Sa ikka tead ,mille jaoks termostaat on?Pomo kirjutas:krt , nüüd ma ei saa tõesti enam midagi aru
UAZ termostaadi jutt
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
Antud juhul on meil jutt UAZ-ist, mille termostaat näeb välja selline :pimeroolis kirjutas:...noh noh tovarisi avtomehaniki...nn alumine taldrik sulgeb ja avab väikse ringvoolu ehk mootorisisese siia kuulub ka salongi soendusradikas, kui jahutusvedelik soeneb avanemis temp.ni siis termostaat avab ülemise ehk suure ringvoolu ja vedelik kulgeb läbi jahutusradiaatori. Termostaadikoja põhjas on see alumise taldriku(klapi) koht näha ja ega ta vist tõesti valesti kokku ei hakka seda klappi ära võtta ei tohi siis segad sisteemi ära ja tõenäöliselt lakkab töötamast salongi soendus

Ja tollel pole selle klapiga midagi teha. Kui vaadata B-kategooria raamatu pilte, siis see auk seal veepumba korpuse peal mängib rolli kui termostaat on suletud ,siis jookseb tosool lihtsalt plokist uuesti veepumpa ja seal edasi mootorisse uuesti. või olen ma valesti aru saanud ? Minul igatahes selle lisaklapiga termostaat ära ei mahtunud oma kohale.
UAZ 3741
tegin pimedas autos ühe häguse pildi

Ja siis laua peal originaalist ja uuest termostaadist....

Ibra, ei tea, aga arvasin teadvat.
Ma sain nii aru, et muidu on termostaat kinni ja kui vesi selle taga kuumeneb, siis avab termostaadi ja vesi hakkab täitma ka suurt ringi, koos jahutusradikaga.
Väike auguke on selleks, et ei tekiks õhukorki ja kuum vesi pääseks termostaadini.
Selgitage nüüd lollile, tegelikku remostaadi töö põhimõtet

Ma sain nii aru, et muidu on termostaat kinni ja kui vesi selle taga kuumeneb, siis avab termostaadi ja vesi hakkab täitma ka suurt ringi, koos jahutusradikaga.
teex yhe zuicu
See uus pole päris õige termostaat ,see on gaz24-10 oma TC107. Sulle istub TC108 uaz-i oma või gaz21 või gaz24 oma,need on ilma selle alumise klapita. Muidu on ta sul kaane sees õieti ,kui ta kohale ka istub ja see alumine klapp ei sega on OK.Pomo kirjutas:tegin pimedas autos ühe häguse pildi
Ma sain nii aru, et muidu on termostaat kinni ja kui vesi selle taga kuumeneb, siis avab termostaadi ja vesi hakkab täitma ka suurt ringi, koos jahutusradikaga.Väike auguke on selleks, et ei tekiks õhukorki ja kuum vesi pääseks termostaadini.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Saab kuumemaks timmida ka ,kuid peab otsakruvi tinutusest lahti jootma ja koos kraadiklaasiga teekannus testima ning pärast tagas kinni jootma.Pomo kirjutas:nüüd siis ütledtaxopets kirjutas:Tore. Aga sama tulemuse oleksid saanud ka originaali kuumemale timmides.![]()
kuda see käib? Otsakruvist?
- uputaja
- I live off from the mud
Oma kasutatud kantossi timmid kah jootekolviga kui auk sisse kulub ve?ibra kirjutas:Saab kuumemaks timmida ka ,kuid peab otsakruvi tinutusest lahti jootma ja koos kraadiklaasiga teekannus testima ning pärast tagas kinni jootma.Pomo kirjutas:nüüd siis ütledtaxopets kirjutas:Tore. Aga sama tulemuse oleksid saanud ka originaali kuumemale timmides.![]()
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Tasa ,tasa ,mis sa tõmbled?uputaja kirjutas:Oma kasutatud kantossi timmid kah jootekolviga kui auk sisse kulub ve?ibra kirjutas:Saab kuumemaks timmida ka ,kuid peab otsakruvi tinutusest lahti jootma ja koos kraadiklaasiga teekannus testima ning pärast tagas kinni jootma.Pomo kirjutas: nüüd siis ütled![]()
- taxopets
- True Off Roader!
Nii see termostaadi timmimine just käibki ja muide seda õpetab tegama iga teine veneaegne autoõpik. Aga eks me loe kõik ju erinevaid õpikuiduputaja kirjutas:Oma kasutatud kantossi timmid kah jootekolviga kui auk sisse kulub ve?ibra kirjutas:Saab kuumemaks timmida ka ,kuid peab otsakruvi tinutusest lahti jootma ja koos kraadiklaasiga teekannus testima ning pärast tagas kinni jootma.Pomo kirjutas: nüüd siis ütled![]()
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.