Tagurdamiskaamera
Moderaator: Moderators
Re: Tagurdamiskaamera
Mis neil hiinakatel viga, kes ei tea, see räägib tundub.
Kasutan ise pikemat aega juba Hiinakaid ja olen neid ka müünud juba suht palju. Olemas suhtkoht kõigile markidele, samuti 1 ja 2 din.
Heli ja pildi kvaliteet tihti parem kui Alpine ja teistel paljukiidetud analoogidel, rääkimata tehasest autosse sisse ehitatutest (mis muide tulevad samuti tegelikult Hiinast).
Kasutan ise pikemat aega juba Hiinakaid ja olen neid ka müünud juba suht palju. Olemas suhtkoht kõigile markidele, samuti 1 ja 2 din.
Heli ja pildi kvaliteet tihti parem kui Alpine ja teistel paljukiidetud analoogidel, rääkimata tehasest autosse sisse ehitatutest (mis muide tulevad samuti tegelikult Hiinast).
Elektrigeneraatorid, müük, rent, hooldus, valgustusmastid
Traktori jõuvõtuvõlli otsa genekad
Tööriistad, seadmed
GSM: +372 56266122
http://www.gpower.ee
Nissan Navara aut 2007.a.
Disco 3 2009.a..
Gazell Next 2015.a. 80kw genekaga
Ford Transit 100L Doblecab 1995.a.50 kw genekaga
Volvo FL611 multilift ja kraana, 110kW vaikse genekaga
Tööriistad, seadmed
Disco 3 2009.a..
Sellist lolli juttu et pilt ja heli parem kui Alpinel või nö.teistel paljukiidetud analoogidel võiks ikka mitte ajada .Enne kui hakata ajama juttu mida sülg suhu toob ,võiks natuke asjasse süübida mis on hiinaka ja hiinas toodetu vahe -üks on toodetud hiinas valmistaja kindlate materjalide ja tehnoloogiate alusel ja teine asi on toodetud nende oma suvalistest ja olemasolevatest materjalidest mille välimust on kopitud tuntud markidest . Seda juttu lugedes oletan ,et sõidad ka mõne Hiina maasturiga mis isegi tihti parem kui nö.paljukiidetud analoogidel (välimust natuke länkarilt ja pisut BMW lt ja mootor peaaegu sama mis mersul? )Viltsu kirjutas:Mis neil hiinakatel viga, kes ei tea, see räägib tundub.
Kui ikka head asja saand ei ole siis vist ei oska ka head hinnata .Tean nii mõningat hiinakamüüat kes on lõpetanud või otsustanud
lõpetada selle sodi müümisest kuna ei jõua enam neid garantiiremontida (jutt ka nendest mida paigaldatakse mudelijärgselt).
Kui veel lugeda nendest erinevatest foorumitest siis neil ei ole isegi tüüpvigu , sest igal hädalisel on lagunenud ära erinev detail .Ja kui neid müüd siis võiksid teada , et nendel ei ole litsentse isegi bluetoothi , navi,TV jne kasutamiseks -see on otsast otsani piraat .
Nüüd sai küll mul nägu märjaks, küll pritsis kõvasti.snub kirjutas:Sellist lolli juttu et pilt ja heli parem kui Alpinel või nö.teistel paljukiidetud analoogidel võiks ikka mitte ajada .Enne kui hakata ajama juttu mida sülg suhu toob ,võiks natuke asjasse süübida mis on hiinaka ja hiinas toodetu vahe -üks on toodetud hiinas valmistaja kindlate materjalide ja tehnoloogiate alusel ja teine asi on toodetud nende oma suvalistest ja olemasolevatest materjalidest mille välimust on kopitud tuntud markidest . Seda juttu lugedes oletan ,et sõidad ka mõne Hiina maasturiga mis isegi tihti parem kui nö.paljukiidetud analoogidel (välimust natuke länkarilt ja pisut BMW lt ja mootor peaaegu sama mis mersul? )Viltsu kirjutas:Mis neil hiinakatel viga, kes ei tea, see räägib tundub.
Kui ikka head asja saand ei ole siis vist ei oska ka head hinnata .Tean nii mõningat hiinakamüüat kes on lõpetanud või otsustanud
lõpetada selle sodi müümisest kuna ei jõua enam neid garantiiremontida (jutt ka nendest mida paigaldatakse mudelijärgselt).
Kui veel lugeda nendest erinevatest foorumitest siis neil ei ole isegi tüüpvigu , sest igal hädalisel on lagunenud ära erinev detail .Ja kui neid müüd siis võiksid teada , et nendel ei ole litsentse isegi bluetoothi , navi,TV jne kasutamiseks -see on otsast otsani piraat .
Julgesin vaid oma isiklikku arvamust avaldada, sõidan muide GJ-ga ja Renault Espace-ga, oleks meil saadaval Hiina autosid, sõidaks ehk siis ka sellega.
Niipalju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid arvamusi, mina olen rahul ja mu kliendid ka.
Tööriistad, seadmed
Disco 3 2009.a..
Tööriistad, seadmed
Disco 3 2009.a..
- TiitR
- I live off from the mud
Mina sain alpine.ee-st sellise vastuse:snub kirjutas:Kindlasti ei mõtle ma hiinakaid.Nende pildikvaliteet,hääl menüüd jne. ikka eriti kriitikat ei kannata ja nende puuteekraanid paljudel ikalduvad ca 2 aastaga .Julgen soovitada Alpine vist oli IVA W520 (lett 699.-).LC 120 vist oli ka kliima juhtimine puuteekraanilt mis tuleb ära vahetada .(täpselt ei mäleta sai vahetatud paar aastat tagasi ühel kliendil kuna puuteekraan ei toimind ja uus, kui õieti mäletan ca 60 000.-eeku). Kahjuks ta odav ei ole aga kui selle eest makstakse siis tuleb seda teha - klient on kuningas
Tere,
Tagurduskaamera koos paigaldusega läheb maksma 639.- Pilt lülitub tagakaamerale automaatselt kui navigatsioon on sisse lülitatud.Raadio puhul tuleb lülitus teha käsitsi.
Lugupidamisega,
Tauno Lilleoks
Top Vox AS
www.alpine.ee
...tegelen edasi.
Mina sain alpine.ee-st sellise vastuse:
Tere,
Tagurduskaamera koos paigaldusega läheb maksma 639.- Pilt lülitub tagakaamerale automaatselt kui navigatsioon on sisse lülitatud.Raadio puhul tuleb lülitus teha käsitsi.
Lugupidamisega,
Tauno Lilleoks
Top Vox AS
http://www.alpine.ee
...tegelen edasi.[/quote]
Pakun juhtmevaba tagurduskaamerat koos parkimisabiga hinnaga 100.- eur komplekt, lisada vaja ainult ekraan kliendi valikul, selline võib olla ka näiteks tahavaatepeeglis. Olemas Tallinnas kohapeal ka võike valik neist.
Hetkal paigaldust ei paku, kuid kõigil minu poolt pakutavatel mudelitel on automaatne üleminek kaamerapildile tagurpidikäigu sisse lülitamisel, kuid alati võib ka eraldi lülita alla panna.
Tere,
Lugupidamisega,
Tauno Lilleoks
Top Vox AS
...tegelen edasi.[/quote]
Pakun juhtmevaba tagurduskaamerat koos parkimisabiga hinnaga 100.- eur komplekt, lisada vaja ainult ekraan kliendi valikul, selline võib olla ka näiteks tahavaatepeeglis. Olemas Tallinnas kohapeal ka võike valik neist.
Hetkal paigaldust ei paku, kuid kõigil minu poolt pakutavatel mudelitel on automaatne üleminek kaamerapildile tagurpidikäigu sisse lülitamisel, kuid alati võib ka eraldi lülita alla panna.
Tööriistad, seadmed
Disco 3 2009.a..
Tööriistad, seadmed
Disco 3 2009.a..
TiitR kirjutas:Mina sain alpine.ee-st sellise vastuse:snub kirjutas:Kindlasti ei mõtle ma hiinakaid.Nende pildikvaliteet,hääl menüüd jne. ikka eriti kriitikat ei kannata ja nende puuteekraanid paljudel ikalduvad ca 2 aastaga .Julgen soovitada Alpine vist oli IVA W520 (lett 699.-).LC 120 vist oli ka kliima juhtimine puuteekraanilt mis tuleb ära vahetada .(täpselt ei mäleta sai vahetatud paar aastat tagasi ühel kliendil kuna puuteekraan ei toimind ja uus, kui õieti mäletan ca 60 000.-eeku). Kahjuks ta odav ei ole aga kui selle eest makstakse siis tuleb seda teha - klient on kuningas
Tere,
Lugupidamisega,
Tauno Lilleoks
Top Vox AS
...tegelen edasi.
Väga hea - siis on läinud hinnad paremaks. Nagu kirjutasin paigaldasin seda paar aastat tagasi . Korralikku asja müües ja paigaldades tuleb vähemalt korralik uni ja pole häbi kliendile otsa vaadata .

Tere,
Keegi wifi tagurduskaameratega(tahvli või nutitelefoni jaoks) ka kogemust omab?
Kui kiirelt see ümberlülitus käib ikkagi?
Ja samal ajal nt on tahvel või nutikas wifiga internetti ühendatud, et kuidas siis see ümberlülitus veel on, või kas sellisel juhul üldse lülitab?
Ja samal ajal nt on tahvel või nutikas wifiga internetti ühendatud, et kuidas siis see ümberlülitus veel on, või kas sellisel juhul üldse lülitab?
Sämmy Offroad Team
Et siis keegi pole katsetanud seukest aparaati?enx kirjutas:Tere,
Sämmy Offroad Team