M: Metskitse täissuitsu juustuvorsti 50.- latt.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Justnimelt. Sokuga alustasime juunis ja talled lõppesid meie (Tartu)jahiseltsis 30.nov. Loomulikult hoidsime liha sügavkülmas - kuidas muidu saakski? Aga millest selline huvi jahinduse vastu? Kõik on ametlik, vorsti soovijatel on võimalus saada ka lastud loomade lubadest koopia!KeegiVeel kirjutas:Huvitav... Kitse-soku hooaeg juba läbi...![]()
Täpsustuseks niipalju, et kitsele ja tallele käib jaht vastavalt jahieeskirjale kuni 31.detsembrini.TiitR kirjutas:Justnimelt. Sokuga alustasime juunis ja talled lõppesid meie (Tartu)jahiseltsis 30.nov. Loomulikult hoidsime liha sügavkülmas - kuidas muidu saakski? Aga millest selline huvi jahinduse vastu? Kõik on ametlik, vorsti soovijatel on võimalus saada ka lastud loomade lubadest koopia!KeegiVeel kirjutas:Huvitav... Kitse-soku hooaeg juba läbi...![]()
Karula vorstilati kaal umbes 400-450 grammi. Rohkem kalduvad sinna 400 poole, kuid vahele trehvab ka 450 grammiseid. Kui hästi läheb, siis jääb võibolla omalgi mõni latt sea-põdra segavorstist üle ja seda siis eelkõige ehk Tallinna piirkonnas. TiitR-i äri ei soovi segada ja kui temal otsas ja mul veel alles, eks siis küsige

...aga mis siin ikka pikalt targutada...
- TiitR
Täpsustaks ise natukejack kirjutas:Täpsustuseks niipalju, et kitsele ja tallele käib jaht vastavalt jahieeskirjale kuni 31.detsembrini.TiitR kirjutas:Justnimelt. Sokuga alustasime juunis ja talled lõppesid meie (Tartu)jahiseltsis 30.nov. Loomulikult hoidsime liha sügavkülmas - kuidas muidu saakski? Aga millest selline huvi jahinduse vastu? Kõik on ametlik, vorsti soovijatel on võimalus saada ka lastud loomade lubadest koopia!KeegiVeel kirjutas:Huvitav... Kitse-soku hooaeg juba läbi...![]()
Karula vorstilati kaal umbes 400-450 grammi. Rohkem kalduvad sinna 400 poole, kuid vahele trehvab ka 450 grammiseid. Kui hästi läheb, siis jääb võibolla omalgi mõni latt sea-põdra segavorstist üle ja seda siis eelkõige ehk Tallinna piirkonnas. TiitR-i äri ei soovi segada ja kui temal otsas ja mul veel alles, eks siis küsige

P.S segavorstist - oleme isegi proovinud näiteks siga segada kitsega - tulemus jama

- TiitR
Krt, ma juba bronnisin sulle asjaajamise eest lisa vorsti jupiyanekk kirjutas:Päälinna meeste kaubaga oleks kõige lihtsam kui keegi võtaks kõik enda kätte.
Iga vorstijupi eraldi jägamisel pole erilist mõtet.
Ja rahadega mina ei majanda, võtan reedel Tartust täpselt niipalju vorsti kaasa kuipaljud on summasid liigutanud.

Ja ühtlasi läheb teema sellesmõttes lukku, et tellimusi juurde enam ei võta, kuid modedel paluks veel nii kaua lahti hoida, kui täiendan foorumisse maksnud inimeste nimed. Ja 100 latti vorsti on sellekskorraks otsas (endale jätsin ka 6 latti kui aus olla

Viimati muutis TiitR, K Dets 15, 2010 10:46 am, muudetud 3 korda kokku.