kunagine hea ütlus, mida ma kuulsin - üle 3l mootoriga autodel kütusekulu ei vaadataMahno kirjutas:Ma bensiinikulust hakkasin rääkima peamiselt sellepärast et inimene teaks, millega ta end seob. Osad müüjad kirjutavad ulmeväikesi numbreid kuulutustesse. Kui bensiinikulu ei ehmata siis mina julgeks grandi soovitada küll.
Endal 5,2 suurem osa metsa ja keskmine 35 kompu järgi. Enne 5,2ht olen kasutanud ka neli nulli ja kütte kulu oli sinna 25e auku aga v8-sal seda paukku ikka tunduvalt rohkem ja see korvab küttekulu kui ka raskuse vahe. 
Muidugi on all ka 32" rehv ja tagasild lukkus.
Muidugi on all ka 32" rehv ja tagasild lukkus.
Priit