GC 02' kolin keeramisel
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: GC 02' kolin keeramisel
Kui juba niikuinaa läheb õliga pillamiseks siis mina võtaks ühe soojaga diffri kah sülle ja vaataks sisse. WJ-l kõiksugu uhked gerotorid, õlipumbad ja muud elukad seal sees mis vahest tahavad armastust saada.
Virgo @ teinud mitmest ühte.
Edu.
Virgo @ teinud mitmest ühte.
Edu.
Mudas alates 2003.
Nonii minu probleem leidis vist lahenduse. Võtsin esimese kardaani lahti - ikka sama heli. Kuna käsipidur kah ei töötanud, siis mõtlesin, et vaatan need tagumised pidurid üle. lahti tehes avanes selline pilt:
Klots puru/katki/lahti vmi. 
Ostsin täna uued piduriklotsid. Kässari omadel ei olnud kah klotsist enam haisugi. Tellisin need kah ära. Vahetan ära, siis näeb kas asi korras.

Ostsin täna uued piduriklotsid. Kässari omadel ei olnud kah klotsist enam haisugi. Tellisin need kah ära. Vahetan ära, siis näeb kas asi korras.
Asi ei ole ikkagi nii roosiline kahjuks
Vahetasin klotsid ära, aga ikka sama heli. Homme vahetan käsipiduri klotsid ka ära. Aga jah peab vist uut diffrit otsima hakkama. Samas, keegi remondib ka ikkagi neid ju?
(Tartu lähedalt just?)

Foorumi kasutaja Datsun on minu Jeebuga tegelenud, vana Cherokeega muidugi aga arvan, et ta võib selle sul ülevaadata ja võimalusel ka remontida.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Mul sama aastakäik. Peale sildade õlivahetust(Bardahl LSD 75w140) hakkas tagasillas ragin ja kolin
Kallasin lisaks LSD lisandit sisse, kolin kadus.
Ostsin Mäealuse tänavast US partsist, 10 euroraha küsiti purgist.
Kallasin lisaks LSD lisandit sisse, kolin kadus.
Ostsin Mäealuse tänavast US partsist, 10 euroraha küsiti purgist.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
On küll vana teema , aga minu jaoks värske probleem . Samad sümptomid. Huvitaks , milles probleem oli ja mis oli lahendus?
-
- Rock Crawler
ZJ-i ja WJ-i põhikala- rämedalt kinnipaistetanud pidurikolvid? Sarnast raksuvat heli, kui tolles miideos, kinnised ja kuumad pidurid teevad.
Sellest peaks ju aru saama kui kolvid kinni onkadjakas2000 kirjutas:ZJ-i ja WJ-i põhikala- rämedalt kinnipaistetanud pidurikolvid? Sarnast raksuvat heli, kui tolles miideos, kinnised ja kuumad pidurid teevad.

Aga vot, et ZJ-l on kolvid samast jamast tehtud nagu WJ-l, see polnud mul veel kohale jõudnud

XC 70
Kui otse sõites häält ei tee ja keerates teeb siis on viga ikka väga suure tõenäosusega diffris. Kõik muud jubinad (ka käsipidur) ei tee vahet pööramisel ja otsesõitmisel.
E: kui just pole tegu nelikveoga ja lukustatud keskdiffriga
E: kui just pole tegu nelikveoga ja lukustatud keskdiffriga

Autoks on Jeep grand cherokee Limited 2.7 crd 2002 a. Käigukang asendis 4all time. Tehes kohapeal tiire autoga ,siis esimese tiiru saab niisama teha - ilma raginata ja siis algab see hääl. Hääl tuleb nii eest kui tagant ratta juurest. Olen auto värske omanik seega ei tea , kas see normaalne. Veel on varjant , et nii peabki olema - kuna sisemised rattad teevad vähem põõrdeid, kui välimised ja lihtsalt hakkab neid kaasa vedama 
Otse sõites kõik vaikne ja kena

Lukus diffrite või ilma keskdiffrita hakkab rattaid pööramise ajal lohistama. Ragin või muu "hääl" normaalne igal juhul pole. Sul seal 3 asja mida vaadata: tagasilla differ, esisilla differ ja vahekast. Poolassi nuudid võivad ka üle lüüa.Tõenäoliselt on viga ühes või mitmes neist. Rattast tundub hääl tulema sellepärast, et "metall kannab häält üle".maudi kirjutas: Veel on varjant , et nii peabki olema - kuna sisemised rattad teevad vähem põõrdeid, kui välimised ja lihtsalt hakkab neid kaasa vedama
Kisun kaaned maha ja vahetan õlid ära - esimese diffri kaan on õline (võibolla õli viga kuna õli vähe).
Ei hakka uut teemat tegema , aga on veel üks jama , et kuhu kohta jookseb välistemperatuuri anduri juhe ? laekompuuter näitab -40. sai uuritud andurit ja andur olemas ,aga pole juhet taga. Kuskil tolknemas ka ei paista. Kas juhe tuleb parema esitule plastiku alt ? Ei hakka sinna veel igaksjuhuks auku tegema. OLen aru saanud , et ventika relee on seal plasti all , aga ehk on temperatuuri anduri pistik ka seal. Sai pikk ja segane jutt , ag ehk saate aru.
Tänud eelnevalt vastajatele.
Ei hakka uut teemat tegema , aga on veel üks jama , et kuhu kohta jookseb välistemperatuuri anduri juhe ? laekompuuter näitab -40. sai uuritud andurit ja andur olemas ,aga pole juhet taga. Kuskil tolknemas ka ei paista. Kas juhe tuleb parema esitule plastiku alt ? Ei hakka sinna veel igaksjuhuks auku tegema. OLen aru saanud , et ventika relee on seal plasti all , aga ehk on temperatuuri anduri pistik ka seal. Sai pikk ja segane jutt , ag ehk saate aru.
Tänud eelnevalt vastajatele.
Arusaamatuks jääb mulle mis põhjusel on vaja sedavõrd palju kohapeal ringe keerutada....äketsi osutuks mu massinad kah vigaseks kui sedasi teha ....maudi kirjutas:Autoks on Jeep grand cherokee Limited 2.7 crd 2002 a. Käigukang asendis 4all time. Tehes kohapeal tiire autoga ,siis esimese tiiru saab niisama teha - ilma raginata ja siis algab see hääl. Hääl tuleb nii eest kui tagant ratta juurest. Olen auto värske omanik seega ei tea , kas see normaalne. Veel on varjant , et nii peabki olema - kuna sisemised rattad teevad vähem põõrdeid, kui välimised ja lihtsalt hakkab neid kaasa vedama
Teine lugu kui neid ringe sedasi teha, et kõik ketsid kraabivad, sport nagu....
XC 70
Eks igalühel oma kiiks - minul alati olnud see , et auto peab olema korras. Kui tahaks tuuritada siis oleksin ostnud hoopis teise auto. Kohapeal ringitasin , et kuulda just selliseid helisid , mis olla ei tohiks. Tegin neid ilma gaasi vajutamata - st lasin autol ise kulgeda.
No tegelt kuna pole tavadiffrid äketsi pole vaja muretseda ja keerutada nii palju
PS varjant - variant

PS varjant - variant

XC 70