Kuna meid on vähe, siis aitab meid ainult koostöö, üksteise toetamine, avalikud arutelud ja muu selline. Kuna rahvuslikult, või muidu, on meil valdavalt sitt iseloom, siis on selle asja sujuvaks vedamiseks vaja ka natuke diplomaatiat

. Väga mugav on ühe väikse laua taha koondada mingit seltskonda, kes arvaks ühtemoodi, aga oluline on hoopis saalitäie inimestega arvestada, eriti, kui need viimased on pileti ostnud ja võiksid seda teha ka edaspidi.
Egas ju midagi muud probleemiks pole, kui et võistlejaid on vähe ja nendele vähestele väiksematele tehti selline maasikas, nagu oli Kõuekõmina teatud katse...
Vabamehed on ka ilmselt tüdinud oma klassisisesest konkurentsist reduktorsillaga masinaga.
TR1 mehed (naised) tahaks natuke ka sõita ja mitte ainult vintsida, või siis hüdromeeste vintse ilastada.
Sellist asja, aga ei tohiks kunagi juhtuda, et suurte rahaliste või teabevahenditega on võimalik mingis klassis saavutada olulist konkurentsieelist kaasvõistlejate ees. Selles suhtes, on muidug korduvalt rong ka käest ära lastud. See et reeglid kehtivad, ma ei tea mis aastani, on lollus. Kui vaja, tuleb klassi võistlejatega kohe, teema (tehniline nüanss) läbi rääkida, mitte lasta asjal nii kaugele minna, et pooled enam aasta hiljem ei sõida. Ega siis keegi kohe kaebama ei tule, eestlane võtab vaikselt ninasse ja hakkab oma jonni ajama. Hiljem ütleb, et on masu ja ei viitsi jne.
Alaliit peaks aktiivselt ja normaalselt võistlejatega suhtlema. Suhtlemine ei tohiks tähendada ainult rasvaseid postitusi foorumis.
Alati parimat
PS. Olen mina, ma ei tea, kui kaua, siin, selle ala juures toimetanud, pole mina kunagi aru saanud, et alaliitu otsitaks uusi liikmeid, või käiks mingi iludusvõistlus. Te seal omaette ikka susite natuke:)