GJ pampert vaja

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

kadjakas2000
Rock Crawler

Re: GJ pampert vaja

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Pomo kirjutas:silberist ikka vast saaks, aga ma ei raatsi terve auto hinda stange peale ka panna :lol:

Palju SilberAuto küsib esistange eest?
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Silberis on stange 700 euri. Ameerika autost oled küsinud? wjjeeps.com näitab mopari jupi nr 5JF89TZZAD ja hinnaks 249 taala. Ameerika autost olen mõningaid mopari asju saanud suht mõistliku hinnaga, aga eks see suurusjärk ikka 4-500 euri kanti jääb. Kui sa oled juba varsti pea aasta ilma stangeta sõitnud, siis esteetikast rääkida poleks ehk kohane :mrgreen: ja mõistlik oleks võtta acarist see 65 eurone laredo stange, kerevärvi võõbata ja talvel rõõmsalt lumehangi vallutada :wink:
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Jeep ju meerikamaa auto, uuri sealt. Märksõnadeks Eikki ja http://www.estperformance.com/.
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

mul see link ei vii kuhugile :|
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Kurda talle maili peale (eikki@estperformance.com) oma muret. Tegutseb usas ja vist pea iga nädal oli võimalik saata kondiga asju eesti poole. Seal ju lammarites ikka selliseid asju liigub. Iseendal sai tema kaudu ebayst üks asi ostetud. Soovitan.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Ma olen ka tema kaudu tellinud ja kõik ok. Kas meil siit ka üks kasutaja mitte USAs ei olnud ja saatmistega aitas?
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”