Minu teada tohivad nad teepeal ainult paagist võtta.urmas kirjutas:Ja ei võta nad paagist vaid mootori juurest minu arusaamist mööda.
Kui tahavad kas tagasivoolust või mujalt võtta siis peavad minema töökotta.
Moderaator: Moderators
Esinduses peaks tohtima.Pole vaja midagi nii palju lammutada,kütusetoru filtri juurest lahti, imuriga välja sealt ja ongi proov käes.Tormi kirjutas:aga kui on liisingauto garantiiga ja paagist kütet ei saa,siis minu teada nad ei tohi lammutama ju hakata??
Pidi liikuma ka seadmeid, et pistab anduri summuti otsa nagu ülevaatusel ja mõõdab sealt. Ja kui saab miski kahtlase tulemi, siis viivad auto margiesindusse, kust siis spetsialistid kütet välja võtavad. Garantii sul värvilise küttega sõites nagunii ei kehti ja see, et auto kuulub pangale ei loe midagi, trahvi saab kasutaja...Tormi kirjutas:aga kui on liisingauto garantiiga ja paagist kütet ei saa,siis minu teada nad ei tohi lammutama ju hakata??
Selle jutuga olen täiesti nõus.PARUN kirjutas: Eks igaüks proovib odavamalt läbi ajada, kui sinisega ei sõida siis kuidagi moodi ikka viilid maksudest kõrvale. 100 inimesest võibolla 2 on tõesti seadusekuulekad. Ja mina ei kuulu nende 2 hulka. Mõne tööotsa teen mustalt ja riigil jääb jälle kopikas kassasse tulematta.
Muidugi selline teema avalikus foorumis natuke paha arutada, kuid huvitav on see, et kui taoline teema üleval, siis neid isamaalisi tuleb lademetes ja üks on seadusekuulekam kui teine, paha hakkab kohe
Tule taevas appi! Järgmine kord küsib keegi nõu kas on ok onaneerida? "Hirmsasti tahaks, aga no ei julge. Kas teie onaneerite ja kui siis mitu korda emale vahele olete jäänud?"joz kirjutas:ok.. ei hakka siis jamama...
sõidan siis selle õige diisliga edasi
olen siiani olnud korralik kodanik... makse maksnud ilusti... õige diisliga sõitnud ... et jätkan siis samas jäljes liikumist![]()
kuigi vahest ajab see eesti värk nii närvi et jube kohe....
Jumalast tore, et sa sellise info avalikult üles riputad. Kui järgmine nädal on toll saarel reidi tegemas siis annan neile sinu telefoni numbri.vtl kirjutas:Aga minupoolne vastus Sinu küsimusele:
Mina olen oma elus n.n. "punasega" sõitnud täpselt ühe kanistritäie. Jõudsin kiirustades tühja paagiga Vormsi praamile, mandril tankida ei olnud enam aega ja Regio atlase järgi pidi Vormsil tankla olema. Kohapeal selgus, et viimati toimis see asutus vist vene ajal. Üks kohalik soomlane aitas mind kanistritäie "punasega" saarelt minema ja nende jutu järgi muud kütust nemad seal ei kasutatagi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.