Pajero esimene sild sõltuvaks

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Re: Pajero esimene sild sõltuvaks

Postitus Postitas tuningman »

pagan :twisted: , panite oma pajero talasillaga minu mõtte ka sama ulmelises suunas liikuma, :bg :br :bg
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
honduras
Fitting 38"

Postitus Postitas honduras »

Pajero esimese silla ülekandearv on 4.875 (vaevalt, et sama ülekandega talasilla leian) ja reduktor asub vasakul (paljudel markidel on see paremal). Käised saab ringi tõsta, et reduktor jääks vasakule. Arvatavasti tuleb mõlemad sillad välja vahetada :roll: .

Ootan talasildade pakkumisi tel. 5291051
Mets on teine kodu.
Monsterauto Box OÜ
Tel: 5291051
Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

Postitus Postitas marxkoll »

Olen sõitnud talasildadega lühikese pajeroga ja tulemus oli suht hea, oli tehtud lehtedele ja toya sildadele ning oli 33tolli rehviga tänavalegaalne! Masin nüüdseks edasi müüdud ja näidiseks ei ole näidata! :?
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

keerad silla tagurpidi, ja diffri jälle õigetpidi, siis jääb diffri korpus õigele poole, kuid jah siis pead silla kinnitus kronsad maha lõikama ja tesele poole silda keevitama. aga peaks ka ikkagi lihtam olema kui seda pajero silla käisid ringi tegema hakata. põhimõtteliselt teeksin mina nii. aga see olen vaid mina :lol:
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

tuningman kirjutas:keerad silla tagurpidi, ja diffri jälle õigetpidi, siis jääb diffri korpus õigele poole
Olge nii kenad ja ärge laske seda teha kusagil miskil suva tegelasel kes arvab, et ehk saab hakkama - krt olen oma silmaga siukest lausporri näinud et.... - lõpuks lõiguti ja keevitati vähemalt 3 tiiru ja mul pole andmeid kas korda saadigi
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

igasugu imeasju tehtud ju. Ja eelnevalt sai ka mitmeid kordi rõhutatud, et teha KORRALIKULT. iga vend sellega siiski hakkama ei saaks jah. väheke vastutusrikas töö ka ju.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Lisaks tala ja difri keeramisele tuleb suka otstes käändmikud ka ringi
pöörata.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

jah, käänmikud ka. eks seal ole kindlasti veel asju, kuid olgem ausad kindlasti leiduks sildu millel diffri koda ka õigel pool oleks. aga kui inimene tahab ja rahakott kannatab, las ehitab. huvitaks juba ennastki mis see otsus on ja mis looma nahk sealt tuleb :br
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
honduras
Fitting 38"

Postitus Postitas honduras »

Paljude tiffrite puhul seda korpuses keerata ei saa ja kardaani nurk tuleb nagunii silla asendi järgi paika keerata. Pole ju keerulide silla käiseid ringi visata ja ka käändmikuid :idea: . Terve selle auto olen nullist ülesse ehitanud ja seda poole aastaga 8) . Olen kaheksa aastat igapäevaselt käsipidi masinas olnud ning ei näe probleemi seda korralikult ja turvaliselt teha :twisted: . Auto peab muidugi tänavalegaalseks jääma.
Mets on teine kodu.
Monsterauto Box OÜ
Tel: 5291051
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

honduras kirjutas:Paljude tiffrite puhul seda korpuses keerata ei saa ja kardaani nurk tuleb nagunii silla asendi järgi paika keerata. Pole ju keerulide silla käiseid ringi visata ja ka käändmikuid :idea: . Terve selle auto olen nullist ülesse ehitanud ja seda poole aastaga 8) . Olen kaheksa aastat igapäevaselt käsipidi masinas olnud ning ei näe probleemi seda korralikult ja turvaliselt teha :twisted: . Auto peab muidugi tänavalegaalseks jääma.
arusaadav muidugi, lihtsalt variante on igasuguseid ja igaüks valib oma viisi kuidas mida teha. ega ma ka just esimesi päevi autode ja massinatega ei tegele, viimased eee,mingi 10a veoautode ja rasketehnikaga mässanud ja igasugu asju näinud-teinud. ega keegi midagi vastutahtmist tegema ei sunni :hihi: ju.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

kuid olgem ausad kindlasti leiduks sildu millel diffri koda ka õigel pool oleks.
Cherodel on samal pool, kuid sammuti ei olnud head ülekannet leida pajerole.

Patroli sillal ehk kannatab ka ilma rellakata diffri koja ringi tõsta, Ühte juba otsast nokitsesin. Käändmike nurkasid poleks muuta vaja kui 33" kasutada.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Patroli C200 esis-sillal saab varukad lahti freesida. ja omavahel ringi tõsta, käänmike vahetus on suhtselt lihtne. Enne tuleb valmistada rakis kus asju uuesti kokku sulatama hakata.
Kardaane flantsid peaks omavahel jääma ikkagi, nii et sillapoolne ei jääks nö kardaaniga parallelne. Käänmiku nurka pole vaja üldse muuta olenemata rehvi suurusest, see sõltub tõstest, silla käigust jne.

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
Datsun
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Datsun »

minul pakkuda chero sillad 4.1 ülekandega ja hea hinnaga. jääb kogu nuss ära, sillad komplektsed koos piduritega. Tagumine on lehtvedru sild, poldi alla ja olemas, esimene spiraal. vajadusel leian ka õõtsad. ja asi olemas.
Tartust 25km Võõpstes.
Rait 58023801 e-mail: saagima@hot.ee
http://tartuoffroad.ee/
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Chero sild on ju eriline sült. 31" rattaga sülitab pulkasid välja. VS patrol kannatab lõtva 37" ratast.

Edit: Kui enne oli masin 4,88 ülekandega, ning nüüd alla panna 4,1 ülekandega sillad, siis ta enam normaalselt sõita ei jõua(20% kiirem) Usus või mitte, aga see vahe on väga tuntav.

Oma masinal vahetasin 3,37>4,31 Ning nüüd panen kiire 4wd-ga sealt läbi, kus enne ilma aeglustita ei kannatand + siduri kulu palju väiksem.

Ise teeks patroli silla ringi.

Andres
Viimati muutis uputaja, L Dets 24, 2011 4:43 pm, muudetud 1 kord kokku.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”