Nii käivad asjad audi foorumis.

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Paul
Mudder

Postitus Postitas Paul »

MikkM kirjutas:Ja peale punkti käib tühik. :lol:
Ei saanud naljast aru :?

Aga minul poleks selle vastu midagi, kui sarnaseid reegleid püütaks ka siin järgida! Mõnikord hakkavad ikka silmad väga valutama, kui üritad mõnest postitusest aru saada.
56 505 100
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Pole see Audi foorum nii kõle midagi.Omalgi neid mitu ja sealsed teemad on ikka täitsa toredad.
Aga ma ei saa aru miks sa siis korrektselt ei taha kirjutada ja sellest siin halama tuled.On ju siinsesgi foorumis mitte eestlastest kasutajaid kuid nad küll suudavad lauset alustada suure algus tähega.
Landy on Landy.Ta kirjapilt ei pruugi küll 100% korrektne olla kuid lauseid saab temagi alustatud suure algus tähega.
Seega kirjuta nii kuis peab ja keegi ei kustuta su poste.

Ma arvan,et enamus pole meist siin eesti keele filoloogid ja apsakaid ikka juhtub.

Edu
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

Teema algataja point vist oligi rohkem selles et Audiclubi foorumis postitades peab olema filoloog. :?
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Kui mingi kogukond kehtestab reeglid ja sellega on enamus nõus, siis see kes nende reeglitega ei taha leppida, ei kuulu sinna kogukonda, ehk ta pole teretulnud. Lihtne.

Mina austaks teisi ja nende foorumit ning käituks vastavalt... kui see ei sobi, siis otsi mingi teine.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

Postitus Postitas rmann »

Ma kah ei saa aru millest probleem tekitatud.
Isegi kui seal audifoorumis see konkreetne kirjutaja oligi muukeelne siis andke andeks aga kirjutamise reeglid on ka teistes keeltes samalaadsed.
- lause algab suure tähega
- kirjavahemärgid on omal kohal

Nii, et pole siin kommenteerida midagi.
Tuleb siiski meelde tuletada kogu koolis keele tunnis õpitu.

R
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa

Pilt
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Ega foorumisse ei pea kirjutama. Tean nii mõndagi foorumi kasutajat, kes piirduvad lugemisega.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

Veiko kirjutas:...On ju siinsesgi foorumis ....Ma arvan,et enamus pole meist siin eesti keele filoloogid ja apsakaid ikka juhtub....
just nimelt, pole me eesti filoloogid ja apsakaid ikka juhtub, nt siinseski kirjutatakse vist ikka veel KI-lõpuga, kui just mu koolilõpetamise järel pole ka seda reeglit muudetud
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Seal ei nokita ju typode kallal, vaid tahetakse elementaarset viisakust teiste suhtes, kes su teksti loevad. Need on kaks ise asja, saage aru :wink:
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

http://www.nissanclub.eu/forum/viewtopi ... =53&t=7223
Trip.ee jne jne.
Mõte iseenesest pole paha, proovige mõnest Rate keeles kirjutatud sõnumist aru saada...
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

allar kirjutas:Mina ei jonni midagi aga selle õigekeelsusega on ikka natuke üle pingutatud küll.
minuarust.
Kui suur täht, koma, punkt ja selge lause on ülepingutatud, siis pole millestki rääkida. Alati on võimalik foorumisse tagasi tulla, kui need elementaarsed asjad selged.
Minu arust on ainult hea, et Audi-foorumis asjad nõnda korrektsed on. Siin võiks samamoodi olla ja eks selle suure massi juures seda püütaksegi teha. Nii mõnedki siin võiks sellesse lugupidavamalt suhtuda. Õpivad üksikud indiviidid lisaks tehnikatundmisele ka oma emakeelt õigemini kirjutama ega hala, kui on õige pisut vaja ka pingutada, et kirjutatu keeleliselt õige oleks.

Äkki Sa jätad mugavusest mutrid-poldid ka lõpuni keeramata? Ei saa, auto laguneb laiali. Aga nii on ka kultuuri ja keelega, Sinu isiksusega. Lähed keelega mugavaks, pole kaugel ka muu labasus ja matslus.

Sul peaks häbi olema, et sellise "murega"üldse välja tulid.
Disco I ES
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

lõp2tuz2x icic z0bib ziia häzty anda ici zeee link . ehk 2y hihii 0l22 mõny :D weel zeda k0hanud :) aamh..

http://uruchai.net/eesti-peibe.php

:twisted:
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Ma arvan et, kelle lausetes ei ole omal kohal lause alguses suur algustäht, lause sees koma ja lause lõppu ei tähista vastav kirjavahemärk, need võiksid jala käia ja postitustest loobuda. Ega endalgi tulevad vead sisse, kuid need reeglid ei ole ju liiast.

Tõlkisin selle jutu beibe translatoriga ära ja ime, isegi beibed kasutavad komasid ja punkte. Asi see siis meil ei ole?!

ma kammoon arwan 2t , kellee kammoon lauzetez ey 0lee 0mal k0hal lauzee alguzez zuur hihhii alguztäht , (A) lauz22 zeez k0ma :$ ja lauz22 lõppu ey tähizta waztaw kirjawahemärk , (6) need wõixid jala käia ja (A) p0ztituztezt l00buda . :$ 2ga 2ndalgy tulewad wead zizz22 , qid hihii n22d reeglid 2y 0lee ju liiazt . :$
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

Mind ennast häirib tunduvalt rohkem Delfilik toimetamine kui suurtähtede puudumine. Teinekord viitab küsivale pealkirjale ainult küsimärk pealkirja lõpus. Ja nii edasi...
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Loomulikult on viisakas kirjutada grammatiliselt õigesti ja kõiki lauseehituse reegleid silmas pidades, kuid elu paraku ei ole olnud kõigil ühesugune.
Kas mees, kes on mingil põhjusel jätnud peale seitsmendat klassi kooli pooleli ja läinud tööle ning praegu kolmekümne aastasena tulihingeliseks offroaderiks saanud, on oma vigase kirjapildi tõttu halvem inimene ja ei tohiks foorumis midagi kirjutada?

Mitu postitust on selles teemas 100% korrektsed? Mina leidsin vaid kaks, aga mida mina ka tean... :D

Siiani pole meil siin 4x4.ee foorumis väga keeleliste ja grammatiliste apsude pärast väga noritud. Loomulikult on ka erandeid selliste tegelaste näol, kes ei suuda isegi sõnu ilma vigadeta kirja panna, kirjavahemärkidest rääkimata... Nende postitused reeglina kaua ei püsi ning nad ise püüavad ennast tavaliselt parandada või jätavad kirjutamise ning piirduvad edaspidi lugemisega.

Kui foorumis (kogukonnas) on kehtestatud reeglid, siis tuleb nende reeglite järgi seal ka käituda, ükskõik kui nõmedad need reeglid ka ei tundu. Ja kui ei meeldi, siis mine ja otsi omale uus foorum või kogukond või loo ise omale meelepärane oma kehtestatud reeglitega.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Püüd kirjutada võimalikult õigesti on lihtsalt elementaarne viisakus kaasfoorumlaste suhtes. Pealegi on nii lihtsam postituse sisust aru saada.

Aga aru ma ei saa, mis see siia foorumisse puutub, kuidas kuskil mujal kirjutatakse, seega leian vastavasisulise üllitise siin kohatu oleva.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”