Safari Viljandimaal
Moderaator: Moderators
Nii ÜV tehtud (auto olevat ideaalses korras).
Nagu vastukajast olen arusaanud on rajategemine pandud Tipu kandi rahva õlule. Eks mis seal salata, olen juba mõelnud kah, et kus aga raskusaste kipub ikka vintsi nõudma. Kuid nagu olen arusaanud oleks vintsiga masinaid tulemas mitu, seega ei olegi kõigil vintsi vaja. Kindlasti teeks tiiru Tipu el.liini all ja siis vaataks edasi.
PS: loodan, et ei hirmutanud vintsita auto omanike, sest saab ka kõrvalt minna, kui tundub üle jõu käivat.
Ajaks võiks olla eesolev nv. Kas L või P see jäägu teie otsustada.
Nagu vastukajast olen arusaanud on rajategemine pandud Tipu kandi rahva õlule. Eks mis seal salata, olen juba mõelnud kah, et kus aga raskusaste kipub ikka vintsi nõudma. Kuid nagu olen arusaanud oleks vintsiga masinaid tulemas mitu, seega ei olegi kõigil vintsi vaja. Kindlasti teeks tiiru Tipu el.liini all ja siis vaataks edasi.
PS: loodan, et ei hirmutanud vintsita auto omanike, sest saab ka kõrvalt minna, kui tundub üle jõu käivat.
Ajaks võiks olla eesolev nv. Kas L või P see jäägu teie otsustada.
Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
Käisin just metsavahel natuke sõitmas. Lumi oli minu jaoks päris paks kohati sai meeter edasi, kaks tagasi, kõvasti lund kühveldatud ja lõpuks ka tagasi algusesse. Kui keegi ees raja sisse sõidab siis vist kannaab järgi sõita.
Pühapäeval sobiks mulle ka. Kui minu jaoks sõitmisest midagi välja ei tule (enamus aega lund kühveldan) siis saan ju alati tagasi minna.
Pühapäeval sobiks mulle ka. Kui minu jaoks sõitmisest midagi välja ei tule (enamus aega lund kühveldan) siis saan ju alati tagasi minna.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Nagu Madisele sai juba öeldud, siis mina seekord kahjuks ei tule.
Aga lähinädalatel tahaks Viljandisse oma nina pista küll ja võtaks siis ka Suurte Ratastega Suzuki sappa.
Aga lähinädalatel tahaks Viljandisse oma nina pista küll ja võtaks siis ka Suurte Ratastega Suzuki sappa.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874