Ilmselt jäi miski asi rehvi külge paariks sekundiks. Mul õnnestus kevadel Sprinteri esirehvi sõita kummeeritud peaga polt. Ja mitte keskele vaid protektori sisemisse serva. Uskumatu värin ja töllerdamine. Pidasin kinni, piilusin auto alla, kruttisin rooli, vaatasin rehvid üle- kõik korras... Seda musta kummijullat esimese hooga ei märganud rehvi servas. Proovisin aeglaselt sõita, tasapisi veeredes oli aru saada, et rehvidest tuleb see jama. Käsikaudu kobades selle punni lõpuks leidsin.kalleo kirjutas:Infoks:Lundve kirjutas:hmm, teise auto alt amordiga Riias käidud(600km) ja pole old jama. Muidugi võib ka juhus olla.
Juhustesse raske uskuda, aga kummalisi asju sünnib. XJ-ga suvel selline juhtum, et sattusin tuttuue asfaldi lõigule ja mõnesaja meetri järel rappus äkitsi esisild 2...3 sekki korralikult üles-alla. "Death wobble" oli esimene mõte! Pidasin kinni ja läksin teed uurima. Uus asfalt oli igati ok ja puhas. Masinal ca 1000 sõitnud uued rehvid all, rõhud korras. Peale seda on mitmeid tuhandeid sõidetud igas asendis, kuid rohkem mitte mingit värinat. Küssa on aga jäänud, et mida värki siis tookord ikkagi juhtus...
Grand Cherokee WJ esisillas värin
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
- Rock Crawler
Re: Grand Cherokee WJ esisillas värin
Mul teemaalgatajaga sama jama. Eelmine aasta enne talve sai alla pantud Rancho rooliamort.
Kõik oli kena suveni. Siis hakkas vaikselt see laperdamine pihta. Ja läks aina hullemaks.
Vahetatud sai kõik liigendid. Aga viga ei kadunud.
Lugesin siin teie arutelu ja prooviks panin vana amordi tagasi. Olen nüüd sõitnud ~300km ja minu
mured on kadunud. Ei mingisugust laperdamist ega käest minekut.
Võtsin siis selle Rancho näpuvahele. Oli teisel päris korralik lurtsuv tühi koht sees.
Kõik oli kena suveni. Siis hakkas vaikselt see laperdamine pihta. Ja läks aina hullemaks.
Lugesin siin teie arutelu ja prooviks panin vana amordi tagasi. Olen nüüd sõitnud ~300km ja minu
Võtsin siis selle Rancho näpuvahele. Oli teisel päris korralik lurtsuv tühi koht sees.
GC WJ
Huvitav, et mul ranchol samamoodi miski lurtsuv koht oli. Eitea kas nendel mingi garantii võiks ka olla? Viiks raisa müüjale tagasi, see saab äkki tootjale tagastada, kui pask on.Tarvov kirjutas:Mul teemaalgatajaga sama jama. Eelmine aasta enne talve sai alla pantud Rancho rooliamort.
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017