v6rrimees kirjutas:on olemas jooks cherokee alt tulnud valuvelgi. Need tavalised kärg veljed.
Mingid rehvid on kah peal, Maksab 100 Euri
Asuvad Alansi Offroad Pargis ja võivad liikuda üle maailma.
Erko
5110092
Jooks maksab 100euri või tükk ?
WJ`le 5*127 auguga?
Need xj , yj, zy omad.
Wj omi polnud vist tervet jooksu. Pean üle vaatama.
Wj omad olid 17 tolli kah.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
v6rrimees kirjutas:on olemas jooks cherokee alt tulnud valuvelgi. Need tavalised kärg veljed.
Erko
5110092
WJ`le 5*127 auguga?
Mul oleks pakkuda 5x127 auguga üks jooks valukaid 150eur jooks.
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.
Erko
5110092
WJ`le 5*127 auguga?
JoelH kirjutas:
Kelle toodang, mis ofset?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
carlos1234 kirjutas:kirja sju on et soovin 5*114.3 auguvahega
See velje ost on sul muutunud juba bestselleriks.Varsti saab aasta ,kui sa selle teemaga välja tulid.Pakkusin sulle börsist korralikud veljed ,kas pidasid kalliks ,need praegugi müügis 191 euri ja asuvad Tartus.Ega sa neid päris tasuta ka ei saa,naljamees.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vaatan , siin mitu venda läks leili kui märgiti valemit 5 x 127. Isegi otsin WK le sobivaid Juba sügisest saati. Äärepealt oleks kasutaja '' atdoom ''käest ostnud Wrangleri omad , aga need , tuleb välja, ei sobi alla. Kummardus nimetatud inimesele ausa suhtumise eest.
Kas keegi ei orgunniks nt. USA st midagi , huvilisi paistab on . Kas keegi tegeleb veel sealt kindlustuse oksjonitelt avariiliste toomisega?