Avo Sultsi Mälestusvõistlus
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Tegelikult ma pidasin oma küsimuses võistlusala all silmas territooriumi, kus sõit toimub. No näiteks koordinaadid või kaardilehtede numbreid. Või piirnebki ala Sirgala karjääri piiridega?Stupiduser kirjutas:Copy-paste teema algusest:
2. KOHT
2.1 Sirgala Karjäär,Ida Viru,Eesti . 59:17:31,4 ja 27:45:19,8 .Täpsed stardi koordinaadid avaldatakse hilisemates teadaannetes.

Ärge pikalt pekske, aga tekkisid mõned küsimused ja esitan need siin kuivõrd sinna 4x4ohvrõud lehele ei ole võimalik sisse logida:
1. Juhendist loetu põhjal registreeritakse osavõtt kohapeal koos sularaha maksega. Siis miks seda eelregistreerimist teostatakse eal-i lehel?
2. Kas regioga ei ole seal midagi peale hakata, kuivõrd miskist kohast lugesin, et tekib nö valge ala ja tegevus ei mahu kaardile?
3. Kas ma saan õigesti aru, et orienteerumise punktide koordinaadid antakse üle peale krossi lõppu elektroonilisel kujul ja mõelduna APS-i kasutajaile. Kui nii siis ei ole justkui mõtet end oma regioga kohale lohistada, sest teadupärast on sel juhul aps-i eelis regio ees mägede kõrgune, kuivõrd pole neid koordinaate kuhugi toppida. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Eelmisest võistlusest on alles pauk nii sees, et krt kuidagi ei tahaks sellest võistlusest ilma jääda. Nii ma siis pusingi ennast valge varesena oma teisele võistlusele. Olge nüüd hääd ja aidake!
Võistkond Kullamäe nr.169
1. Juhendist loetu põhjal registreeritakse osavõtt kohapeal koos sularaha maksega. Siis miks seda eelregistreerimist teostatakse eal-i lehel?
2. Kas regioga ei ole seal midagi peale hakata, kuivõrd miskist kohast lugesin, et tekib nö valge ala ja tegevus ei mahu kaardile?
3. Kas ma saan õigesti aru, et orienteerumise punktide koordinaadid antakse üle peale krossi lõppu elektroonilisel kujul ja mõelduna APS-i kasutajaile. Kui nii siis ei ole justkui mõtet end oma regioga kohale lohistada, sest teadupärast on sel juhul aps-i eelis regio ees mägede kõrgune, kuivõrd pole neid koordinaate kuhugi toppida. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Eelmisest võistlusest on alles pauk nii sees, et krt kuidagi ei tahaks sellest võistlusest ilma jääda. Nii ma siis pusingi ennast valge varesena oma teisele võistlusele. Olge nüüd hääd ja aidake!
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Ei peksa pikalt...Mats kirjutas:Ärge pikalt pekske, aga tekkisid mõned küsimused ja esitan need siin kuivõrd sinna 4x4ohvrõud lehele ei ole võimalik sisse logida:
1. EAL lehel regad ennast vaid sel juhul kui soovid saada Fulda 4x4 karikasarja punkte. Kui sõidad niisama oma sõitu ja sarjapunktidest huvitatud pole, siis pole vajadust ka seal regada.
2. Kogemus ütleb, et karjääri alal pole tõesti Regioga midagi peale hakata, seal puuduvad paljud (enamus) karjääri sisestest teedest samuti kraavidest-kanalitest. Samuti pole seal suuremat teha ka nn. APS-i vana versioonida, kuna NL GS 70-80ndatel kaardistatuna nägi maastik hoopis teistsugune välja kui täna ja katastrikaardi on sel kohal tõesti valge laik. Uuemas APSi värvilise põhikaardi versioonis on juba veidi enam adekvaatset infot, kuid üllatusi võib sellegi kasutajatele tulla.
3. Sõita saad käsi GPS-i suuna järgi

Jõudu orienteerumisel ja ÕIGE raja valikul...
andres
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
APS-Info müüjana prandan sind veidi. Uuel värvilisle Eesti (ja ka mustvalgel Ida-Viru) põhikaardil puudub osa antud karjäärist tõesti. Samas on see ala kinralstaabi ja mustvalge katsatrikaardi peal.hulkur kirjutas: 2. Kogemus ütleb, et karjääri alal pole tõesti Regioga midagi peale hakata, seal puuduvad paljud (enamus) karjääri sisestest teedest samuti kraavidest-kanalitest. Samuti pole seal suuremat teha ka nn. APS-i vana versioonida, kuna NL GS 70-80ndatel kaardistatuna nägi maastik hoopis teistsugune välja kui täna ja katastrikaardi on sel kohal tõesti valge laik. Uuemas APSi värvilise põhikaardi versioonis on juba veidi enam adekvaatset infot, kuid üllatusi võib sellegi kasutajatele tulla.
Nõustun, et genstaabi kaardiga pole seal tõesti eriti midagi teha. GPS-i ning katstrikaardiga saab ehk veidi paremini hakkama. Loomulikult võib piirkonnaga tutvuda ka maaameti kodukal, kus värsked satelliitfotod väljas.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Oot arumaisaa mis sa nüüd parandada tahtsid? Mu meelest sa ütled teiste sõnadega sama asja ju??? Ja ilgelt tahaks näha kuidas on võimalik karjääris adekvaatselt orienteeruda must-valge katastrikaardigaLandy kirjutas: APS-Info müüjana prandan sind veidi. Uuel värvilisle Eesti (ja ka mustvalgel Ida-Viru) põhikaardil puudub osa antud karjäärist tõesti. Samas on see ala kinralstaabi ja mustvalge katsatrikaardi peal.
Nõustun, et genstaabi kaardiga pole seal tõesti eriti midagi teha. GPS-i ning katstrikaardiga saab ehk veidi paremini hakkama. Loomulikult võib piirkonnaga tutvuda ka maaameti kodukal, kus värsked satelliitfotod väljas.

- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Päris kindel pole aga peaks olema Fox-i DBF. Ise-enesest peaks selle osavate näppudega ka Excelis tabeliks saama, iseküsimus, et mis edasi, Regiosse seda sisse nagunii, ei saa...MOB kirjutas:Tunnen ka end veidi kehvas seisus olevat võrreldes APS-i kasutajatega, kes vähese vaevaga saavad punktid arvutisse. Muidugi olen ise süüdi, et ei ole Landy käest eelmainitud programmi ostnud. A mis formaadis (laiendiga) need APS-i punktifailid on?
Kasutan Ozi Explorerit ja sellel laiendi .wpthulkur kirjutas:Päris kindel pole aga peaks olema Fox-i DBF. Ise-enesest peaks selle osavate näppudega ka Excelis tabeliks saama, iseküsimus, et mis edasi, Regiosse seda sisse nagunii, ei saa...MOB kirjutas:Tunnen ka end veidi kehvas seisus olevat võrreldes APS-i kasutajatega, kes vähese vaevaga saavad punktid arvutisse. Muidugi olen ise süüdi, et ei ole Landy käest eelmainitud programmi ostnud. A mis formaadis (laiendiga) need APS-i punktifailid on?
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
No kui sul Ozi jaoks on kaart selle piirkonna kohta, siis on teoreetiliselt võimalik ju läbi Exceli tabeli KP-d ka Ozi-sse saada. Seega esmalt APS-i punktid Excelisse, seal OZI tarvis sobivasse formaati ja Ozi-sse import... Pole kül ise teinud aga natukese nikerdamie järel peaks olema tehtav... Iseasi kas kõik need konvertimised-eksportimised-importimised võtavad kokkuvõttes vähem aega kui kohe Ozi-sse käsitsi sisse lüüa... Muidugi mängu ilu...MOB kirjutas:
Kasutan Ozi Explorerit ja sellel laiendi .wpt

- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Hoitakse neid failides waypoints.cdx ja waypoints.dbfMOB kirjutas:Tunnen ka end veidi kehvas seisus olevat võrreldes APS-i kasutajatega, kes vähese vaevaga saavad punktid arvutisse. Muidugi olen ise süüdi, et ei ole Landy käest eelmainitud programmi ostnud. A mis formaadis (laiendiga) need APS-i punktifailid on?
Viimati muutis Landy, T Nov 22, 2005 12:04 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------