Millist autot osta?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Aeglusti, lukud nii keskel kui sildades. Vastupidav ja palju võimalusi auto tõstmiseks ja kaasaaitamiseks. Metsas hätta ei jää kui vints küljes. Linnas soliidne kärutada... minuarust vajad sa Mercedes Benz G-klassi
+372 5028488
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Ma arvan et seda jahiteemat on siin arutatud küll, kuid ilmselt oleks sinu valik, nagu JR juba ütles G ja seda siis ikka mersu märgiga.
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Krt. mehed(jahimehed), ma küsiks, et kus krdi kohas te jahis käite, et vintsi ja mega tõsteid vajate (ok, karvasemast ja kõrgemast rehvist ning põhjakitsetest saan täiesti aru)? :lol: Ega ei pea ju sellel va põdrale päris sohu autoga järgi sõitma - selleks on igas korralikus jahiseltsis olemas 4x4 ATV :D ..aga see selleks.
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

TiitR kirjutas:Krt. mehed(jahimehed), ma küsiks, et kus krdi kohas te jahis käite, et vintsi ja mega tõsteid vajate (ok, karvasemast ja kõrgemast rehvist ning põhjakitsetest saan täiesti aru)? :lol: Ega ei pea ju sellel va põdrale päris sohu autoga järgi sõitma - selleks on igas korralikus jahiseltsis olemas 4x4 ATV :D ..aga see selleks.

Metsas käime!!! Mina ei julgeks autoga metsa minnagi, kui sellel puuduks vints. hommikust jäljeluuret tehes kuskil räiesmiku ääres kukud väljaveo rööpasse, mis siis saab ? sikutad ATV pilliga välja vä :D? iga õige jahiauto peaks omama vintsi!
autovelg
Mudder

Postitus Postitas autovelg »

Talasilda pole enamustel tänapäevastel ma vaatan...G klass ju tore küll aga kas siis raatsiks minna metsa ronima uue masinaga :? Sedasi vaadates tundub et tuleb praegu olemasoleva Disovery II juurde ikkagi jääda.Finants ei luba praegu G klassi peale mõelda :oops: ja vana auto on mul juba praegu pole mõtet ühte teise vastu vahetada.Kuigi Land Rover neelab hirmsasti raha oma remondi ja kütusekuluga.[/img]
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

JaanusLI kirjutas:
TiitR kirjutas:Krt. mehed(jahimehed), ma küsiks, et kus krdi kohas te jahis käite, et vintsi ja mega tõsteid vajate (ok, karvasemast ja kõrgemast rehvist ning põhjakitsetest saan täiesti aru)? :lol: Ega ei pea ju sellel va põdrale päris sohu autoga järgi sõitma - selleks on igas korralikus jahiseltsis olemas 4x4 ATV :D ..aga see selleks.

Metsas käime!!! Mina ei julgeks autoga metsa minnagi, kui sellel puuduks vints. hommikust jäljeluuret tehes kuskil räiesmiku ääres kukud väljaveo rööpasse, mis siis saab ? sikutad ATV pilliga välja vä :D? iga õige jahiauto peaks omama vintsi!
Suht arake oled siis :lol: ...aga miks kohe ATV-ga ektreemolukorras luuret ei tee (ja kui ikka väga mäda värk on, siis pole ka palju oma s*tamajalt toed välja ajada ja jala jäljed ära piirata)? :roll: Meil on jahiseltsis maastureid palju, ühelgi pole vintsi ees ja metsa pole veel keegi jäänud ja kõik lastud ulukid on samuti ära veetud!
Viimati muutis TiitR, R Okt 22, 2010 6:44 pm, muudetud 1 kord kokku.
autovelg
Mudder

JaanusLI kirjutas:

Aamen...meil olemas atv aga mitte ei taha praeguse ilmaga ei seapukki minna ega sealt veelvähem ära tulla.Jään parema meelega kevadet ootama.
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

TiitR kirjutas:
JaanusLI kirjutas:

Suht arake oled siis :lol: ...aga miks kohe ATV-ga ektreemolukorras luuret ei tee? :roll: Meil on jahiseltsis maastureid palju, ühelgi pole vintsi ees ja metsa pole veel keegi jäänud ja kõik lastud ulukid on samuti ära veetud!

seda teemat võib ju lõpmatuseni nämmutada et miks ja miks jne jne. Mina ei tea kui head metsad Teil seal on,aga meil on kvartali sihid paljud ikka mädad ja vintsimist ka tuleb ette ja kui vähekenegi enda elu paremaks Oskad teha,siis vintsiga ulukit kärule tõmmata ju palju parem...mõtle :) ja ATV-ga väga tänase ilmaga ringi ju ei kulgeks kah :D Arake :D võib-olla tõesti, aga vähemalt ettemõtlev ;)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

autovelg kirjutas:
JaanusLI kirjutas:

Aamen...meil olemas atv aga mitte ei taha praeguse ilmaga ei seapukki minna ega sealt veelvähem ära tulla.Jään parema meelega kevadet ootama.
Praegu polegi väga puki ilm. Suvel ikka ka jahite sigu? Praegu viksab ju põdraajustki sigu nagu muda välja...krt, polegi see hooaeg põtra veel kohanud, vaid sead :?
Viimati muutis TiitR, P Okt 24, 2010 9:45 am, muudetud 1 kord kokku.
autovelg
Mudder

läheb tiba off topicus aga kuna meil põlde lähedal ei ole siis on meil sellised teistsugused...metsikumad,kavalad ja ettevaatlikud.Suvel kaovad vapsee ära arvata võib et rändavad viljapõldudele.Põdrajaht on meil olnud edukas ja lasta ainult üks loom veel.Ajust siga meil kahjuks saada ei õnnestu

sellised on meie sead

http://fotoalbum.ee/photos/simonsays/77927656

ja sõidame sellistes kohtades

http://fotoalbum.ee/photos/simonsays/64644013/
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Asi kakub juba jahifoorumi kanti. :)
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

autovelg kirjutas:läheb tiba off topicus aga kuna meil põlde lähedal ei ole siis on meil sellised teistsugused...metsikumad,kavalad ja ettevaatlikud.Suvel kaovad vapsee ära arvata võib et rändavad viljapõldudele.Põdrajaht on meil olnud edukas ja lasta ainult üks loom veel.Ajust siga meil kahjuks saada ei õnnestu

sellised on meie sead

http://fotoalbum.ee/photos/simonsays/77927656

ja sõidame sellistes kohtades

http://fotoalbum.ee/photos/simonsays/64644013/
Nojah...mis ma ikka öelda oskan - kuldipoiss on :thumb: , aga teed (mets) on teil p*rsses :?
P.S seda nn. teed vaadates tekib tahtmatult küss, et kas te jahti ka üldse jõuate või vintsite end seal õhtuni? :roll: :driving
Egas muud, kui kivi kotti jahis! 8)
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Heh, kisub jah jahiteemaks. Ise pidasin seda silmas, et põdraveoks olgu auto, millel on kast sabapeal või auto koos käruga. kährikuid ja sigu(väiksemaid) topib ikka autosse, küll seda siis koos sita, vere ja haisuga. Ennem käis siin läbi lause, et põdrad lohistatakse ära
Viimati muutis PARUN, R Okt 22, 2010 10:19 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

PARUN kirjutas:Heh, kisub jah jahiteemaks. Ise pidasin seda silmas, et põdraveoks olgu auto, millel on kast sabapeal või auto koos käruga. kährikuid ja sigu(väiksemaid) topib ikka autosse, müll seda siis kos sita, vere ja haisuga. Ennem käis siin läbi lause, et põdrad lohistatakse ära
Mainisin vaid, et meie tavaliselt veame väga pehmest või haagisega autole liigipääsmatust kohast põdra/sea kas siis ATV-ga või inimjõul metsaäärde, kus vinname uluki haagisele (haagisel käsivints peal).
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

autovelg kirjutas:Sedasi vaadates tundub et tuleb praegu olemasoleva Disovery II juurde ikkagi jääda.Finants ei luba praegu G klassi peale mõelda :oops: ja vana auto on mul juba praegu pole mõtet ühte teise vastu vahetada.Kuigi Land Rover neelab hirmsasti raha oma remondi ja kütusekuluga.
Mis selle kütusekuluga siis lahati on? Palju ta sul metsas võtab?

O.T.

Mis selle Disco II juures siis pidevalt laguneb, et raha lausa
ämbriga tuleb jupi müüjatele viia? LR omanikuna tean, et kui korra mõni jupp korraliku (mitte odavaima B-osa) vastu vahetada, siis peaks ikka pidama jääma.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”