Täna kuulsin raadiost kod. Indrek Sirk'i (kes teadaolevalt liiklusasjade advokaat, üks tuntumaid liiklusseaduse spetse Eestis) intervjuud, kes võttis sõna ka sel eespooltoodud helkuriteemal. Jutt ise olevat juba kuu aega vana ja lekkinud välja venekeelsest meediast. Hr. Sirk kuulutas avalikult, et kui sellise asja eest trahvi saanud inimene peaks välja ilmuma, on ta isiklikult nõus ilma igasuguse tasuta antud inimest kohtus esindama ja kaitsma. Aga on ta selliste asja eest karistatud inimest otsinud ja järelepärimisi teinud ning kusagilt ei ole ka mingeid vihjeid konkreetsele isikule. Mine võta kinni...Pedaal kirjutas:aga kui pimedas maanteel autoga teeäärde jääd ja on VAJA väljuda - mis siis ? ja kui siis politsei mööda sõidab - on see teisiti või ? esimesest Statoilist Selverist vms. kohast saad helkuri 10 eek eest ja pole rohkem muret - saad politseile jälle vähem burksiraha anda ja omal kah parem tuju sest olid korralik. isegi kui sa ei taha seda riputada oma riiete külge igaveseks võiks ta ju autos igaks vajaduseks kaasas olla.Raitz kirjutas:Kuna autost väljuti politsei korraldusel, siis on ausaltöeldes ka politsei mure tagada ohutus maanteel.trc kirjutas:kopipeist sõbra meilist:
Kuna riik on rahahädas siis on politsei asunud usinasti riigikasssat täitma.
Autoomanikel kontrollitakse tulekustuteid,tõkiskingasid jne. Kui teil
palutakse õhtusel ajal autost väljuda ja tulekustuti ette näidata siis
olge veendunud,et teil on riiete küljes helkur. Reedel oli juhus kus inimene
astus politsei korralduse peale autost välja ,et ette näidata tulekustuti
ja tõkiskingad. Kuna need asjad olid olemas ja korras siis tehti talle trahv
maanteel helkurita viibimise eest.
Maailm on ikka imeline rsk.
Minu loogika järgi pole sellisel juhul oluline, helkuri ja muu sellise olemasolu, kuna politseinik oli kohustatud tagama olukorra ohutuse.
ise olen neid rohkem kui ühe autosse ostnud ja jagan vahest mõnele tondile maanteel - seda siis muidugi karmide õppetussõnadega.
Ohutusvarustus autos!
Moderaator: Moderators
- isakene
- I know how to fix stuff
http://www.ohutuse.ee/filemanager/produ ... Upload.jpg
kas selliseid kustuteid võib ka autos pidada või osta ikka 2kg kustuti?
kuna endal paar tk selliseid olemas
tuleb lihtsalt kontrollis käia
neil on muidu see pulber vms sama ???
- TiitR
- I live off from the mud
2kg? Seadus näeb küll ette vist 1kg-st? Endal sai just reedel 1kg-ne autosse soetatud.Tormi kirjutas:http://www.ohutuse.ee/filemanager/produ ... Upload.jpg
P.S Ega kui auto põlema peaks minema, siis on vist ka 2kg-st vähe..aga ÜV ja politseionu tarvis kärab 1kg-st küll

- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Mul kõigis 4x4 sõidukites 2x2KG Nagu mu vanaisa ütles (elukutseline tuletõrjuja), siis 1KG kustusti on tuhatoosi jaoks. Kahjuks ei ole Dacias kugugi seda 2KG kustutit panna. 

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Emmas-kummas ma neid täna nägin... oli see Bauhof või Tööriistamarket... pigem esimene, kuigi pead ei anna.jackpuuk kirjutas:Ühes teises teemas lubasin helkurpaelad autosse osta, pole aega kammida olnud poode, aga kus krdi. kohas neid müüakse? Kuskil silma ei jää, krt. tehakse igasugu kampaaniaad, aga kättesaadavus.
Tõelisel Mehel(tm) pole anyway midagi sellistes poodides kolamise vastu, võib niisamagi tiiru peale teha ja stress-shopingut teha

tegime pulli, aitab
-
- Rock Crawler
Mustamäel Mustika keskuses on üks kangapood ,seal oli olemas ,eelmine aasta sai ise sealt ostetud.Täna sai siis kustutit taatlemas käidud ,oli neid mul 2 tk ,see mis autos oli oli oma kehtivuse lõpetanud ja mis kuuri all vedeles oli veel taatlemiskõlbulikKondimurdja kirjutas:Mine mõnda kanga poodi. Sealt peaksid kindlasti leidma.jackpuuk kirjutas:Ühes teises teemas lubasin helkurpaelad autosse osta, pole aega kammida olnud poode, aga kus krdi. kohas neid müüakse? Kuskil silma ei jää, krt. tehakse igasugu kampaaniaad, aga kättesaadavus.

jooksevad vahukustutid süles taatlema -suht hea vaatepilt oli Tamrexi ees

Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Sitaks offroadi aastast 2008
- TiitR
- I live off from the mud
Igasugu tööriideid müüdavates poodides on helkurvestid/paelad jms. olemas. Tartus on üheks selliseks kohaks Taivoster (lasin oma rekkameestele kõik tööriided koos helkurpaeltega seal õmmelda).jackpuuk kirjutas:Ühes teises teemas lubasin helkurpaelad autosse osta, pole aega kammida olnud poode, aga kus krdi. kohas neid müüakse? Kuskil silma ei jää, krt. tehakse igasugu kampaaniaad, aga kättesaadavus.
lugesin teemat ja avastasin, et mul igal riideesemel
mingi kuramuse helkur külges
ehk peax neid veitsa vähendama
muidu nagu baskervillide koer läigin ja helendan
ennast ju eemalt ei näe
küll aga nägin oma kodutänavas mingit naabrimeest kes oli meeletult
ülepingutanud ohutusega
esiteks nähvitsal olid kõik jutud külges
siis
iseendal olid tal kah kõikjal helkurid, kollane mendikas triipudega
ning ülla-ülla lamp otsa ees
meil kõik tänavad ja lehmarajad valgustatud, no kamoon
millex sihuke spidermannitamine 45 aastastele
mingi kuramuse helkur külges
ehk peax neid veitsa vähendama
muidu nagu baskervillide koer läigin ja helendan
ennast ju eemalt ei näe
küll aga nägin oma kodutänavas mingit naabrimeest kes oli meeletult
ülepingutanud ohutusega
esiteks nähvitsal olid kõik jutud külges
siis
iseendal olid tal kah kõikjal helkurid, kollane mendikas triipudega
ning ülla-ülla lamp otsa ees

meil kõik tänavad ja lehmarajad valgustatud, no kamoon
millex sihuke spidermannitamine 45 aastastele
Rocky minu esimese 4x4 masin
kõnetraat 56912385
rahvus: setu
kõnetraat 56912385
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kulla Inz!
1)Meie juhid on pimedad
2)Kui keegi sellise kodaniku või tema nähvitsa alla ajab, siis ei saa ta peale surma väita, et ta end nähtavaks polnud teinud.
2)Mulle oli meeldivaks üllatuseks, et kesise valgustusega pappmajakeste rajoonides õhtused tervisesportlased kollastes vestides spordivad. Kohe kugelt näha ja teab eemale hoida.
1)Meie juhid on pimedad
2)Kui keegi sellise kodaniku või tema nähvitsa alla ajab, siis ei saa ta peale surma väita, et ta end nähtavaks polnud teinud.
2)Mulle oli meeldivaks üllatuseks, et kesise valgustusega pappmajakeste rajoonides õhtused tervisesportlased kollastes vestides spordivad. Kohe kugelt näha ja teab eemale hoida.
Viimati muutis Landy, R Veebr 20, 2009 11:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Landy kirjutas:Kulla Inz!
1)Meie juhid on pimedad
2)Kuikeegi sellise kodaniku või tema nähvitasa allaajab, sisi ei saa ta peale surma väita, et ta end nähtavaks polnud teinud.

Rocky minu esimese 4x4 masin
kõnetraat 56912385
kõnetraat 56912385
segan tagasihoidlikult vahele. iseenda julgeoleku huvides olen nõus, et pimedal ajal on enda tervisele kasulik end nähtavaks teha aga selleks ilmselt piisab ta taskulambist, mis uksetaskus alati olemas on ja ilmselt kasulikum on kui helkur (vene ime nimega jarkii lutsh pole mind siiani alt vedanud).
tulekustuti võiks ikke suurem olla kui 2kg. 6kg ja tuletekk peaksid reaalselt ka midagi korda saatma.
ja seadus võiks ikka olla juhindumiseks, mitte punkt-punktilt täitmiseks. sest pahatihti on inimesel pea otsas.
tulekustuti võiks ikke suurem olla kui 2kg. 6kg ja tuletekk peaksid reaalselt ka midagi korda saatma.
ja seadus võiks ikka olla juhindumiseks, mitte punkt-punktilt täitmiseks. sest pahatihti on inimesel pea otsas.
110 gs
Kustuti paanika on ka suurde ajakirjandusse jõudnud.
http://www.postimees.ee/?id=84203
http://www.postimees.ee/?id=84203
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.