jeep ei ole soe

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

carlos1234
Rock Crawler

Postitus Postitas carlos1234 »

APPI,kes pakkub pumpa kes mida veel,ma ju rääkin et soojaks läheb aga mite piisavalt,eile ja täna kus on suht 0 lähedal siis on auto ka soe nagu peab.temp näit hakkab 100 pihta ma ei tea se eju usa näitikud 100 minimum ju.ja seier näitab kriips peale 100
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

Mul sama lugu nagu sul, kuigi eelmine talv oli miinustega ka toas sihuke saun et jube ning see aasat sõida nagu külmkapis (peaks vist auto valgeks värvima). Peale jõule peaks saama uue soojendusradika eks siis vaatab kui umbes vana on. Samas keegi rääkis siin mingist soojakraanist? Kui liigutan salongist poole peale nii, et on sinise ja punase vahel ning see järel punase lõppu puhub tunduvalt kuumemat õhku kui keskel asendis. Tundub et kraan nagu töötaks.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Ergo K kirjutas:Temp üle 100 kraadi ? See küll normaalne pole,et pidevalt keeb :shock: .
Temperatuur peaks olema vast 95-98 kraadi vahel ?!
Tänu survestatud süsteemile on jahutusvedeliku keemamineku temperatuur üle 120 kraadi juures.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

No ei saa ju nii keeruline olla. Kolm asja seal ainult.
1.Kui on ameerika 100, siis see on kehatemperatuur. 200 peab olema. Kui ei ole, siis termostaat vahetada.
2.Võta salongiradika torud lahti, lase õhk läbi. Saad teada, mis seisus on. Või tõmba lihtsalt töötava mootoriga ülemine toru lahti. Vett peab radiaatorist ikka joana tulema.
3.Uuri seda kraani, kas ikka on lahti. Töötab vaakumiga. See on väga lihtsa ehituse ja tööpõhimõttega. Vbl on keegi kunagi sellel torud valesti külge pannud.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
väikevend
Fitting 38"

Postitus Postitas väikevend »

carlos1234 kirjutas:APPI,kes pakkub pumpa kes mida veel,ma ju rääkin et soojaks läheb aga mite piisavalt,eile ja täna kus on suht 0 lähedal siis on auto ka soe nagu peab.temp näit hakkab 100 pihta ma ei tea se eju usa näitikud 100 minimum ju.ja seier näitab kriips peale 100
No ei saa ju sulle TÄPSELT öelda mis viga on, eks ikka pakutakse selle järgi kuidas ise kirjeldad asja ja siis tuleb ise proovima hakata.

Urmas kenasti ära ka kirjeldanud mis ja kuidas proovida, nii-et katsetama ja kui ei saa asja siis kirjuta uuesti ning räägi mida proovisid.
Kui põrandat vaja, siis küsi! Erinevad parketid,
linoleum,pvc,laminaat,puit .... 5kaks888kuus8
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

carlos1234 kirjutas:APPI,kes pakkub pumpa kes mida veel,ma ju rääkin et soojaks läheb aga mite piisavalt,eile ja täna kus on suht 0 lähedal siis on auto ka soe nagu peab.temp näit hakkab 100 pihta ma ei tea se eju usa näitikud 100 minimum ju.ja seier näitab kriips peale 100
Sul temperatuur ju fahrenheitides.100F=37,8 C.Nii et kui sul on kriipsuke üle saja siis sa sõidad jumala külma mootoriga.Vaheta termostaat ära. 40 C mootori temperatuuri juures külmad jah autosse ära :))
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
väikevend
Fitting 38"

ibra kirjutas:
Sul temperatuur ju fahrenheitides.100F=37,8 C.Nii et kui sul on kriipsuke üle saja siis sa sõidad jumala külma mootoriga.Vaheta termostaat ära. 40 C mootori temperatuuri juures külmad jah autosse ära :))
KUI ON fahrenheitides.
Kui põrandat vaja, siis küsi! Erinevad parketid,
linoleum,pvc,laminaat,puit .... 5kaks888kuus8
Kasutaja avatar
väikevend
Fitting 38"

ibra kirjutas:
KUI ON fahrenheitides.
carlos1234 kirjutas:.........temp näit hakkab 100 pihta...............
krt. see koht jäi mul kuidagi 2 silma vahele :oops:
siis loomulikult fahrenheitides
Viimati muutis väikevend, L Dets 26, 2009 9:59 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Kui skaala algab 100-ga siis ta ongi fahrenheitides ,ei saa ju ometi olla et skaala algab 100 kraadi C-ga. :bang:
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

Lundve kirjutas:
Praks1 kirjutas:JEEP läheb tavaliselt olenemat mootorist väga hästi soojaks.
Tundub,et oled suht rondi jeebi omanik,kuna neid kuulutusi mida sa ei osta on suht vähe.
vaidleks vastu, see krdi 2,7 disla tihtipeale küll soojaks ei lähe. Sellel nimelt on harukordselt sitt termostaat, mida vist iga aasta vahetama peab
ma ei tea, kas termostaat on sitt või mitte, aga sooja nagu golf II mul küll ei puhu. Samas aknad on puhtad, mitte nagu mondeol :roll:
Seier tõuseb mootori soojenedes täpselt 80 peale ja püsib seal kogu sõidu vältel, muud ei tea...
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Lundve kirjutas:vaidleks vastu, see krdi 2,7 disla tihtipeale küll soojaks ei lähe. Sellel nimelt on harukordselt sitt termostaat, mida vist iga aasta vahetama peab
A ühe korra korraliku vastu vahetada oleks meeletult tülikas ettevõtmine ??
tartuoffroad.ee
5581340
carlos1234
Rock Crawler

Postitus Postitas carlos1234 »

tänud kõigile NB alates kasutaja urmasest hakkas tulema norm nõuandeid.vahetan lähipäevil term ära siis annan ka siia teada kas oli selle viga.kas oskab keegi öelda palju see maksab ja kust soodsamalt saada tartus.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

carlos1234 kirjutas: kust soodsamalt saada tartus.
Morgen US nt - http://www.morgen.ee/

Üldiselt ei ole miskine imejulla - suva autoosade poest saad
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

kus ta asub, kas ligi pääseb kergelt? :P
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Pomo kirjutas:kus ta asub, kas ligi pääseb kergelt? :P
No 4x4 veab kuidagi välja. :roll: http://kaart.otsing.delfi.ee/
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”