Maastur Peugeot'lt

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

tuff
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas tuff »

Kui juba targutamiseks läks, siis ei saa mainimata jätta, et ka Mazdad on ühed töökindlamad. Hetkel endal teine uuena ostetud Mazda. Esimesega sõidab nüüd mu õde ja siiani on mõlemad end vägagi töökindlana näidanud.

NB! Mazdad on ühed vähesed autod mis veel "Made in Japan" meil siin euroopas müüakse (v.a mazda 2).
Sagnitz
Mudder

Postitus Postitas Sagnitz »

Oman pesuud 97.a ja ls. 230000(330000) Vahetanud ainult kuluv osi(sarniirid,rooliotsad jne).Sillad terved,mootor tuxub -30.Auto üx esimesi Partnereid eestis.Kasutan autot rohkem maasturina mööda metsi ja põlde.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ühe sõbra 307'st võin ka kurva loo rääkida: teise ringi liisingusse võetud masin sõitis ca 10000 km ja läks mootorivahetusse. Põhjuseks pragu mootoriplokis. Kuna teenindus ja kindlustus uue mootori paigaldamises kokkuleppele ei saanud, läks masin liisingufirmale tagasi ja sõber valis Outlanderi :twisted:

Teine paha juhus oli mu enda eelmine pesukott 605, millel hakkasid elektrihädad süvenema peale 10 aastaseks saamist... Uus omanik ei ole enam nii optimistlik, kui varem (ausa mehena rääkisin/näitasin loomulikult kõik vead enne müüki ära) :?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Veiko kirjutas:Minu mõte prantslate kohta:Neil on kaks head ja ilusat asja mida nad teha oskavad:naiste pesu ja shampus.Autode tegemisest võiks nad kaugemale hoida.
Tegelikult on neil ikka paar päris head autot välja kukkunud. Enamsti Citröenil. Esmalt "Inetu pardipoeg". Nägin üht pikka dokfilmi, kuidas sellega kuukümendatel ümber maakera off-roaditi. Karm! :twisted: Teiskes too keeravate tuledega isend. Lisks on Citroen ka päris poppe PÄRIS maastureid armeele tootnud. Samas muu (sõidu)auto toodang on nagu on...
Kuid need on pigem erandid, mis reeglit kinniatvad. :roll:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
offroadnoob
Rookie

Postitus Postitas offroadnoob »

Hehe kuuldused 307'st on ka minuni jõudnud. Elektroonika koha pealt pidid ikka väga kergesti saba andma. Aga noh...kuuldused kuuldusteks.
Some guys like mud. Others like cars. But what we like, is being in mud with cars.
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

No suurte külmadega igatahes aastavanused Berlingod jukerdasid - tüüpviga oli, et andurid näitasid nagu mootor keeks ja ventikas undas, vilgutasid mootori märgutuld ja surid tühikäigul välja ka sooja mootoriga.
Grand Vitara
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Sagnitz kirjutas:Kuulu järgi?!?!
Ma arvan et sa ise ei oma seda autot.Kuulu järgi olex vast hobene kõige kindlam sõiduvahend.Kommenteerida saax need kes ise omavad isiklikku mitte firma oma.Teatavasti firmakaid ju h**rataxe.
Ei näe ühtegi põhjust, miks peaksin prantslast omama :lol: Ma ei mahu prantslasesse sissegi...
Mis seal vahet kas isiklik või ühe kasutaja käes olev firmakas?
See töökaaslase 307 oli ikka eriti tihti remondis. Sillad lagunesid, mingi mootorikala oli kah (ajas vist pöörded üles kui õieti mäletan) ja midagi oli veel... Kuigi ega Xsara palju parem pole
Partneriga on Sul küll uskumatult vedanud. Sõitsin ühe mitme kasutaja käes olevaga. Olin teine kasutaja, kolmandal läks täiega jamaks: alates sellest, et kukkus käiguvahetushoovastik kasti küljest ära ja Kommesti vennad väitsid järjepidevalt, et kõik on OK ja lõpetades sellega, et "lõvimärk" kukkus kapoti küljet ära, irw!
Partnerite diislid ei kesta kah kuulu järgi >200 000 (kaks näidet, minu jaoks piisavalt)...
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

Eks igast autost saab kunagi Opel.
Lihtsalt firma kasutuses 1,6 bens 307, 2002 a., ja tumepunane, 90 tuh. km ja 52 kilo EEK-u, peaks just 18 saavale tütrekesele esimeseks oma autoks piisav olema. Eks plika vaja seda kooliraha enam kui autot, ma ei viitsi lihtsalt taksoks olla, ennem pikutan kapoti all, Haynes-i kataloogi abil. Muide, plika kärutas eelmisel suvel ikka me UAZ-iga ringi, loodan et sellgi suvel metsas-rannas ikka neljarattaline stiilsem liikur sobilikum on.
Aga Kommest ikkagi on jama oma teenendusega.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Kui mul oleks 18.-aastane tütreke siis ostaksin talle Samurai või Cherokee või äärmisel juhul vana sigarikerega Audi (viimase juhul kui ta sõita ei oska, las lammutab kaasliiklejaid) :D
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

Ära arva , et mu neljarattaline Volvo õhtuti maja ette jääb. Võtmed toas naistel saadaval pidevalt.
Ja stiilselt saab 66D Reaalkooli ette parkida. Kas ainult 700 rehviga linnas liikuda võib.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Ain kirjutas:Ära arva , et mu neljarattaline Volvo õhtuti maja ette jääb. Võtmed toas naistel saadaval pidevalt.
Ja stiilselt saab 66D Reaalkooli ette parkida. Kas ainult 700 rehviga linnas liikuda võib.
Krt, kui su tütreke GAZ66-ga koolis ja pidudel käima hakkaks, siis oleks vista tulevaste peigmeeste rivi kilomeetrine. Ja ülejäänud tibid oleks vait, sest muidu tagurdataks nende autodest lihtsat üle :twisted:
Samas UAZ-iga kesklinnas ja Realkoolis käia oleks üsna punk.

O.T.
Vanal hallil ajal (ca 14 aastat tagasi), kui mina veel keskkooli lõpetasin ja isa siksiga vahel poose pärast koolis käisin, siis olin olime kaded ühe kallaisivenna peale, kes omanäolise VW hipibussiga seda tegi (mis siis, e t hirmus ront oli). Omanäolius loeb!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”