Grand cherokee 2002a 2,7 kardaan
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
toppartsis selle sama kardaani hind lettis oli alla 7 tuhande ja seal lubati 3000-ga ots ära ka vahetada kui tervet uut kardaani ei taha.
Mulle see läti firma pakkus rami kardaani esimese otsa taastamise eest suurema summa kui sain terve uue kardaani.
Ühesõnaga kirves koht see läti teema,ex see Eesti vahemees selle asja kirvemaks teeb
sry quince et sulle halba reklaami tegin,aga enda kogumsed pidin lihtsalt ära rääkima.
Mulle see läti firma pakkus rami kardaani esimese otsa taastamise eest suurema summa kui sain terve uue kardaani.
Ühesõnaga kirves koht see läti teema,ex see Eesti vahemees selle asja kirvemaks teeb

sry quince et sulle halba reklaami tegin,aga enda kogumsed pidin lihtsalt ära rääkima.
56157755
Kui ma õige mäletan seal oli nudiosa mis läheb käigukasti sisse. Me lihtsalt ei leidnut seda osa. Leidsin seda ameerika portaalis ja soovitasin et Te ostate seda ise. See on parem kui me ostame ja lisame veel raha juurde. Kokkuleppe oli selline et millal ostate siis me vahetame.kala kirjutas:toppartsis selle sama kardaani hind lettis oli alla 7 tuhande ja seal lubati 3000-ga ots ära ka vahetada kui tervet uut kardaani ei taha.
Ühesõnaga kirves koht see läti teema,ex see Eesti vahemees selle asja kirvemaks teeb![]()
Kui lugu on teine siis vabandust!
http://www.driveshaftparts.com/cv-joint ... d_430.html Proovi ise tellida.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Sealt olen ise tellinud ja nüüdseks ka mõni tuttav. Kõik siiamaani libedalt sujunud hinnad ka väga meeldivad.
Huvitas rohkem, et kas on tekkinud ka Euroopas mingi auk, või leitud mõni tootja, kel kataloogis Grandi püsikad olemas. Paraku 7k on uue kardaani eest tavaline Eesti poe hind ja USAst saab ka kiire postiga tellides ja kõiki makse makstes püsika alla 3k kätte.
Huvitas rohkem, et kas on tekkinud ka Euroopas mingi auk, või leitud mõni tootja, kel kataloogis Grandi püsikad olemas. Paraku 7k on uue kardaani eest tavaline Eesti poe hind ja USAst saab ka kiire postiga tellides ja kõiki makse makstes püsika alla 3k kätte.
Liigendi hind:FlammablE kirjutas:Kui siin juba reklaamiks on ära läinud, siis võid lisada, mis hinnaga müüte ainult vajamineva püsika ja saadate Eestisse. Vahetusega saab vast iga inimene ise hakkama, kui ta juba kardaani on suutnud auto alt eemaldada
Poola - 1070.00
Saksa - 2138.10
Saksa liigend arveldatakse kõrgem kvaliteediga. Nad kasutatakse AUDI ja WV kardaani valmistamisel ka.