Amservi kummiäri :)

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Päkapikk
Fitting 38"

Postitus Postitas Päkapikk »

Päkapikk kirjutas:
tarmo kirjutas:Aga millega asi lõpuks lõppes? Kas vahetati ikka rehvid välja või jäigi nii?
Lubati vähemalt uusi rehve. Eks ole näha, kui uued need siis nüüd on:D
Amservis käidud. Uued rehvid paigaldati, nagu kokku lepitud.
Sama palju, kui ma olen Toyota kasutaja karjääri jooksul pettunud Amservi auto teeninduse tasemes, olen ma alati heal arvamusel olnud Amservi klienditeenindajatest, kes suhtlevad kliendiga, nad on tõepoolest äärmiselt sõbralikud. Nii oli ka täna. Samuti ei ole midagi ette heita tänase teeninduse tehnilisele osale.
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Päkapikk kirjutas: Sama palju, kui ma olen Toyota kasutaja karjääri jooksul pettunud Amservi auto teeninduse tasemes, olen ma alati heal arvamusel olnud Amservi klienditeenindajatest, kes suhtlevad kliendiga, nad on tõepoolest äärmiselt sõbralikud. Nii oli ka täna. Samuti ei ole midagi ette heita tänase teeninduse tehnilisele osale.
eks ta natuke tüütu ole, kui ostad Toyotast kaks 30 eekust kummipuksi ja nädal hiljem helistab mesijutuga PR proua, kes uurib kuidas teeninduse kvaliteet oli ja ega ma ei sooviks ankeeti hakata täitma.
Amservile peab ka plusspunkti andma, asjatundlikkuse eest. Kui Tartus ei teatud suuremale tükile isegi hinda öelda, siis Amservi omad leidsid lausa samale tükile rem. komplekti. (kuigi samas ei olnud mingi probleem, eraisiku poolt küsitud hinnale, arve esitamisel, käive otsa keevitada, nagu peale rahareformi, kui poodides hinnad suurelt ilma käibeta ja kribukirjas lõpp summa.)
aga lõpp hea kõik hea, ja kõik rahul.
pisike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pisike »

Lugedes kõike eelnevat, mis kummide kohta käis ja meenutades mõnda oma varasemat kogemust, siis hakkab kooruma moraal:
ei tasu suurte esinduste teenindustega kummidebisnist teha.
Pealegi valik väike ja vat mis kõik veel juurde.
Tasub vaadata ikka kummide müügi ja vahetusega spetsiliseerunud firmade poole, nagu nt. Vevid või Rehviexpert... ( ei tee reklaami vaid on positiivsed kogemused ) ja kõik laabub. Säästate aega ja närve.
Martiini
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Martiini »

kord avastati korralse hoolduse käigus et mu autol oleks vaja vahetada esimene õõtshatk. Tehti ära. Kahe päeva pärast olid mõlemal esirehvil traadid väljas. Mina teenindusse tagasi ja igaks juhuks küsisma, et kas te pärast õõtshargi vahetust ikka silda reguleerisite? Nemad vastu, et MINA JU EI TELLINUD SEDA. Nojah... Aga lõpp oli ikkagi õnnelik. Ilma erilise punnimiseta reguleeriti sild ja pandi uued rehvid tasuta.
hanne116
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas hanne116 »

Ei ole seotud küll kummidega, aga autoga siiski.

Eelmine aasta läks autol makk tuksi, sai siis remonti ja tehti korda. Läks kuu mööda ja clarion jälle tuksis(sama viga, vähemalt väliselt). Mis siis ikka, rool kadaka tee poole ja makk sinna. Seisnud makk seal ca 2-3nädalat. Lähen siis uurima, et mis värk on ja kui sama asi mitu korda võiks juba raha tagasi maksta. Nemad siis jahuvad, et makk pole neil ja see ikka remondis ja siis suhtlesime ebasensuurseid väljendeid kasutamatta kuid valju häälega :P . Läheb siis 10min mööda ja elukaaslane helistab, et talle helistati ja makk pidi valmis olema :lol: . Läksime siis koos sinna, antakse makk ja öeldakse nägemist(mina kes ma pühaviha täis). Uurisin siis sellepeale, et kes seda makki siis ühendama hakkab?(mina ei teinud seda enam põhimõtteliselt :twisted: ). Tuleb siis onkel õue ja paneb maki sisse ning vajutab POWERIT. Ja mis siis juhtus, grapp oli samasugune nagu enne. Ja mina hakkasin auto kõrval nii kõvasti naema kui vähegi sai. Võeti makk jälle välja ja hakati minema kõndima, siis mõtlesin, et küsiks kuidas aendus makiga lood oleks? Krt kaua võib ilma sõita. siis toodi ka midagi sinna sisse ja see mängib siiani. Pärast seda oli onkel madalam kui muru, ei kobisend ühtegi sõna enam. Makk läks remonti jaanuaris praegu mai käes, hmm kas peaks helistama ja küsima kas nad jõuludeks valmis saavad :lol: ? tahaks äkki sõitma minna. Kui tahate "head" teenindust ja ennast väljaelada, siis soovitan seda kadaka tee clarioni esindust :twisted: .
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”