Dislad väidetakse jah vähe eluvõimelisemad olema.
Talve ja väärtuse vähenemise all pidasin silmas seda, et maastur jah võibolla alla 2000 EUR'i ei maksa, kühvlitäis raud- ja alumiiniumoksiidi aga ilmselt küll. Ja loomulikult on võimalik teha kõiksugu korrosioonikaitseid ja kereremonti ka, lihtsalt, et ei jääks muljet, et ainult sõidad ja midagi investeerima ei pea.
Ja ma ei väidagi, et kui ta parajasti sõidab, siis taga üldse kuskil halvem sõita oleks, kui esiveolise 66 kW pilliga.
Isegi kütsikulu olen 3,5 V8-ga ja mudarehvidega mingi 13 saanud maanteel parematel päevadel, seega dislaga uimerdada ja 15 kulutada tundub suht halb
Aga teisalt, et ei jääks mulje, et kui mootor on diisel, siis ei saa midagi juhtuda, tooks sellise näite: tulen õhtul sõitmast, pargin auto ära, kõik on tore. Hommikul hakkan uuesti sõitma ja esidifrist tuleb jõhkrat undamist. Selgus, et ühel satelliidil olid pooled hambad puudu

Ma ei tea, kas minul on mingi väga jõhker karmavõlg või on ikkagi inglaste autoehitusalased võtted vähe imelikud, aga mingi selline k*pp käib pidevalt. (Ptui-ptui-ptui, aga muud päritolu autodega kipun nagu läbi saama).