M: Metskitse täissuitsu juustuvorsti 50.- latt.

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

Mina võtaks ka hea meelega 5 latti.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

yanekk kirjutas:
TiitR kirjutas:Määran Yanekki ametlikuks vahendusmeheks pealinna poole liikuvatele vorstidele :D
Ai paganas aga mul on rasvane vahendustasu :twisted: aga tegelikult andke minna, Audis on ruumi piisavalt.
1 juustune vahendustasu minu poolt on täiesti õiglane Yanekk`ile :D
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Sidorov kirjutas:Kui palju on ühe lati kaal ikkagi?
Pole veel koju jõudnud :oops:
KeegiVeel
Fitting 38"

Postitus Postitas KeegiVeel »

Huvitav... Kitse-soku hooaeg juba läbi... :roll: :?:
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

KeegiVeel kirjutas:Huvitav... Kitse-soku hooaeg juba läbi... :roll: :?:
Justnimelt. Sokuga alustasime juunis ja talled lõppesid meie (Tartu)jahiseltsis 30.nov. Loomulikult hoidsime liha sügavkülmas - kuidas muidu saakski? Aga millest selline huvi jahinduse vastu? Kõik on ametlik, vorsti soovijatel on võimalus saada ka lastud loomade lubadest koopia!
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

4, Tallinna. Aitäh.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Panda »

Pretendeerin ka 4 latile. Tallinnast saan kätte küll :wink:
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
volli
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas volli »

Paluks ka 4 latti, tallinna poole siis.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Päälinna meeste kaubaga oleks kõige lihtsam kui keegi võtaks kõik enda kätte.
Iga vorstijupi eraldi jägamisel pole erilist mõtet.

Ja rahadega mina ei majanda, võtan reedel Tartust täpselt niipalju vorsti kaasa kuipaljud on summasid liigutanud.
robot
Fitting 38"

Postitus Postitas robot »

ostaks 8 latti. :oops:
Tallinn.

Kuhu maksta?
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Paluks ka 4 latti,aga l-virumaa pealinna (Rakvere), aitäh!
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

Ehk Tiit paneks siis ps´i igale soovijale oma panganubritega. Saaks raha ära maksta.
jack
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jack »

TiitR kirjutas:
Justnimelt. Sokuga alustasime juunis ja talled lõppesid meie (Tartu)jahiseltsis 30.nov. Loomulikult hoidsime liha sügavkülmas - kuidas muidu saakski? Aga millest selline huvi jahinduse vastu? Kõik on ametlik, vorsti soovijatel on võimalus saada ka lastud loomade lubadest koopia!
Täpsustuseks niipalju, et kitsele ja tallele käib jaht vastavalt jahieeskirjale kuni 31.detsembrini.

Karula vorstilati kaal umbes 400-450 grammi. Rohkem kalduvad sinna 400 poole, kuid vahele trehvab ka 450 grammiseid. Kui hästi läheb, siis jääb võibolla omalgi mõni latt sea-põdra segavorstist üle ja seda siis eelkõige ehk Tallinna piirkonnas. TiitR-i äri ei soovi segada ja kui temal otsas ja mul veel alles, eks siis küsige :D
...aga mis siin ikka pikalt targutada...
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

jack kirjutas:
TiitR kirjutas:
Täpsustuseks niipalju, et kitsele ja tallele käib jaht vastavalt jahieeskirjale kuni 31.detsembrini.

Karula vorstilati kaal umbes 400-450 grammi. Rohkem kalduvad sinna 400 poole, kuid vahele trehvab ka 450 grammiseid. Kui hästi läheb, siis jääb võibolla omalgi mõni latt sea-põdra segavorstist üle ja seda siis eelkõige ehk Tallinna piirkonnas. TiitR-i äri ei soovi segada ja kui temal otsas ja mul veel alles, eks siis küsige :D
Täpsustaks ise natuke :D ...nimelt nagu ma ka toonitasin, siis MEIE jahiklubis kestab kitse/talle jaht 30.nov.-ni...see juba aastaid kokkulepitud asi 8) Aga jah, jõudsin just lapse jõulupeolt koju ja kuna täpset elektroonilist kaalu pole, siis tuletasin vorsti kaalu arve pealt ja tulemuseks 420 g.
P.S segavorstist - oleme isegi proovinud näiteks siga segada kitsega - tulemus jama :?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

yanekk kirjutas:Päälinna meeste kaubaga oleks kõige lihtsam kui keegi võtaks kõik enda kätte.
Iga vorstijupi eraldi jägamisel pole erilist mõtet.

Ja rahadega mina ei majanda, võtan reedel Tartust täpselt niipalju vorsti kaasa kuipaljud on summasid liigutanud.
Krt, ma juba bronnisin sulle asjaajamise eest lisa vorsti jupi :D ..aga ok, teeks siis nii, et panen siia oma arve nr.-i ja avalikult tabel üles nimekirjaga, kes palju soovis ja kes on reedeks maksnud. Keeruliseks teeb asja ainult see, et mõni kannab kuskilt Daugava pangast ja sealt ei pruugi reedeks ülekanne ära tulla :roll:

Ja ühtlasi läheb teema sellesmõttes lukku, et tellimusi juurde enam ei võta, kuid modedel paluks veel nii kaua lahti hoida, kui täiendan foorumisse maksnud inimeste nimed. Ja 100 latti vorsti on sellekskorraks otsas (endale jätsin ka 6 latti kui aus olla :oops: )
Viimati muutis TiitR, K Dets 15, 2010 10:46 am, muudetud 3 korda kokku.
Suletud

Mine “Bizniz”