M: UUS! Hella Luminator Chromium Blue lisatuli - Müüdud!

Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Strongman75
Mudder

Re: M: UUS! Hella Luminator Chromium Blue lisatuli - 90€.

Postitus Postitas Strongman75 »

TiitR kirjutas:
Strongman75 kirjutas:

Kuna ma olen piisavalt viisakas inimene. Juhul kui ta seda ära ei osta, siis jäta mulle privasse teade ja tulen järgi! :)
Ok, eks ma "mingi aeg" siis ootan veel ta vastust ja lähiajal annan teada :D

Hiljemalt Neljapäevaks oleks vaja vastust, siis tean kas reedel lohistan oma p-rsse Tartu suunas või mitte :)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: M: UUS! Hella Luminator Chromium Blue lisatuli - 90€.

Postitus Postitas TiitR »

Strongman75 kirjutas:
TiitR kirjutas:
Strongman75 kirjutas:

Kuna ma olen piisavalt viisakas inimene. Juhul kui ta seda ära ei osta, siis jäta mulle privasse teade ja tulen järgi! :)
Ok, eks ma "mingi aeg" siis ootan veel ta vastust ja lähiajal annan teada :D

Hiljemalt Neljapäevaks oleks vaja vastust, siis tean kas reedel lohistan oma p-rsse Tartu suunas või mitte :)
Mis siin ikka keerutada, kui ikka inimene vaid loeb mitu PS-i läbi ja nädal aega ei vasta, siis rändab tuli Sulle ja asi tahe! :D Seega võid arvestada, et tuli Sinu ja kui reedel Tartus oled, saad kätte 8)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: M: UUS! Hella Luminator Chromium Blue lisatuli - Müüdud!

Postitus Postitas TiitR »

Paraku juhtus nii, et Strongman on vist ise nüüd pikemalt väljamaal ja ühendus katkes :roll: ja seega tuli müüdud ikkagi esimesele huvilisele. Ühesõnaga, teema lukku!
Vasta

Mine “Müük”