Kas seal ei ole viga selles et liiga kitsas rehv liiga laia velje peal?MahviaDeTyrk kirjutas:
Jeep'i omanikele beadlockid kohustuslikuks
Kuidas rootslase maasturitele põdratesti tegid
Moderaator: Moderators
- LR90
- I live off from the mud
Re: Kuidas rootslase maasturitele põdratesti tegid
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Oma kogemustest ütlen et Hiace bussiga tunnen ennast väga ebamugavalt mõnda kurvi läbides 90km/h. Samas kui seda kurvi läbida Renault/Opeli bussiga pole seda tunnet, buss kindlalt teel. Ehkki kõigil bussidel ainult ABS. Kõigil all ettenähtud rehvid.
-
- True Off Roader!
Renault/Opel/Nissan bussid on jah krdi hea teelpüsivusega, isegi iga mulle kättejuhtunud/rahakotipärase sõidukaga võrreldes teeb silmad ette! Kui selle bussi veermik vaid nii hirmsasti ei laguneks.Kalamees kirjutas:... Samas kui seda kurvi läbida Renault/Opeli bussiga pole seda tunnet, buss kindlalt teel. ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Renault/Opel/Nissan kasutavad sõiduauto silladetaile - sellepärast nii hästi lagunebki aga sealt ka see hea püsivus.honkomees kirjutas:Renault/Opel/Nissan bussid on jah krdi hea teelpüsivusega, isegi iga mulle kättejuhtunud/rahakotipärase sõidukaga võrreldes teeb silmad ette! Kui selle bussi veermik vaid nii hirmsasti ei laguneks.Kalamees kirjutas:... Samas kui seda kurvi läbida Renault/Opeli bussiga pole seda tunnet, buss kindlalt teel. ...
Testid ja tegelikkus.
Antud artiklis ei selgu kuidas kokkupõrge toimus ja seega ei saa pikemalt kommenteerida. Kuid olen ise kogenud kuidas tagant tulev auto läheb möödasõidule samal ajal kui mina kiirust vähendan kuna põder tee ääres ootab. Isegi kui juba üks põder on üle läinud tuleb kiirus maha võtta ja teist oodata. Loomadele kahjuks liikluseeskirju ei õpetada.
http://www.tallinnapostimees.ee/930556/ ... -vigastada
Antud artiklis ei selgu kuidas kokkupõrge toimus ja seega ei saa pikemalt kommenteerida. Kuid olen ise kogenud kuidas tagant tulev auto läheb möödasõidule samal ajal kui mina kiirust vähendan kuna põder tee ääres ootab. Isegi kui juba üks põder on üle läinud tuleb kiirus maha võtta ja teist oodata. Loomadele kahjuks liikluseeskirju ei õpetada.
http://www.tallinnapostimees.ee/930556/ ... -vigastada
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Sellepärast arenend maailmas ohtu nähes kasutataksegi ohukaid. Hiiumaal sõites juhtub seda ikka päris tihti, et kui viimaselt laevalt tulles autoderivi esimene auto ohtu nähes aeglustab, hakkavad igasugused turistid kohe mööda pressima. Ka vastutulija ei pruugi ainult korra-kaks kaugtulede vilgutamisest aru saada, et teel on näiteks kits, mitte kusagil põõsas oma sinivalges see teine kits 

- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Just. Möödunud laupäeval nähti samas situatsioonis lendavaid lambaid. Küll saarelt tulles.FlammablE kirjutas:Hiiumaal sõites juhtub seda ikka päris tihti, et kui viimaselt laevalt tulles autoderivi esimene auto ohtu nähes aeglustab, hakkavad igasugused turistid kohe mööda pressima.
Ja ikkagi...mis siis, et pere väikseim liige Fiat Puntogi püsib paremini teel, ikkagi jahiks lambaid ja põtru pigem Grandiga. Alati.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Paistab, et veel üks test tehtud. http://forte.delfi.ee/news/auto/videod- ... d=64799014
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h