Ikka veel loodad...uputaja kirjutas: ainult garaage ukseesise pead ise puhtaks rookima. Nii umbes 4x4x2m
Andres@reedevastuesmaspäeva.......
Vändaandurit võiks kah proovida teist
Urmas@neljapäevalalustadjääbpühapäevalles
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Ikka veel loodad...uputaja kirjutas: ainult garaage ukseesise pead ise puhtaks rookima. Nii umbes 4x4x2m
Andres@reedevastuesmaspäeva.......
Nuka andurit pole sellel motol olemaski.Kups kirjutas:Huvitav kas Vända ja nuki anduri võiks välistada kui arvuti näitas, et need toimetavad ilusti ? või ei välistaks midagi?
Ei tea kas vanema(87a) andurid ei võiks sobida minu pillile? saaks ehk ümber tõsta.
Üritaks asja ajada nii, et kohe kõiki asju uusi ostma ei peaks järjest. Saaks proovida ja testida..
Ometigi pumba rõhk oli küll normis, ka sõites.uputaja kirjutas:Samade symptomitega oli mul üks bensupumba issuega chero remos kunagi...
Hakkab selline mulje endalgi lõpuks jäämaVolvoman kirjutas:Mul oli kunagi wrangleriga sama jama:puterdas,lõi eest ja tagant tuld välja,üle 1500 pöörde ei läinud.Vedasin auto Top-partsi diagnostikasse.Seal nad panid aparaadi külge ja piinasid mootorit pool tundi,kogu selle aja jooksul käis nagu kell.Kui arve ära maksin ja koju tahtsin sõita,siis olid jälle kõik vead tagasi.Pandi uuesti tester külge,kõik näidud olid normaalsed,ainult mootor ei käinud normaalselt.Selle peale pandi diagnoos,et katki on vändaandur,selle toimimist tester ei näita.Ja nii oligi.
Nii ja naa... Välistaksin praegu veel TPS-i, kuid mitte 100%. Reeglina "puterdab" tps-i töttu siis, kui gaasi väga aeglaselt vajutada,uputaja kirjutas:...Vahest võib surma äärel olev TPS sama teha. Uus küllaltki kallis a´la 100+euri...
kiirel gaasivajutusel koormuseta ei pruugi välja paista. TPS-i saad ise testriga kontrollida aga kasuta selleks vanakooli osutiga testrit, (mitte DIGItestrit - see on aeglane). Tps ju põhimõttelt sama mis potekas (pöördtakisti). Ja tps-i ei saa parandada! Selle pead uue sebima. (Vajadusel osta eBayst. Mina sain sealt tps-i 34$ (elik 25 jeuri) ja vändaanduri täpselt ei mäleta aga kusagil 50-60$ eest ning üldse on kõik nodi eBayst ostes umbes-täpselt 2x odavam kui topparts'ust või uspartsu'st soetades. Meilt poest ostes peab ju ka tihti paar nädalat ootama kuni kaup kohale jõuab... Milleks siis rohkem maksta?)Rahulikult kiirendades, pigem siis aeglaselt st. toimetab ilusti.
Kui "puterdamine" on seotud konkreetsete pöörete arvuga, siis vaata kindlasti TPS-üle!Probleem tekib seal kuskil 2000 pöörde juures.
Siis tuleb see puba surve uuesti mõõta. Mis mõte on poolikul tööl?Kups kirjutas:Nonii.
Pumba survet kontolliti algul kohapeal ja siis käis sõitmas ning jälgis manomeetrit. Väidetavalt oli pumba surve aeglaselt langenud, väga aeglaselt. Aga tema sõidu juures ei täheldanud ka seda nö"puterdamist" kuna ta ei andnud piisavalt piitsa.
Lõppu veel üks rumal küsimus Mis ül. täidab ja kus asetseb TPS andur ?