Graffit õli, kahuri määre (trossipigi)

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Re: Graffit õli, kahuri määre (trossipigi)

Postitus Postitas kiiking »

Mina soovitaksin selliseks tööks Dinitroli tooteid.
Auto siseõõnsused ja põhjaalune pihustada üle õhukese kihina Dinitrol ML-ga ja siis lasta kuivada umbes 12 tundi, et lahusti saaks välja aurata.
Siis pihustada põhi üle Dinitrol CAR-ga. Umbes kolm kihti ja kihtide pealekandmise vahe võiks olla umbes tund. Ära kuivades jääb elastne tugev kiht. Kui CAR-i kasutada ilma eelnevalt ML-ga töötlemataa jääb kiht liiga jäik ja kivid hakkavad tekitama mikropragusid mastiksi kihisse. ML-i ei tohi põhja alla liiga paksult lasta, sest siis jääb mastiksi kiht liiga pehme.
Kõike seda saab teha niinimetatud kivikaitsepüstoliga. ML pihustamiseks on sellel isegi voolik kaasas. CAR-i voolikuga pihustada ei saa.
Kogu see jutt kehtib ka teiste tootjate sarnaste möginate osas.
Sai kunagi põdras Dinitroli tehase kolmepäevased kursused läbitud ja sellepärast natuke jagan seda asja.

NB: Vana mootoriõli ei tohi mingil juhul kuskil kasutada, sest sisaldab igasuguseid happelisi ühendeid ja pigem soodustab, kui kaitseb rooste eest.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

Ja sobivad need dinitroli tooted ka sellistele pindadele kus on paks kihiline rooste?
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Sobivad.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
X-Trail
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas X-Trail »

Infoks!

http://www.megoservi.ee/servis/
Mulle pakuti sealt võimalust auto põhja katmine pritsiga kahurimäärdega. Nägin ühte autot tõstuki peal mis sellega töödeldud ja kohe nagu vanal vene ajal tehti :D . Enne tegemist pesevad survekaga alt puhtaks ja jätavad ööseks kuivama, siis alles töötlevad. Uksed, karbid koopad ja põhja. Maksumus vist mingi 120-160 eur (täpset hinda peab ise küsima). Reklaami sellele teenusele nad ei tee, rohkem käib info suust-suhu. Määrde toob mingeid kanaleid pidi Venest.
hulkur13
Mudder

Postitus Postitas hulkur13 »

kahurimääre on ka nüüd veel täiesti olemas.....ja see on hea
Kasutaja avatar
enx
True Off Roader!

Postitus Postitas enx »

hulkur13 kirjutas:kahurimääre on ka nüüd veel täiesti olemas.....ja see on hea
Kirjeldad äkki lähemalt - kus müüakse, mis hinnaga?
Sämmy Offroad Team
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

Oskab keegi selle vene movili kohta rääkida, mis see täpselt on ja kuidas seda kasutada?
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
X-Trail
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas X-Trail »

Eespool oli vist natuke juttu sellest. Vanasti oli põhiline vahend millega enne talve autot töödeldi. Mul omal veel pool purki alles millega kavatsen kevadel mõned kohad üle käia. Pruunikas kollakas õli moodi mögin. Enne kasutamist olen pannud poti sisse kuuma vett ja purk movilliga sinna sisse soenema, siis läheb päris vedelaks ja annab pintsliga määrida. Pärast hangub ära ja kui vaja saab lahustiga (bensuga) sobimatud kohad puhtaks teha. Vanasti möglati terved küljed linkideni sellega talveks kokku. Igati kõlbulik vahend. Kas seda veel kuskil juurde saab ei oska öelda. Kui saaks ostaks isegi!
Siin oli juttu sellest http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid102126
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Ostsin alles hiljuti Movilit Rismikpeost Tallinnast.Poed Hiiul ja Tänassilmas.Oli teisi veel mitme erineva lisandiga.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
kaits09
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaits09 »

Ma olen oma liikureid möglanud masuudiga, haiseb mõne nädala, aga roostetamise võtab ikka väga hästi kinni.
Masuudil selline hea omadus, et ta poeb väga hästi rooste sisse.
Tiimi Neli Tankisti ja Koer piloot......ehk keegi vanematest olijatest veel mäletab säänset tiimi
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”