Sinise diisliga sõitmine ehk kas varastada või mitte

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Taavi2101
Fitting 38"

Postitus Postitas Taavi2101 »

urmas kirjutas:Ja ei võta nad paagist vaid mootori juurest minu arusaamist mööda.
Minu teada tohivad nad teepeal ainult paagist võtta.
Kui tahavad kas tagasivoolust või mujalt võtta siis peavad minema töökotta.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Minu arust praegu kontroll nii tihe, et vaid purjus külatraktorist või muidu rumal inimene üritab värvilisega avaliku tee peal sõita. Tean, et isegi a la 2 aasta vanust Jeepi on üritatud kontrollida ja kui voolik paaki ei läinud, siis ähvardati lausa silberautoesindusse lammutamisel minekuga. Näiteks isegi kui transpordifirmal peaks olema traktorlaadur mis sõidab lubamatus kohas vale küttega, siis õigus korrutada trahvisumma ARK-i registris olevate firmale kuuluvate veokite arvuga ja lajatada saadud summa trahviks.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Kuus aastat tagasi suutsin vahele jääda. Ei kasutanud värvilist süstemaatiliselt, lihtsalt naine oli patroli paagi süüdimatult nii tühjaks sõitnud, et kallasin kodus igaks juhuks paar liitrit punast juurde. Peale tankimist olid aga õiged poisid platsis ja oligi jutt lühike - see paar liitrit läks maksma 6000 eeku.

Aga kui kogu aeg värvilisega sõidaks, siis oleks kindlalt miinuses. Isegi mu töö-peugeotti, mis täiesti süütut bensiini rüüpab, on kontrollima tikutud. :D
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
joz
Mudder

Postitus Postitas joz »

ok.. ei hakka siis jamama...
sõidan siis selle õige diisliga edasi :P
olen siiani olnud korralik kodanik... makse maksnud ilusti... õige diisliga sõitnud ... et jätkan siis samas jäljes liikumist :P
kuigi vahest ajab see eesti värk nii närvi et jube kohe....
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

Umbes 5a tagasi kui mul Transporter oli, siis kontrolliti ikka ülepäeviti, ei õppinud need tegelased ära, et Võrumaal kasutatakse Vene kütust, mitte värvilist :-) Ära hakkas tüütama aga nüüd pole 5a mind tüüdatud, muidugi pole ma selle aja jooksul vist kordagi diiselauto rooli sattunud. Aga tuttav saab ikka aegajalt naerda kui tema bentsumootoriga VW LT nii ülevaatusel kui kütusekontrollijate poolt diisliks peetakse :-) pidi vähemalt Eestis suht haruldane isend olema.
Grand Vitara
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

No ehk nad lõpetavad selle kütuse värvimise ikkagi varsti
ära, siis lõpeb ka happega pesemine...
Tormi
Mudder

Postitus Postitas Tormi »

aga kui on liisingauto garantiiga ja paagist kütet ei saa,siis minu teada nad ei tohi lammutama ju hakata??
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Kuulge mehed, räägite siin, et sinisega sõitmine vargus ja puha, tegelt nii see ongi, kuid olete selle vene kütte kuidagi kahe silmavahele jätnud, kuidas nii sai juhtuda. :shock:
Eks igaüks proovib odavamalt läbi ajada, kui sinisega ei sõida siis kuidagi moodi ikka viilid maksudest kõrvale. 100 inimesest võibolla 2 on tõesti seadusekuulekad. Ja mina ei kuulu nende 2 hulka. Mõne tööotsa teen mustalt ja riigil jääb jälle kopikas kassasse tulematta.
Muidugi selline teema avalikus foorumis natuke paha arutada, kuid huvitav on see, et kui taoline teema üleval, siis neid isamaalisi tuleb lademetes ja üks on seadusekuulekam kui teine, paha hakkab kohe
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
miku89
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas miku89 »

Tormi kirjutas:aga kui on liisingauto garantiiga ja paagist kütet ei saa,siis minu teada nad ei tohi lammutama ju hakata??
Esinduses peaks tohtima.Pole vaja midagi nii palju lammutada,kütusetoru filtri juurest lahti, imuriga välja sealt ja ongi proov käes. :idea:
MIKU
Noor pealekasv,mida peaks rohkem olema.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Tormi kirjutas:aga kui on liisingauto garantiiga ja paagist kütet ei saa,siis minu teada nad ei tohi lammutama ju hakata??
Pidi liikuma ka seadmeid, et pistab anduri summuti otsa nagu ülevaatusel ja mõõdab sealt. Ja kui saab miski kahtlase tulemi, siis viivad auto margiesindusse, kust siis spetsialistid kütet välja võtavad. Garantii sul värvilise küttega sõites nagunii ei kehti ja see, et auto kuulub pangale ei loe midagi, trahvi saab kasutaja...
Kalamees
Fitting 44"

Küte

Postitus Postitas Kalamees »

Mul üks tuttav laseb vanema bussiga sinisega ringi. Tal kapoti all kanister, ja voolikud sees. Ning paagis korralik küte.
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

PARUN kirjutas: Eks igaüks proovib odavamalt läbi ajada, kui sinisega ei sõida siis kuidagi moodi ikka viilid maksudest kõrvale. 100 inimesest võibolla 2 on tõesti seadusekuulekad. Ja mina ei kuulu nende 2 hulka. Mõne tööotsa teen mustalt ja riigil jääb jälle kopikas kassasse tulematta.
Muidugi selline teema avalikus foorumis natuke paha arutada, kuid huvitav on see, et kui taoline teema üleval, siis neid isamaalisi tuleb lademetes ja üks on seadusekuulekam kui teine, paha hakkab kohe
Selle jutuga olen täiesti nõus.

Oma pajeroga ei julge, sest siin lõunaosariikides on väga tihti toll liikvel...
Oleks sõiduauto disla, sõidaks raudselt. Nad siiski vahivad rohkem maastureid ja busse.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

joz kirjutas:ok.. ei hakka siis jamama...
sõidan siis selle õige diisliga edasi :P
olen siiani olnud korralik kodanik... makse maksnud ilusti... õige diisliga sõitnud ... et jätkan siis samas jäljes liikumist :P
kuigi vahest ajab see eesti värk nii närvi et jube kohe....
Tule taevas appi! Järgmine kord küsib keegi nõu kas on ok onaneerida? "Hirmsasti tahaks, aga no ei julge. Kas teie onaneerite ja kui siis mitu korda emale vahele olete jäänud?"

Kas sa tõesti arvad, et maksu ja tolliametis ei ole interneti? Mis siis kui sa oleks teisele järeldusele jõudnud ja leidnud, et nüüd on täitsa lahe põllumeest mängima hakata ja sinist paaki panna? Sul on profiilis elukoht märgitud, auto värv, mark ja mudel on ka avatarist näha. Hea tahtmise juures loeks numbri ka välja.

On asju mida mehed räägivad omavahel ja see on üks nendest. Kui moded ei taha ebatervet huvi selle postituse ja karvaste metsaautode vastu, siis targem oleks see "arutelu" siin ära kustutada.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Ühe korra on peetud ja siis oli paagis valge, nagu enamus ajast. Kuid olen ka torudest igasugu manti läbi ajanud :)
Huvitav, mida toll siis ütleb kui paagist hüdroõli välja imeb. Kas õlil sõitine on ka seadusvastane? :D
Aga kindlasti on parem olla seaduskuulekas, süda terve ja närvid korras.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
davidsoniharald
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas davidsoniharald »

vtl kirjutas:Aga minupoolne vastus Sinu küsimusele:

Mina olen oma elus n.n. "punasega" sõitnud täpselt ühe kanistritäie. Jõudsin kiirustades tühja paagiga Vormsi praamile, mandril tankida ei olnud enam aega ja Regio atlase järgi pidi Vormsil tankla olema. Kohapeal selgus, et viimati toimis see asutus vist vene ajal. Üks kohalik soomlane aitas mind kanistritäie "punasega" saarelt minema ja nende jutu järgi muud kütust nemad seal ei kasutatagi.
Jumalast tore, et sa sellise info avalikult üles riputad. Kui järgmine nädal on toll saarel reidi tegemas siis annan neile sinu telefoni numbri. :evil:

Tra kus see teema võiks siit juba kaduda...

Sinine kütus on põllumeestele põlla kündmiseks ja mitte avalikel teedel paugutamiseks. Sõitke kui tuju on ja ärge nutke kui vahele jääte.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”