Tervitus kõigile.
Kirjutan muljeid pealtvaataja seisukohalt.Vabandused ette segase teksti pärast,pole eriline kirjanik
Alustaks suunaviitudega,Tõrva poolt tulles oli Jaanikese motokeskuse teeotsas tupiku märk väljas

,ei tea paljud ringiga sõitsid,aga mina keerasin sealt ikkagi sisse ja läks õnneks.
Selline eksitav märk oleks võinud olematta olla.
Järgmine negatiivne asi-turvatõõtajate teadmatus,ei osatud õelda kus telkimisala on(piletit telkalasse ei müünud mulle,kuigi hinnakiri oli välja pandud tee äärde ja küsisin piletit) ja edasi sõita ei lubatud enne kui olin ostnud 2 eurose parklapileti.Sõitsin edasi piletikassadeni,seal küsisin järgmise helkuvesiga meeserahvakäest telkimisala piletit,kästi edasi sõitaTartu mt poole.Sadakond meetrit edasi jõudsin helkurvestiga naisterahva juurde,kes müüs Tartu mt poolt tulijatele pileteid.Küsisin telkimisala pileti kohta,tema sellepeale ,et piletikassast saab ja keera ots ringi. Kuna autol oli haagissuvila järel,sain selle naisterahva käest ikkagi pileti telkalasse ja lubas seal samast teklalasse sisse sõita.Ei tea mille eest see 2euri võeti lõpuks
Uus rada-Krossiraja osa suht igav pealtvaatajatele(pole ainult minu arvamus),metsas oli laupäeval nauditavat vaatamist küllaga

Pühapäevane veokate sõit oli ikka täitsa mõttetu

võrreldes eelnevate aastate omadega.
Positiivset ka-Telkimisalga väga rahul,WC-d olid olemas,puhtad

Prügikotte pakuti ja veeti prügi minema isegi kaks korda laupäeva õhtu jooksul.Sõõgi,joogi kohta ei oska õelda midagi,oli omal kaasas.Ajakavaga võib ka täitsa rahul olla.
Kui järgnevate aastate Klaperjaht toimub samas kohas,sis 10 pealtvaatajat kaotab see üritus kindlasti
Parimat.Mihkel