Uksekarbi roosteaugu parandamine.

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Re: Uksekarbi roosteaugu parandamine.

Postitus Postitas karu »

berg kirjutas:Lihtsam, odavam ja kestvam on ju see auk ära keevitada, aga kui esimest korda klaasriidega tegeled, siis ole ettevaatlik et kõvendit liiga vähe ei saa, muidu jääbki nätske.
Oleneb vaigust aga kui kõvendit liiga palju, ei kuiva ka korralikult ära, parasjagu peab olema.
Tel 56224693
hullmaks
Rookie

Postitus Postitas hullmaks »

mulle meeldib keevitada serv servaga, ja punktida nii tihedalt, et lõpuks on justkui pidevkeevitusega kinni lastud. oht on muidugi, et kui oled kannatamatu( seda ma kipun olema) siis tõmbab pleki laineliseks. Positiivne on see, et nii kergelt ei kogune niiskus seestpoolt pahtli alla või veel halvem, kahe pleki vahele kui on lapp pandud plekk pleki peale. Siis krunt alla, lasta korralikult ära kuivada, siis pahtel peale siis krunt uuesti ja lõpuks värv.
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Postitus Postitas kalleo »

kalleo kirjutas:Chero karbis hetkel 30cm "auk". Õige pea läheb kinni vanamoodsalt vaigu ja klaasrõivaga...
Enam ma nii väga niimoodi ei arva... link.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
salukad
Fitting 38"

Postitus Postitas salukad »

Loen seda teemat ja arutlen kas tõesti igasuguse pläustiga lappimine on lihtsam ja odavam kui korralikult serv-servaga keevitada.Samukat ehitades ei tekkinud küll kordagi kiusatust mendelejevi tabeli poole pöörduda ja ei ole seda ka varem olnud.

Tarmo
5157448
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”