BE-kati koolitus.
Moderaator: Moderators
Praeguseks huvilisi 10
Ladaklubist 5
4x4 3
Streetrace foorumist 1.
Tulnud ka 1 pakkumine 145eur.Hind sisaldab teooriakursuse, teooriaeksami, kohustuslike sõidutundide ja sõidueksami maksumuse.
Paraku ületab see veel soovitud ülemmäära.
Tõsi pakkumine on küsitud grupile 10 inimest.Grupp 20 inimest saaks äkki veel soodsama pakkumise.
Ladaklubist 5
4x4 3
Streetrace foorumist 1.
Tulnud ka 1 pakkumine 145eur.Hind sisaldab teooriakursuse, teooriaeksami, kohustuslike sõidutundide ja sõidueksami maksumuse.
Paraku ületab see veel soovitud ülemmäära.
Tõsi pakkumine on küsitud grupile 10 inimest.Grupp 20 inimest saaks äkki veel soodsama pakkumise.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
5280616
Praegu siis kokku 14 huvilist.
Ca 8-st koolitajast on tagasiside 3-ga
Üks pakkus 145eur-i eest grupp 10,grupp 20 saaks veel pisut alla.
Teines firmas saadeti kiri edasi koolitusbossile,kes peab pakkumise tegema.
Kolmas firma kukkus väitma,et kui mõtetu on BE ja tehke kohe CE,et koolitus võtab aega 3+1 nädalat,aga selle jättis paraku mainimata,et C+E koolitus kokku maksab 840eur mis on 700euri kallim kui meile vajalik koolitus.
Ca 8-st koolitajast on tagasiside 3-ga
Üks pakkus 145eur-i eest grupp 10,grupp 20 saaks veel pisut alla.
Teines firmas saadeti kiri edasi koolitusbossile,kes peab pakkumise tegema.
Kolmas firma kukkus väitma,et kui mõtetu on BE ja tehke kohe CE,et koolitus võtab aega 3+1 nädalat,aga selle jättis paraku mainimata,et C+E koolitus kokku maksab 840eur mis on 700euri kallim kui meile vajalik koolitus.
5280616
5280616
-
- Rock Crawler
Ma ei uuri praegu CE-d.Mul on C1 olemas,C-kursus mind ei huvita ja ma ei näe ka vajadust C1E-d teha,praegu.Analoogset organiseerimist võiks teha keegi teine asjast huvitatu.Aga üldiselt soovitan C+CE-d näiteks töötutel hoopis töötukassa toel teha.Andrus Michelis kirjutas:Muidugist seda CEd võiks kah uurida, kui piisavalt soodustusi ja huvilisi on. Ja protsess ise kuidagi kollektiivselt ja lihtsustatud korras toimumas oleks.
Hetkel juba 17 huvilist BE-le olemas.
5280616
5280616
-
- Rock Crawler
Lõin hinnapakkumise lukku.Hind 140eur koolitatava kohta.
Kursusepäev 30.01.2011.
Õppesõit on soovitav ära teha enne koolitust,kuid selleks vaja ära tasuda koolitustasu.
Palun osalejatel saata minu meiliaadressile ardi.s@neti.ee kiri oma nime ja isikukoodiga,igaks juhuks ka oma telefoninumbriga,sest nimekiri tuleb ARK-s kinnitada.
Saadan vastu autokooli rekvisiidid.
Hetkel 19 huvilist,kuid üks teatas,et 30.01 talle ei sobi,seega 2 vakantset kohta.
Kursusepäev 30.01.2011.
Õppesõit on soovitav ära teha enne koolitust,kuid selleks vaja ära tasuda koolitustasu.
Palun osalejatel saata minu meiliaadressile ardi.s@neti.ee kiri oma nime ja isikukoodiga,igaks juhuks ka oma telefoninumbriga,sest nimekiri tuleb ARK-s kinnitada.
Saadan vastu autokooli rekvisiidid.
Hetkel 19 huvilist,kuid üks teatas,et 30.01 talle ei sobi,seega 2 vakantset kohta.
5280616
5280616
Täpselt nii.Kel pole sõidutunnid täis,see saab koolitunnistuse hiljem.pätakas kirjutas:Küsiks täpsustava küsimuse ajagraafiku osas: koolitus on 30.01, kas ma saan õigesti aru, et see sisaldab teooriaõpet, teooriaeksamit ning kui sõidutunnid on ennem ära tehtud, siis sisuliselt peaksime saama koolitunnistuse samal päeval? Hiljem lihtsalt Sauele ARKi eksamile?
Hind sisaldab ka koolitaja autoga eksami sooritamist.
5280616
5280616
Sõidutunde on 6x25min.Ma arvan,et kui kohustuslikud sõidutunnid läbi ja viimane sõit vigadeta,siis sõiduõpetaja kinnitab,et sõiduoskus on olemas.pätakas kirjutas:Rumal küsimus ilmselt - aega sinnani vähem kui 2 nädalat - kui palju neid sõidutunde tegema peab ning kas kool teeb ka mingitsorti sõidueksami?
5280616
5280616
Koolid ei tee sõidueksamit.pätakas kirjutas:Rumal küsimus ilmselt - aega sinnani vähem kui 2 nädalat - kui palju neid sõidutunde tegema peab ning kas kool teeb ka mingitsorti sõidueksami?
Teooriaeksam on tihtilugu hoopis keerukam kui ARK`is.
Omaltpoolt ka rumal küsimus, et milleks BE?
Mõttekam ju kohe CE teha.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Saada mulle meil. oma nime,isikukoodi ja tel.nr-iga.lok665 kirjutas:Paneks ennast kirja
ardi.s@neti.ee
5280616
5280616