Klapper 2006
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Põhjus on suht lihtne.
Võistlus paika viib üksainus kruusatee, mille äärde tuleb külastajate parkla ja pileti müük koos turvameestega.
1.Ei saa kudagi kolme realist liiklust tekitada.
2.Pileti müüad ei ole võimelised korraga müüma pileteid ja jagama võistleja kaarte ja auto pääsmeid(nimekirjast välja otsimine ,isikutuvastamine, jne.) .
Lahendus on cooperland.ee kirjas.

2.Pileti müüad ei ole võimelised korraga müüma pileteid ja jagama võistleja kaarte ja auto pääsmeid(nimekirjast välja otsimine ,isikutuvastamine, jne.) .
väike probleem registreerimisel!
nimelt jäi paar lahtrit täitmata ja käsi sattus kogemata enterile ja siis registreeris ära. nüüd saan seal lihtsalt vaadata milline mu registreerimis leht välja näeb ja selle taha on kirjutatud "Staatus: ootel"
registreerisin juba eile päeval aga siiamaani on ikka nii. raha kandsin ka juba eile üle. loodan et saan siiski korralikult registreeritud ja võistlema. vabandage mu võihklikkust!
Kaarel
nimelt jäi paar lahtrit täitmata ja käsi sattus kogemata enterile ja siis registreeris ära. nüüd saan seal lihtsalt vaadata milline mu registreerimis leht välja näeb ja selle taha on kirjutatud "Staatus: ootel"
registreerisin juba eile päeval aga siiamaani on ikka nii. raha kandsin ka juba eile üle. loodan et saan siiski korralikult registreeritud ja võistlema. vabandage mu võihklikkust!

Kaarel
Offroadiga tegelnud alates 2006.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Minu meelest on loogiline, et kui ilmun piletimüüa juurde võistlusmasinaga või masinaga mille kastis või kärus on võistlusmasin siis on tal alust arvata, et olen võistleja ja ta lubab mu probleemideta edasi (selleks, et saaksin mandaadis rahulikult võistleja- ja autokaardimajanduse korda ajada).runn kirjutas:Põhjus on suht lihtne.Võistlus paika viib üksainus kruusatee, mille äärde tuleb külastajate parkla ja pileti müük koos turvameestega.
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Kuulge, tulge mõistusele. See küll ei lähe, et lisaks osalustasule peab võistleja veel võistluspaika pääsemiseks pileti lunastama... olles näinud lähedalt mitme võistluse korraldamist, siis sorry, ei usu mina, et korraldaja on võimeline VÕISTLUSE AJAL võistlejatelt kasseeritud piletiraha igaühele eraldi tagastama...runn kirjutas: 2.Pileti müüad ei ole võimelised korraga müüma pileteid ja jagama võistleja kaarte ja auto pääsmeid(nimekirjast välja otsimine ,isikutuvastamine, jne.) .
Kui need kontrolörid-turvamehed on vähemalt kolme klassi haridusega, peaks nad olema ikkagi võimelised nimekirja järgi või VISUAALSELT võistlejad ja nende saateautod tuvastama...
Keegi polegi palunud kolmerealise liikluse korraldamist.
andres@väga imestunud...
Ja pealegi on tõenäosus olematu, et meie hulgas on kodanike kes hakkaks oma võistlusmasinaga nö omasid sisse tassima - muudki teha. Milleks teha elu keeruliseks nii endal kui teistelStupiduser kirjutas:Minu meelest on loogiline, et kui ilmun piletimüüa juurde võistlusmasinaga või masinaga mille kastis või kärus on võistlusmasin siis on tal alust arvata, et olen võistleja ja ta lubab mu probleemideta edasi (selleks, et saaksin mandaadis rahulikult võistleja- ja autokaardimajanduse korda ajada).runn kirjutas:Põhjus on suht lihtne.Võistlus paika viib üksainus kruusatee, mille äärde tuleb külastajate parkla ja pileti müük koos turvameestega.

Kallid kaaskannatajad. siinkohal on tegemist päris suure ajakuluga mis kulub inimeste tuvastamiseks järjekorras ja see omakorda tingib järjekorra mis võib põhjustada Teie endi hilinemise mandaati ja starti.
Fakt nr. 2 - mandaadis tuleb nagunii tasuda transponderi renditasu, seega praktilist raha tagastamist mandaadis pole vaja teostada, vaid seal tuleb teil veel mingi osa juurde maksta.
Teine asi. Kui elektrooniline registreerimine mingil põhjusel ebaõnnestus aga stardimaks õige aegselt ülekantud siis saab kohapeal registreerimis ankeedi käsitsi täita.
Fakt nr. 2 - mandaadis tuleb nagunii tasuda transponderi renditasu, seega praktilist raha tagastamist mandaadis pole vaja teostada, vaid seal tuleb teil veel mingi osa juurde maksta.

Teine asi. Kui elektrooniline registreerimine mingil põhjusel ebaõnnestus aga stardimaks õige aegselt ülekantud siis saab kohapeal registreerimis ankeedi käsitsi täita.
Pilte laupäevast:
http://www.minupildid.ee/main.php/users ... laperjaht/
Kokku on üle 200 pildi, mis liiguvad alles hetkel vaikselt ülese.
http://www.minupildid.ee/main.php/users ... laperjaht/
Kokku on üle 200 pildi, mis liiguvad alles hetkel vaikselt ülese.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
TR1
(mitteametlik) lõpujärjestus:
1. 102 Maasturid
2. 177 Jelgavas Jenoti
3. 160 Must Nool
4. 141
5. 139
6. L103
7. 103 Carservice
8. 146
9. 121
10. 107
11. 113
12. 119
13. 137
14. 118
15. 124
16. 127
17. 144
Katkestasid muuhulgas:
105 Nissan
101 Liblikas
133 Väike Q
109 Ratturid
106 3F & N
148
112
ja ka meie 129 Kullamäe
TR2 jäi meelde:
1. Serengeti
2. 103 Carservice
Vaba
1. Ämblik
2. Pleksor
(mitteametlik) lõpujärjestus:
1. 102 Maasturid
2. 177 Jelgavas Jenoti
3. 160 Must Nool
4. 141
5. 139
6. L103
7. 103 Carservice
8. 146
9. 121
10. 107
11. 113
12. 119
13. 137
14. 118
15. 124
16. 127
17. 144
Katkestasid muuhulgas:
105 Nissan
101 Liblikas
133 Väike Q
109 Ratturid
106 3F & N
148
112
ja ka meie 129 Kullamäe
TR2 jäi meelde:
1. Serengeti
2. 103 Carservice
Vaba
1. Ämblik
2. Pleksor
Viimati muutis Pille, E Sept 04, 2006 8:39 am, muudetud 1 kord kokku.