Survepesuriga auto pesemine.

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Re: Survepesuriga auto pesemine.

Postitus Postitas helar »

karu kirjutas:Kustkohas sa seda ostad ja see ei taha ka porise (mitte metsaauto) auto puhul käsna näha?
Ostame sealt : http://fra-ber.ee/et/kontaktid
Kui on hea survekas jääb tulemus suhteliselt viisakas.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

seda loodusesse ka võib lasta ?
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Alternatiiviks ka Würthi "Tehopesu", auto saab puhtaks. Kasutame aastaid ja värv veel autodel peal.
Tehtud, mõeldud.
Hydroid
Rock Crawler

Postitus Postitas Hydroid »

Enda kogemusest. ISe olen varem kasutanud tavalist Kärcheri šampooni, mitte aktiivset, seda mida harjaga hõõrusin ning peale sellist pesu auto alati läigis ning šampoon oli hästi maha pestav. Hiljuti ostsin teist šampooni, maximast üldse, ning seda ei anna ntx kärcheri omaga võrreldagi, palju halvem on. Esiteks auto ei läigi ja putukaid ka ei pese maha.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler

Postitus Postitas reimo »

Oleme tööl kasutanud Würthi "Pine Line" pesuainet (täpset marki hetkel ei mäleta), see koos kuumavee pesuriga annab hea tulemuse. Vähe suurema kontsentratsiooni puhul on rendist tagasi tulevad ehitustöstukid ilusti puhtaks saadud (kui nad just värviga/betooniga pole ära mäkerdatud). Tõstukite puhul muidugi 90 kraadist vett ka pruugitud, autode peal enamiasti 50 kraadisega piirdutud. Pigi maha ei võta, aga sitikad lahkuvad küll (esiklaasi olen mina 70 kraadiga pesnud, et sitikatest paremini lahti saada).
Samas kodus on mul külmaveepesur, oli vist mingi 140 - 150 barine, sellega läikivat pinda ei ole ilma harjata saanud (pole küll ka Würthi pesuainet proovinud, aga Kärcheri pesuainega ei õnnestu)
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”