Klapper 2006

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
D-90
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas D-90 »

Tahaks tulla küll, aga ehitame autot Vepskile minekuks.

Andres.
Kasutaja avatar
RaidoKol
Fitting 38"

Postitus Postitas RaidoKol »

Küsimus selle kohta, et miks võistlejad peavad laupäeval sissesaamiseks pileti ostma? Ma ei ela nii kaugel, et peaks reede paika tulema. Kas osavõtu tasust siis ei piisa? :!!!
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Põhjus on suht lihtne. :? Võistlus paika viib üksainus kruusatee, mille äärde tuleb külastajate parkla ja pileti müük koos turvameestega.
1.Ei saa kudagi kolme realist liiklust tekitada.
2.Pileti müüad ei ole võimelised korraga müüma pileteid ja jagama võistleja kaarte ja auto pääsmeid(nimekirjast välja otsimine ,isikutuvastamine, jne.) .
Lahendus on cooperland.ee kirjas.
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Kui pileti raha on nii suur probleem, siis peakorraldaja tagastab selle võistluste toimumise ajal.
casca
Fitting 44"

Postitus Postitas casca »

väike probleem registreerimisel!
nimelt jäi paar lahtrit täitmata ja käsi sattus kogemata enterile ja siis registreeris ära. nüüd saan seal lihtsalt vaadata milline mu registreerimis leht välja näeb ja selle taha on kirjutatud "Staatus: ootel"
registreerisin juba eile päeval aga siiamaani on ikka nii. raha kandsin ka juba eile üle. loodan et saan siiski korralikult registreeritud ja võistlema. vabandage mu võihklikkust! :oops:

Kaarel
Offroadiga tegelnud alates 2006.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

runn kirjutas:Põhjus on suht lihtne. :? Võistlus paika viib üksainus kruusatee, mille äärde tuleb külastajate parkla ja pileti müük koos turvameestega.
2.Pileti müüad ei ole võimelised korraga müüma pileteid ja jagama võistleja kaarte ja auto pääsmeid(nimekirjast välja otsimine ,isikutuvastamine, jne.) .
Minu meelest on loogiline, et kui ilmun piletimüüa juurde võistlusmasinaga või masinaga mille kastis või kärus on võistlusmasin siis on tal alust arvata, et olen võistleja ja ta lubab mu probleemideta edasi (selleks, et saaksin mandaadis rahulikult võistleja- ja autokaardimajanduse korda ajada).
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

runn kirjutas: 2.Pileti müüad ei ole võimelised korraga müüma pileteid ja jagama võistleja kaarte ja auto pääsmeid(nimekirjast välja otsimine ,isikutuvastamine, jne.) .
Kuulge, tulge mõistusele. See küll ei lähe, et lisaks osalustasule peab võistleja veel võistluspaika pääsemiseks pileti lunastama... olles näinud lähedalt mitme võistluse korraldamist, siis sorry, ei usu mina, et korraldaja on võimeline VÕISTLUSE AJAL võistlejatelt kasseeritud piletiraha igaühele eraldi tagastama...

Kui need kontrolörid-turvamehed on vähemalt kolme klassi haridusega, peaks nad olema ikkagi võimelised nimekirja järgi või VISUAALSELT võistlejad ja nende saateautod tuvastama...

Keegi polegi palunud kolmerealise liikluse korraldamist.

andres@väga imestunud...
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Stupiduser kirjutas:
runn kirjutas:Põhjus on suht lihtne. :? Võistlus paika viib üksainus kruusatee, mille äärde tuleb külastajate parkla ja pileti müük koos turvameestega.
Minu meelest on loogiline, et kui ilmun piletimüüa juurde võistlusmasinaga või masinaga mille kastis või kärus on võistlusmasin siis on tal alust arvata, et olen võistleja ja ta lubab mu probleemideta edasi (selleks, et saaksin mandaadis rahulikult võistleja- ja autokaardimajanduse korda ajada).
Ja pealegi on tõenäosus olematu, et meie hulgas on kodanike kes hakkaks oma võistlusmasinaga nö omasid sisse tassima - muudki teha. Milleks teha elu keeruliseks nii endal kui teistel :? Näiteks Viljandist tuleb kohale omal rattail viis võistlusautot, seega 10 persooni ja meie ööbimispaik on Helmes. Saaks üks keeruline asi olema nende piletirahadega pahmerdamisel, et kes kellele ja miks võlgu jne. Terve mõistus ütleb küll, et osavõtutasust oleks nagu küll. Ei ole ju keeruline piletikontrollile esitada võistlejakaart või mis.
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Kallid kaaskannatajad. siinkohal on tegemist päris suure ajakuluga mis kulub inimeste tuvastamiseks järjekorras ja see omakorda tingib järjekorra mis võib põhjustada Teie endi hilinemise mandaati ja starti.
Fakt nr. 2 - mandaadis tuleb nagunii tasuda transponderi renditasu, seega praktilist raha tagastamist mandaadis pole vaja teostada, vaid seal tuleb teil veel mingi osa juurde maksta. :idea:

Teine asi. Kui elektrooniline registreerimine mingil põhjusel ebaõnnestus aga stardimaks õige aegselt ülekantud siis saab kohapeal registreerimis ankeedi käsitsi täita.
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Võistlus auto ja tema juht saavad tasuta sisse.
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Kas ma saan õigesti aru Vello, et vintsman peab pileti ostma,mis tasaarveldatakse transponderi renti klaarides?Kaks asja ühe hoobiga,rent makstud ja statistiliselt hulga loosiosalisi külalisi juures. :roll:
Kas pileti peab mandaadis loovutama? :shock:

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Seda vaatame nägude järgi, sest loogiliselt raha tagastamisel ei peaks pilet loosimisel osalema :?:
Arutluseks teema.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Pilte laupäevast:
http://www.minupildid.ee/main.php/users ... laperjaht/

Kokku on üle 200 pildi, mis liiguvad alles hetkel vaikselt ülese.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
tuff
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas tuff »

TR1
(mitteametlik) lõpujärjestus:
1. 102 Maasturid
2. 177 Jelgavas Jenoti
3. 160 Must Nool
4. 141
5. 139
6. L103
7. 103 Carservice
8. 146
9. 121
10. 107
11. 113
12. 119
13. 137
14. 118
15. 124
16. 127
17. 144

Katkestasid muuhulgas:
105 Nissan
101 Liblikas
133 Väike Q
109 Ratturid
106 3F & N
148
112
ja ka meie 129 Kullamäe

TR2 jäi meelde:
1. Serengeti
2. 103 Carservice

Vaba
1. Ämblik
2. Pleksor
Kasutaja avatar
Pille
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Minupoolt ka mõned TR1 pühapäevase sõidu pildid :)
http://recce.pri.ee/album35/fotod.html
Viimati muutis Pille, E Sept 04, 2006 8:39 am, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”