Käima läheb aga seisma ei jää!

Moderaatorid: jr, Moderators

FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Uurisin natuke netist ja mõningase info põhjal TD pumbal polegi start asendit, on ainult run ja stop?
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

FlammablE kirjutas:Uurisin natuke netist ja mõningase info põhjal TD pumbal polegi start asendit, on ainult run ja stop?
Sellesse nüüd küll ei usu, see on igasuguse loogika vastu. Ja pealegi, minul olemasolev 85-nda aasta elektriskeem turbol ja vabalthingaval elektriskeemis mingeid erinevusi ei näita, kõik on üksühele sama.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

FlammablE kirjutas:Tavaline tööasend peaks siis olema keskmine mitte ees, kuhu ta ilma trossita vedru toimel liigub?
Algul külmalt tahab veidi kõrgemat pööret ja "püsika" abiga ta ka käib, veidi soojenenuna käib ka ilma käsigaasita. Seda siis kõike esimeses asendis.
Edit: siiamaani kõik hõredad pumbad, mida erinevatel diislitel olen näinud, on ennekõike tekitanud käivitusraskusi soojalt, aga minu oma läheb soojalt paremini käima kui külmalt.
Tööasend ei peaks olema päris keskel, startasendist vaid natuke tagasi. Täpseks paikaajamiseks peaks mõne elusa süsteemiga turbo kapoti alla vaatama, sel mis minul õue peal tiksub on see värk ammu ära koolenud. Ja mul olemasolevate materjalide hulgas pole turbo DPCM reguleerimisest piixugi.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Kui see vedruga fikseeritud kõige esimene asend oleks "start", siis võiks nagu eeldada töötades suhteliselt rikast segu ja musta suitsu?
Keegi oma toimiva pumba kontrollermootoriga 3.3td mootoril kapoti alla ei viitsi vaadata, et välja selgitada, millises asendis kang käivitades, käies ja seistes on?
Vasta

Mine “Nissan / Renault”