müüa jeep cherokee varuosadeks

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Re: tre

Postitus Postitas err »

manhattan kirjutas:käigukast sai eila tallinna ära viidud.ja sinu peeglid postis koos tagatuledega. kuna eila läks tallinnas auto katki ei jõudnud sinuni.

vabandused. kellel veel juppe vaja siis olen laupäeval ka tallinnas
Tahaks nüüd teada,millise posti teenuseid sa siis kasutasid ??????
Kleepisid jupid mõnele tuvile jala külge ja arvasid et lendab nendega Tondi Selveri Smartposti või????
See oli sinu neljas ebaõnnestunud vale!!!
1. pidid asjad Smartposti panema esmaspäeval 9. augustil
2.helistasin 11. augustil sulle ja pidid kohekohe Tallinna hakkama sõitma.
3.helsitasin 12.augustil ja ennäe imet,taaskord olid just Tallinna tulemas.
4.vastad mulle 13. augustil foorumisse,et asjad on postis.

ilmselt on sinu loogika see,et kuna raha sul ammu käes,on see ostja probleem sind taga ajada ja asju nuruda.Sellist asja nagu ise helistada ja oma järjekordne vabandus välja käia sa ju ka ei tunnista.Ja ära sellepärast muretse,et ma poleks just Smartposti helistanud ja teada saanud,et seda pakki pole saadetud.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Re: tre

Postitus Postitas urmas »

err kirjutas:ilmselt on loogika see,et kuna raha sul ammu käes,on see ostja probleem sind taga ajada ja asju nuruda
Vast veel aastapäevad tagasi oli nii, et foorumlane foorumlast ei kottinud
Täna siis sedapidi, et raha kauba kättesaamisel. On siia palju uusi mehi ja uut suhtumist tulnud.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Huvitav, et enam ei vasta ta vist ühelegi nrile. Pidin veel sillad ostma, aga jutuks see jäigi...
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

uputaja kirjutas:Huvitav, et enam ei vasta ta vist ühelegi nrile. Pidin veel sillad ostma, aga jutuks see jäigi...
Kui kellegil peaks antud kasutajaga veel rahalisi probleeme olema,siis minult saab andmed, ees ja perenime,kelle arvele raha krediidipanka kandsin,juhul kui ta ei lasknud raha kanda oma lehma lellepoja arvele.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Ma tean kus kutt elab, sain tema käest paar jubinat.

K
Nii Saani mudimas
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

äkki mõni politseinikust foorumlane tahab siinkohapeal aidata ? Palun kindlasti ärge omakohtule välja minge, kuid igasugune selline üksteisest tillitamine ei käi teps mitte.

Eesti on piisavalt väike, et foorum koos ca 300 aktiivse liikmega tunneb kedagi, kes tunneb kedagi, keda tunneme meie ning ma usun, et leidub piisavalt jõudu, väge ja tahtmist, et sellised vahejuhtumid lahendada.

See kasutaja, kes siin kadunud on, siis tea, et sind leitake üles. Tule välja oma urust ning täida oma antud lubadused.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
manhattan
Rookie

Postitus Postitas manhattan »

tõesti vabandused.peeglid ja tagatuled juba liiguvad.ei jõudnud lihtsalt.liiga palju tegemist.parem oleks muidugi kui juppidele tuldakse ise järgi.
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

manhattan kirjutas:tõesti vabandused.peeglid ja tagatuled juba liiguvad.ei jõudnud lihtsalt.liiga palju tegemist.parem oleks muidugi kui juppidele tuldakse ise järgi.
no ootame-vaatame,kuidas ja kuhu nad liiguvad ja kas lõpuks ka minuni jõuavad.Usun ma sind alles siis,kui tulesid-peegleid oma käega katsuda saan :evil:
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

kas el.ventilaatori temperatuuri andurit (mis lülitab teda vajadusel sisse välja) on?
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

manhattan kirjutas:tõesti vabandused.peeglid ja tagatuled juba liiguvad.ei jõudnud lihtsalt.liiga palju tegemist.parem oleks muidugi kui juppidele tuldakse ise järgi.
Oled ikka ülimalt hale vennike :D
Alati saab ju end lõbustada ja helistada Smartposti infonumbril,öelda oma tel nr ja veenduda,et mingit pakki pole mulle teele pandud
Edaspidi ma ennast sinu valedega enam ei vaeva,igal oinal saabub kunagi oma mihklipäev.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
torupilli juss
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas torupilli juss »

Noh, õigust mõistma ma siinkohal ei hakka, aga võin kinnitada, et see lammutatav auto oli päriselt olemas, kuna käisin ise kohal ja tõstsin oma jao sealt probleemideta peale. Mees ei ole ka oma kodust aadressi varjanud - ei ole tõenäoline, et ta kellelgi nahka üle kõrvade tahaks tõmmata.

Küllap saavad kõik oma asjad lõpuks kätte ja saab olema rahu taevas ja maa peal ja inimestest hea meel...

;)

terv, juss
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

aitähh, aga andurit enam pole vaja...
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

torupilli juss kirjutas:Noh, õigust mõistma ma siinkohal ei hakka, aga võin kinnitada, et see lammutatav auto oli päriselt olemas, kuna käisin ise kohal ja tõstsin oma jao sealt probleemideta peale. Mees ei ole ka oma kodust aadressi varjanud - ei ole tõenäoline, et ta kellelgi nahka üle kõrvade tahaks tõmmata.

Küllap saavad kõik oma asjad lõpuks kätte ja saab olema rahu taevas ja maa peal ja inimestest hea meel...

;)

terv, juss
pole mina väitmas,et lammutatavat autot olemas pole.Tegin rumaluse,kandsin raha ette,asju ei saanud ja kogu moos.
Rahu saabub tõesti nii taevasse,kui ka maa peale aga alles koos chero peeglite ja tagatuledega,mis minuni jõuavad :D
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
KimmoL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas KimmoL »

Vastukaaluks eelnevatele halbadele kogemustele: tellisin antud kasutaja käest kliima pumba oma Cherokeele ja kõik laabus hästi. Ta hoidis mind kogu aeg kursis paki liikumisega ja kui pärast selgus, et pump mu autole ei sobigi (kumbki meist ei teadnud, et teatud aastast on Cherodel kasutatud teist pumbamudelit), polnud mingeid probleeme osa tagastamisel.

Minu kogemus on, et tegemist on igati ausa kodanikuga, töö kõrvalt tegeledes on muidugi väikseid logistikaprobleeme raske vältida.
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

Mina saan väita ainult vastupidist eelnevale postile.See aus kodanik ei vasta enam ammu telefonile,helistan loomulikult oma numbrilt.Ja aus kodanik sai ka sms-i minult,et kandku raha tagasi ja teema lõppenud.Seega ootan huviga,kes siin järgmisena millestki ilma jääb :D Ja kui kodanik nii aus on siis oleks ta ammu siin midagi vastupidist püüdnud väita mu sõnadele...
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”