Arutelu: Siduriketta nuudi vahetus.
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Re: Arutelu: Siduriketta nuudi vahetus.
Materjali ja nuudilõikamise kohapealt käi ehk kasutaja "Sidorov" ukselinki käperdamas. Pädevamat infot vaevalt et saad.
Selles ma nüüd nii kindel poleks.Külahull kirjutas:Pädevamat infot vaevalt et saad.
HM Racing Team
Panen pildid mittevalmis lahendusesttuningman kirjutas:
Pane siis mõni pilt ka lahendusest, kui asi valmis ja saladus ei ole. kangesti huvitaks, mis sa seal nikedrad
See on üks sidurikomplekt mille ketast siis ringi üritan teha.Loodetavasti edukalt.

Ja kogu lahendus on,et SEE junn tuleb teha lihtsalt uus ja panna ketas uuesti kokku tagasi.

HM Racing Team
Lugesin teemat ja tekkisid küsimused, miks sa sellise modimisega tegeled? Kas õige diameetriga ja nuutide arvuga sidurikettad on maailmast kadunud?
Andres
Andres
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
4x4 TR3 V8 ja Subaru
Mulle meeldib rohkem leiutada,kui mõõda maailma asju taga otsida.lisaväärtusena saadav haridus ja oskused.
HM Racing Team
-
hents99
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Kõige lihtsam ikkagi ringi keevitada.
"Pakane", vahel lihtsalt pole kõike asju poest saada, seepärast tuleb ka oma ajusid ragistada. Ja kui isegi on, siis saab saatuslikuks, kas liialt kõrge hind, või siis tavaliselt tarneaeg.
"Pakane", vahel lihtsalt pole kõike asju poest saada, seepärast tuleb ka oma ajusid ragistada. Ja kui isegi on, siis saab saatuslikuks, kas liialt kõrge hind, või siis tavaliselt tarneaeg.
C126 ; W463 ; W201 ; W140
Elbe Engineering - Chip-tuning ja tarbesõidukite elektroonika
Amber Connect – nutikas turva- ja jälgimisteenus sõidukitele.
Ütleme siis nii,et seda asja ei ole poest saada.Sellepärast tuleb ka ise teha.
Keevitades on kindlasti võimalik aga tahtsin saada uut ja ühes tükis.
Toorik on välja treitud ja joonis on ka olemas.Vaja veel CNC freesimine ja nuut lõigata ning ongi valmis.
Keevitades on kindlasti võimalik aga tahtsin saada uut ja ühes tükis.
Toorik on välja treitud ja joonis on ka olemas.Vaja veel CNC freesimine ja nuut lõigata ning ongi valmis.
HM Racing Team
-
hents99
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Nuudi saab ju ka CNC`s teha.
Ise olen ka läinud seda teed, et kõik asjad CNC`s teha. Tavaliselt on vaja teha identseid tükke päris mitu.
Ise olen ka läinud seda teed, et kõik asjad CNC`s teha. Tavaliselt on vaja teha identseid tükke päris mitu.
Seal majas kus mina seda teha lasen ei ole CNC pinki nuudi tegemiseks.hents99 kirjutas:Nuudi saab ju ka CNC`s teha.
Ausalt öeldes pole oma silmaga isegi näinud seda. Kes teeb sellist tööd ? Ja nii,et minnes ainult 1 detailiga , pikalt ei saadeta .
HM Racing Team
-
hents99
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mis seal salata, Eestis 1tk minnes saadetakse....pikalt.....kui just tuttavaid pole, minul kahjuks pole ja seega toodan asju mujal. Eestis ju arvatakse, et 1mlj euri maksev pink peab end kasumisse teenima poole aastagaMovistar kirjutas:Seal majas kus mina seda teha lasen ei ole CNC pinki nuudi tegemiseks.hents99 kirjutas:Nuudi saab ju ka CNC`s teha.
Ausalt öeldes pole oma silmaga isegi näinud seda. Kes teeb sellist tööd ? Ja nii,et minnes ainult 1 detailiga , pikalt ei saadeta .
Kusjuures puhtsportlikust huvist tahaks mina näha CNC nuudilõikamise pinki,mis lõikaks sisenuuti .
Ma millegipärast kahtlen sellise asja olemasolus Eestis
Ma millegipärast kahtlen sellise asja olemasolus Eestis
HM Racing Team
-
hents99
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ega ta siis spets nuudilõikaja CNC kujul pole. Ikka tavaline 4-5 teljeline freespink.
Freespingiga sellist tööd teha ei saa ja jutt käis just CNC pingist.Ehk siis arvprogrammjuhtimisega pink .Ma ei saa sellest 4-5 telje jutust aru aga minu teadmiste kohaselt on pinkidel Y ; X ja Z telg ehk 3 telgehents99 kirjutas:Ikka tavaline 4-5 teljeline freespink.
Aga see selleks.
Nuut on nüüd sisse lõigatud ja järgmine nädal tehakse äkki freesimine ka ära.Viskan siis pildi kuidas välja tuli.
HM Racing Team
Nuute ikka stoositakse. Selleks on stoospink.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Sul on õigus aga see on nii ebameeldiva kõlaga termin,et ma pigem väldin selle kasutamist.ibra kirjutas:Nuute ikka stoositakse. Selleks on stoospink.
HM Racing Team